Câți bani cere Dan Bittman pentru un recital unde cântă fără Holograf. Ce afacere profitabilă mai are artistul

 Oana Pantazi
.

Câți bani cere Dan Bittman pentru un recital unde cântă fără Holograf. Numele lui Dan Bittman este asociat aproape dintotdeauna de cel al trupei Holograf, al cărei solist este. Iată însă că artistul obișnuiește să mai cânte și singur cu diferite ocazii, însă suma pe care o cere este decentă, dată fiind celebritatea lui.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI!

Deși poate s-ar crede că Dan Bittman a renunțat la trupa care i-a adus celebritatea, nu e deloc așa… Artistul cântă în continuare cu Holograf, însă în anumite ocazii mai dă recitaluri și solo, lucru cu care ceilalți membri ai trupei sunt de acord. Iată câți bani cere Dan Bittman când urcă singur pe scenă.

DAN BITTMANDAN BITTMAN

Câți bani cere Dan Bittman pe un recital unde cântă fără Holograf

De 40 de ani pe scenă alături de Holograf, Dan Bittman cântă, în anumite ocazii, și singur, caompaniat deMarius Bațu, colaborator în spectacolele live ale trupei în ultimele două decenii. Artistul nu doar că are acceptul colegilor de trupă, Tino Furtună, Edi Petroșel, Romeo Dediu și Iulian Vrabete, dar alege cu grijă evenimentele la care participă, de obicei unele nișate.

Citește și: Ce spune Dan Bittman despre Liliana Ștefan, la doi ani de la despărțire:„A fost femeia pentru care am și făcut copiii. Dacă nu…’

Citește și: Zanni și-a schimbat părerea despre mama Geta de când a ieșit de la Survivor. Ce acuzații îi aduce: „La recompensă m-a luat în brațe, a zis să ne înrudim. Când am ajuns acasă…’

Citește și: Cristi Borcea nu vrea să devină tată pentru a zecea oară: „Gata, nu mai fac niciun copil! Ajung nouă'

Cât despre piesele pe care le cântă, printre acestea se numără „Dincolo de nori', „Pierd înălțimea din ochii tăi', „Banii vorbesc', „Și îngerii au demonii lor' și „S-aprindem torțele'. Conform money.ro, Dan bittman are un onorariu de 3.500 de euro, în timp ce trupa Holograf încasează nu mai puțin de 15.000 de euro la un concert, sumă ce include și cheltuielile de transport și rider-ul tehnic.

Anul trecut, cifra de afaceri a companiei Holograf Productions SRL a fost de 2.532.451 lei, însă profitul net a scăzut cu 43%, ajungând la 173.853 lei. În schimb, Dan Bittman are o afacere mult mai profitabilă, care nu are nicio legătură cu muzica.

Dan Bittman a reușit să dea lovitura cu business-ul

Pe lângă activitatea sa artistică, Dan Bittman are și o afacere care îi aduce un venit major. Cântărețul a investit într-un complex, la 49 de kilometri de București, pe malul lacului Sulimanu. Artistul, în vârstă de 62 de ani a povestit că în pandemia de coronavirus afacerea a mers foarte bine. Printre activitățile pe care artistul le-a pus în dispoziția turiștilor, pentru care spune că nu a vrut să stabilească prețuri exagerate, se numără plimbări pe plac cu canoe, meciuri de paintball sau fotbal.

Acum îmi lipsesc banii. Banii sunt o mare problemă, nu ajung. Cu concertele stăm bine, dar aici e mai mult decât un concert. Facem și un club de karate pe malul lacului’, spunea Dan Bittman în urmă cu ceva timp. De altfel, artistul a mărturisit că în pandemie, paradoxal, afacerea i-a mers mai bine.

Afacerea mergea mai bine în pandemie. Probabil acum lumea are mai multe locuri în care se poate duce, dar la final de săptămână vin cei obișnuiți. În primul an de pandemie am avut mai mulți clienți. Poți să te dai pe teleski pe lac, să pescuiești.Vrem să amenajăm și un teren de beach volleyball. Suntem în discuții cu Federația de Volei', declara artistul pentru Fanatik, în urmă cu 2 ani.

Între timp, lucrurile au început să meargă din nou bine. Parcul său de distracții, Danutz Casa SRL, afacere deschisă în 2017, a avut în 2023 o cifră de afaceri de 429.360 lei, în timp ce profitul net a fost de 57.807 lei, cu o creștere de 213%.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton