Câți bani câștigă Radu Sîrbu, de la O-Zone, pentru piesa Dragostea din Tei: "Încă mai primim bani din difuzare, dar..." / Cum se înțelege acum cu Dan Bălan și Arsenie Todiraș

 Oana Pantazi
.

Câți bani câștigă Radu Sîrbu, de la O-Zone, pentru piesa Dragostea din tei. În anii 2000, trupa O-Zone a fost cel mai de succes proiect muzical autohton, faima celor trei artiști depășind cu mult granițele țării, în special după apariția piesei Dragostea din tei. Iată ce spune Radu Sârbu la 13 ani de când piesa lor a rupt topurile mondiale!

CITEȘTE TOATĂ VIVA DE MARTIE!, GRATIS, AICI!

Câți bani câștigă Radu Sîrbu, de la O-Zone, pentru piesa Dragostea din tei. A trecut mai bine de un deceniu de când cea mai cunoscută piesă a trupei se bucura de un succes imens pe plan internațional și ecourile încă nu s-au stins. Cei trei s-au despărțit de mult și au ales o carieră solo, însă piesa care i-a consacrat continuă să aibă succes și să le aducă bani din drepturile de autor. Iată ce spune Radu Sîrbu despre veniturile care li se cuvin de pe urma acestui hit, dar și despre relația sa actuală cu foștii colegi.

4348d22b9b3ae42f8c7c725998af1e95803040feb5f17c5f9b1f9d7834ea1fc14348d22b9b3ae42f8c7c725998af1e95803040feb5f17c5f9b1f9d7834ea1fc1

Câți bani câștigă Radu Sârbu, de la O-Zone, pentru piesa Dragostea din tei

În anii 2000, trupa O-Zone a făcut ravagii în topurile din România și nu numai. Formația a avut un succes neașteptat chiar și peste graniță, iar cei trei membri – Dan Bălan, Radu Sîrbu și Arsenie Todiraș – au devenit celebri peste noapte. Ulterior, formația s-a dezbinat, iar artiștii și-au încercat fiecare norocul cu proiecte solo. Acum, două decenii mai târziu, piesa lor este în continuare cântată și remixată de artiști celebri, făcând parte din play-list-ul radiorurilor și al oricărui club care se respectă, așadar drepturile de autor continuă să le vină.

Citește și: Dan Bălan, după ce s-a spus că el și artista Tina Karol formează un cuplu: „A fost o poveste mare în Ucraina. Am făcut cu ea două duete'

Citește și: Dan Bălan, acuzat de fani că a urcat beat pe scenă: „A doua oară când vine în Moldova și se îmbată, poate era și drogat'. Cum au reacționat organizatorii concertului din Chișinău

'Dragostea din tei este o piesă-fenomen, chiar și după 20 de ani de la lansare este încă ascultată, în întreaga lume, pare că nu se lasă mai prejos față de noile piese. Încă mai primim bani din difuzare, normal, logic, dar nu trăiesc de pe urma acestei piese, eu am studioul meu, aici este, de fapt, venitul meu actual. Și copiii mei fac școala de muzică, au aptitudini artistice, însă, momentan, îi las să se bucure de copilărie', a spus Radu Sîrbu pentru Playtech.

În ce relație sunt acum cei trei membri ai trupei O-Zone

Din păcate, trupa O-Zone nu mai există acum decât în amintirea fanilor, iar cei trei membri, după dezbinarea trupei, nu au păstrat legătura. Într-un interviu mai vechi, Radu Sîrbu dezvăluia că acest lucru s-a petrecut poate și pentru că între ei a existat întotdeauna doar o relație profesională, nu și una de prietenie. Totuși, resentimentele, dacă au existat, au dispărut cu timpul, după cum dezvăluie și artistul.

'Nu mai suntem copiii aceia, am depășit momentele tensionate, nu mai avem resentimente, sunt bine cu toată lumea, și cu Dan și cu Arsenie', a mai mărturisit Radu Sîrbu.

Cât despre o nouă colaborare cu Antonie Todiraș și Dan Bălan, la care fanii visează de mult timp, artistul nu exclude posibilitatea.

'E greu de spus, pentru că asta vine de obicei spontan, noi ne vedem de cariera noastră, deocamdată, nu se prevede nimic, orice e posibil, niciodată să nu spui niciodată',  a mai spus Radu Sîrbu pentru sursa citată.

Povestea piesei Dragostea din tei, reinventată de celebrul David Guetta, la 20 de ani de la lansare

La două decenii de când a fost lansată, melodia „Dragostea din tei’ se reinventează în studioul Dj-ului numărul 1 în lume, David Guetta. Varianta oficială va apărea mâine și este o colaborare cu One Republic, în care se aude refrenul compus de Dan Bălan. Artistul spune că a cedat drepturile de utilizare a piesei după câteva modificări în producție, conforme cu viziunea sa artistică.

„Am permis acordul după ce s-au făcut câteva modificări în producție care, după părerea mea, trebuiau făcute pentru ca piesa să capete mai multă energie’, a declarat Dan Bălan.

Radu Sîrbu, fost membru O-Zone, a ascultat un sample postat de David Guetta și s-a arătat încântat de inițiativa acestuia: „Inițial, când am auzit pentru prima dată sample-ul piesei postat de David Guetta pe Instagram, am avut un sentiment de deja-vu! E dovada faptului că piesa noastră e una legendară, iar eu sunt extrem de mândru şi de recunoscător că sunt o parte care a contribuit la succesul piesei’.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton