Câți bani câștiga Maria Constantin la doar 16 ani, când a debutat în muzică: "Mergeam cu tatăl meu la cântări. Era o sumă foarte mare"

 Radulescu Ruxandra
.

Câți bani câștiga Maria Constantin la doar 16 ani, când a debutat în muzică. Maria Constantin este o artistă de muzică folclorică foarte talentată și îndrăgită de public. Ea și-a cultivat pasiunea pentru muzică încă din copilărie, când participa la diverse festivaluri și evenimente. Debutul și l-a făcut alături de fratele ei, cu spectacole la nunți și petreceri, când a câștigat și primii ei bani din muzică. Iată ce sume de bani câștiga Maria Constantin la vârsta de 16 ani!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Câți bani câștiga Maria Constantin la doar 16 ani, când a debutat în muzică. Maria Constantin se declară la vârsta de 36 de ani o femeie împlinită, atât în plan profesional, cât și în cel personal. Artista de muzică folclorică are în spate o carieră ce numără 20 de ani, perioadă în care a fost permanent pe scenă, pentru a bucura inima publicului. Maria Constantin și-a sacrificat adolescența pentru marea ei pasiune, folclorul. Vedeta a relatat că în timp ce prietenele ei se distrau, ea pleca cu fratele ei la spectacole, unde reușea să câștige și ceva bani. Maria Constantin visa ca atunci când va împlini 18 ani să-și poată cumpăra o mașină.

cu-cati-barbati-s-a-iubit-maria-constantin.-a-marturisit-chiar-ea-fara-pic-de-rusine-8cu-cati-barbati-s-a-iubit-maria-constantin.-a-marturisit-chiar-ea-fara-pic-de-rusine-8

Câți bani câștiga Maria Constantin la doar 16 ani, când a debutat în muzică

Maria Constantin și-a amintit în cadrul unui interviu recent că, pe vremea când avea 16 ani, mergea cu fratele și cu sora ei la concerte sau la nunți și câștiga aproximativ 1.000 de lei, peste salariul minim pe economie, la momentul respectiv.

La 16 ani mergeam cu tatăl meu la cântări. Aveam trupă împreună cu tatăl și fratele meu, și ei muzicieni fiind. Și atunci mergeam la evenimente.

Citește și: Ce aliment nu mai consumă Maria Constantin și de ce: ‘Să nu mai aud de ele…’ / EXCLUSIV

Citește și: Mariana Moculescu este într-o relație cu un politician celebru, mai tânăr cu 10 ani decât ea: ‘Mi-a promis că și la 80 de ani vom fi împreună’

Citește și: Răzvan Simion a făcut un anunț neașteptat în direct, la TV: „Vreau să mă opresc o perioadă’

Era salariul minim pe economie în perioada respectivă, în jur de 700-800 lei, iar eu la o nuntă poate câștigam 1000 de lei. Într-o săptămână. Adică să ne înțelegem era o sumă foarte mare. Zic pe o săptămână, nu pe o zi, că atunci erau nunți din acelea care țineau trei zile și trei nopți, la cort, și cântai până rămânea mireasa gravidă. Se cânta foarte mult. Cred că se mai cântă în unele zone', a mai declarat artista, pentru Ego.ro.

Maria Constantin: „Nu am fost o ființă cheltuitoare”

Maria Constantin și-a câștigat banii de la o vârstă destul de fragedă, așa că a nu a fost niciodată cheltuitoare. Cântăreața a povestit că pe vremea când era adolescentă, în loc să-și cumpere haine sau pantofi, îi economisea pentru a-și îndeplini visul de a-și lua mașină.

„Cu toate astea nu am fost o ființă cheltuitoare, n-am fost un copil din ăsta rebel care să-și cheltuie banii pe haine, pantofi și așa mai departe. Visul meu era să dau de permis, să-mi iau mașină. Aveam alte gânduri pe vremea aceea și ulterior nici nu au mai trecut foarte mulți ani că m-am căsătorit, am făcut un copil, iar banii i-am investit în familie. Atunci mi s-au schimbat toate planurile și toate prioritățile. După care m-am despărțit, iar am luat-o de la zero, iar m-am căsătorit, iar m-am despărțit și tot așa am luat-o de la zero', a mai menționat Maria Constantin, potrivit sursei citate.

Maria Constantin a făcut primii pașii pe scenă, la vârsta de trei ani

Maria Constantin celebrează anul acesta 20 de ani de carieră. Artista își amintește cum părinții i-au încurajat mereu talentul și au susținut-o când a făcut primii pași pe o scenă la vârsta de trei ani. Anul acesta, Maria Constantin celebrează 20 de ani de carieră.

Contează foarte mult susținerea părinților. Ei cumva mi-au implementat chestia asta, că am talent, că am voce. Cumva de la ei mi s-a implementat chestia asta de mică. Gândește-te că eu la vârsta de 3 ani și jumătate eu participam la Miss Grădinița și cântam pe scenă. Iată-mă acum, la 36 de ani, când asta fac, ceea ce mi-am dorit cumva'

Chiar anul acesta se fac 20 de ani de când eu cânt. Așa că îți dai seama că de 1 mai tot timpul se întâmplă ca eu să cânt. Acum că mai este și varianta de a cânta pe litoral și apoi seara să mă distrez și eu puțin este partea a doua, îmbin utilul cu plăcutul, dar în rest de obicei sunt la treabă, la muncă.„, a mai adăugat Maria Constantin pentru publicația menționată.

FOTO: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton