Câți bani câștigă Lidia Buble la „Sunt celebru, scoate-mă de aici”. Ce sume au cerut restul vedetelor

 Raiciu Adriana
.

Câți bani câștigă Lidia Buble la „Sunt celebru, scoate-mă de aici'. Emisiunea Sunt celebru, scoate-mă de aici! urmează să înceapă în doar câteva zile. Primele imagini din noul sezon au apărut deja, iar concurenții sunt pregătiți pentru probele dificile la care vor fi supuși. Lidia Buble a acceptat și ea provocarea de a face parte din concurs, iar acum s-a aflat și pentru ce sumă a plecat artista în Republica Dominicană.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Câți bani câștigă Lidia Buble la „Sunt celebru, scoate-mă de aici'. Cel mai așteptat show de televiziune revine pe micile ecrane cu cel de-al doilea sezon. 12 vedete au acceptat să facă parte din competiție: Anisia Gafton,Tania Popa, RUXI, Mara Bănică, Bia Khalifa, Giani Kiriță, Paul Diaconescu, Cristi Mitrea, Alex Bogdan, Răzvan Botezatu, Cornel Palade și Lidia Buble.

lidia-bublelidia-buble

Cu doar câteva zile înainte de difuzarea primei ediții de la Sunt celebru, scoate-mă de aici! s-a aflat și ce sume au cerut vedetele pentru a participa în noul sezon. Iată câți bani încasează Lidia Buble!

Citește și: Lidia Buble a plâns când a mâncat o tarantulă la Sunt celebru, scoate-mă de aici!:”Îmi este foarte scârbă…”

Citește și: Când începe „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”.Anunțul făcut de Pro TV

Citește și: Cine sunt nașii aleși de Celia pentru fetița ei. Va avea 150 de invitați:„Botezul va fi lângă…’

Citește și: Alina Sorescu, decizie surprinzătoare în plin divorț de Alexandru Ciucu:„Am fost puțin ocupată. Am simțit că e momentul să…’

Câți bani câștigă Lidia Buble la „Sunt celebru, scoate-mă de aici'

Câți bani câștigă Lidia Buble la „Sunt celebru, scoate-mă de aici'. Lidia Buble a acceptat să facă parte din proiectul Sunt celebru, scoate-mă de aici!. Nu este pentru prima dată când artista vrea să-și depășească anumite temeri. În urmă cu ceva timp, a participat la emisiunea Asia Express, unde a făcut echipă cu sora ei, Estera.

Ei bine, pentru a pleca în Republica Dominicană, cântăreața a negociat la sânge contractul. Astfel, s-a aflat că aceasta face bani frumoși de pe urma show-ului, primind nu mai puțin de 5.000 de euro pe săptămână, scrie Playtech.

02

Totodată, și ceilalți concurenți ar încasa sume destul de mari. Giani Kiriță și Bia Kalifa ar încasa în jur de 2.500 de euro pe săptămână, iar Cristi Mitrea ar ajunge la 2.000 de euro săptămânal.

Lidia Buble participă la Sunt celebru, scoate-mă de aici!

Lidia Buble participă la Sunt celebru, scoate-mă de aici! și și-a anunțat fanii de noul proiect prin intermediul unui mesaj pe rețelele sociale.

„Am o veste să vă dau, o veste care sper să vă surprindă într-un mod tare plăcut și pentru care sper să vă bucurați cel puțin la fel de mult cum m-am bucurat eu. Urmează să plec, pentru două luni, două luni și ceva din țară. Este ultima dată când o să mai vorbim, pentru că toate conturile mele vor rămâne în grija lui Alex.

Mă duc să-mi înfrâng niște temeri, să-mi cunosc limitele. Sunt curioasă de ce voi descoperi acolo. Nu vreau decât să vă gândiți la mine din când în când și să-mi trimiteți toată energia bună pe care o aveți, pentru că asta am să fac și eu', le-a spus Lidia Buble celor care îi urmărec activitatea în mediul online.

sursă foto- Facebook și Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton