Câți bani câștigă Irina Loghin la o nuntă sau un concert, în 2024: "La 84 de ani, are un succes imens! De banii ăștia spune și bancuri"

 Dumba Gabriela
.

La 84 de ani, Irina Loghin este neobosită și are, și în 2024, agenda plină. Pentru că este an electoral și sunt planificate multe evenimente și concerte, Irina Loghin se numără și ea printre cei mai solicitați artiști. Spre deosebire de colegii săi de scenă din generațiile mai tinere, Irina Loghin percepe un tarif considerat decent, având în vedere că este una dintre cele mai iubite artiste de muzică populară din România. Iată câți bani câștigă Irina Loghin la o nuntă sau un concert, în 2024!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Irina Loghin le dă clasă chiar și mai tinerelor colege de breaslă, cu timbrul său vocal unic, dar și cu look-ul de invidiat. Nimeni nu îi dă vârsta de 84 de ani și energia de care dă dovadă în spectacole este invidiată de colegele mult mai tinere. De aceea, Irina Loghin este foarte îndrăgită de organizatorii de spectacole sau cei care se căsătoresc.

319426869_697915531702945_8307164453243082064_n319426869_697915531702945_8307164453243082064_n

Câți bani câștigă Irina Loghin la o nuntă sau un concert, în 2024

Pentru a cânta la un eveniment în 2024, Irina Loghin percepe un tarif de 2000 de euro, spre deosebire de acum doi ani, când tariful era de 1500 de euro.

'Irina Loghin are, și acum, la 84 de ani, un succes imens, se numără printre favoriții spectatorilor și în 2024. Are și un onorariu bun, în jur 2.000 de euro, pentru un recital, la nunți.

Dar, merită, căci, de banii aceștia, Irina Loghin spune și bancuri,  știe cu zecile! Lumea se simte bine și o cheamă mereu, este o artistă care și-a păstrat fanii, fiind prezentă și în online, pe conturile sociale, unde postează și momente frumoase din viața de familie', a dezvăluit un organizator de evenimente pentru Playtech Știri.

Același organizator de evenimente a dezvăluit de ce Irina Loghin refuză să înnopteze la hoteluri, grăbindu-se să ajungă, după concerte, acasă:

'Atunci când are spectacole, în afara Bucureștiului, dacă este într-un oraș mai apropiat, Irina Loghin nu doarme la hotel, deși primește o cameră, la fiecare eveniment. O ține să se mai odihnească, să se schimbe, dar nu să și doarmă, peste noapte.

După ce și-a terminat programul artistic, ea se grăbește să ajungă acasă, la vila ei din București, unde este așteptată de soț. Are un impresar, care o ajută cu absolut tot, este și șofer și bodyguard, este de toate, un om tare de treabă'.

Citește și: Cum arată și cu ce se ocupă în prezent Marie Jeanne Ion, jurnalista răpită în Irak acum 19 ani. A devenit mamă și are un fiu

Citește și: Cum a încercat Florin Salam s-o împace Roxana Dobre, după ce a ieșit de la Secția de Poliție: ‘O iubesc ca pe copiii mei…’ / Este acuzat că a bătut o tânără în camera de hotel

Irina Loghin, extrem de activă, la 84 de ani

Irina Loghin se menține într-o formă de invidiat, în ciuda vârstei înaintate. Marea artistă de muzică populară are un stil de viață sănătos, de la care nu se abate nici măcar cu ocazia Crăciunului.

Irina Loghin a mărturisit, recent, că este vegetariană, acesta fiind secretul ei pentru tonusul și energia de care dă dovadă. Vedeta a declarat că nu consumă carne, chiar dacă este sezonul sărbătorilor.

Fructe, legume şi cereale – asta e scara mea de hrană. Şi un vegetal din avocado. Este destul de dificil, dar eu îl prefer. În sufletul meu, mă simt ca la 20 de ani. Dieta vegetariană mă întinereşte şi fizic, şi sufleteşte. Nu aş renunta la acest mod de viaţă pentru nimic în lume’, a spus solista.

Pe de altă parte, Irina Loghin a susținut că mișcarea o ajută să se mențină în formă, un obicei care face parte din stilul ei de viață de ani de zile.

„Fac multă mişcare, zi de zi. Am spus-o şi o repet. Să vă intre în cap, scumpe doamne, mişcarea este sfântă pentru a te menţine într-un fel sănătos!’, declara Irina Loghin, acum ceva timp.

Irina Loghin a dezvăluit, în urmă cu ceva timp, secretul ei pentru un somn liniștitor. Artista a spus că florile de lavandă o ajută să se odihnească mult mai bine și să aibă un somn excelent.

De-abia am aşteptat să înflorească pentru că eu o folosesc des şi mă ajută extraordinar de bine la somn. Fac o pernă din pânză de bumbac, pun floare de lavandă înăuntru şi o aşez aproape de perna pe care dorm noaptea. Îmi dă un somn liniştitor, e nemaipomenit! Şi cu cele de tei la fel, mai ales că acum e vremea lor’, a dezvăluit interpreta de muzică populară pe pagina de Facebook, în urmă cu câteva luni.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton