Câți bani câștigă pe lună Bianca Giurcă, concurentă la Insula Iubirii, sezonul 7: "Nu am nevoie de un bărbat să mă întrețină"

 Dumitrache Laura
.

Bianca Giurcă este una dintre concurentele de la Insula Iubirii, sezonul 7. Tânăra participă împreună cu iubitul ei, Marius Moise și au acceptat provocarea testului de fidelitate. După ce a fost acuzată că este întreținută de partenerul ei, Bianca Giurcă a dezvăluir câți bani câștigă lunar.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Bianca Giurcă și Marius Moise se numără printre cele cinci cupluri de la Insula Iubirii. Deși între cei doi există o diferență de vârstă de 10 de ani, tânăra a declarat în nenumărate rânduri că își iubește partenerul de cuplu. Marius Moise și Bianca Giurcă au acceptat provocarea de la Insula Iubirii pentru a-și testa relația.

bianca giurca inusla iubiriibianca giurca inusla iubirii

Bianca Giurcă și Marius Moise sunt împreună de trei ani și jumătate și se cunosc de multi ani. Cei doi au început să se placă încă de când ea era adolescentă. Între timp, el s-a căsătorit și a făcut un copil, dar atunci când a divorțat a căutat-o pe Bianca.

Citește și:Imagini de la nunta cuplului Cristina Rancov – Iulian Clonț de la Insula Iubirii. Sunt căsătoriți de 10 ani: „La cererea publicului…”

Citește și:Scandal la Insula Iubirii între Bianca Giurcă și ispita Romeo Vasiloni. De la ce a pornit totul: „N-ai pic de bun simț, ai niște gesturi…' / „Ești isterică, ipocrită și falsă'

Citește și:Când are loc nunta lui Bogdan Ionescu de la Insula Iubirii: „Iubita mea nu se aștepta să o cer'. De ce a divorțat de Hannelore, la doar șase luni de la căsătorie

Citește și:Radu Vâlcan, detalii neștiute despre Insula Iubirii, sezonul 7. Ce se va întâmpla cu cele 5 cupluri: „Ispitele îi ajută să deschidă ochii și să accepte adevărurile pe care ei le neagă' / EXCLUSIV

Câți bani câștigă pe lună Bianca Giurcă, concurentă la Insula Iubirii sezonul 7

Bianca Giurcă și Marius Moise se numără printre cele cinci cupluri de la Insula Iubirii, sezonul 7. Cei doi au acceptat provocarea Insula Iubirii pentru a-și dovedi că sunt pregătiți să se căsătorească. Concurenta în vârstă de 25 de ani a fost acuzată că este întreținută de iubitul ei, în vârstă de 35 de ani. Astfel, Bianca Giurcă a explicat cu ce se ocupă și câți bani câștigă pe lună.

„Nu am nevoie de un bărbat să mă întrețină. Mă întrețin de la 15 ani. În timpul liceului aveam două locuri de muncă, am luat și bacul, am făcut și o facultate. În prezent toate lucrurile pe care mi le doresc mi le plătesc singură, plus de asta îmi ajut și familia', a scris Bianca Giurcă pe Instagram.

De asemenea, tânara a posta pe rețelele de socializare un extras de cont, unde arată câți bani încasează într-o singură lună, din TikTok. Vedeta a câștuat suma de 13.164 de dolari . „Știu că e urât să vorbești despre bani, iar întotdeauna am evitat, dar m-am săturat de toate țațele care își dau ele cu părerea de ce am ales să accept eu niște lucruri în relația mea', a mai spus Bianca Giurcă.

Bianca Giurcă a izbucnit în lacrimi la Insula Iubirii

Bianca Giurcă și Marius Moise au o relație de trei ani și vor să devină soț și soție. Cu toate astea, cei doi au decis să accepte provocarea insula iubirii pentru a-și testa relația. La doar 4 zile pe insulă, Bianca Giurcă a izbucnit în lacrimi după ce a vizionat momentul în care iubitul ei a atins-o pe ispita Oana Monea.

Nu știu ce e în capul lui, nu știu ce încearcă să facă', a spus aceasta. Distracția a atins un alt nivel la vila băieților, după ce concurentii și ispitele feminine au acceptat un joc incendiar.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton