Câți bani cheltuie Brigitte Pastramă cu școala fiicei sale, Sara, în Dubai: "Este aceeași sumă pe care o plăteam în România, în București"

 Dumba Gabriela
.

Brigitte Pastramă este mândră că fiica ei este unul dintre cei mai buni elevi ai școlii din Dubai, la care învață acum, așa că banii nu mai contează când Sara o face mândră cu astfel de performanțe. Mai mult, Brigitte Pastramă susține că școala din Dubai nu este mai scumpă decât una privată din București, ba chiar plătește mai puțini bani acolo decât la unele instituții private de la noi.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Brigitte Pastramă s-a mutat în Dubai, în încercarea de a-i oferi o adolescență „mai curată” fiicei sale, departe de tentațiile de care se loveau în București, dar și un viitor mai strălucit decât ar fi avut aici, spune ea. Din fericire, Sara s-a adaptat foarte bine și Brigitte este o mamă mândră de rezultatele ei școlare.

brigitte-pastrama-umilita-de-propria-fiica-hpbrigitte-pastrama-umilita-de-propria-fiica-hp

Cum se descurcă Sara, fiica lui Brigitte Pastramă, la școala din Dubai și cât costă învățământul acolo

În urmă cu aproximativ un an, Brigitte Pastramă și-a cumpărat o vilă în Dubai. Mai bine de 300.000 de euro a costat casa în care locuiește și pe care a renovat-o, locuința fiind acum estimată la 450.000 de euro.

Mutarea din România, unde are în continuare afaceri care prosperă, nu a luat-o din dorința ei. Brigitte Pastramă s-a gândit la Sara, la fiica ei, căreia și-a dorit să îi ofere un viitor mai bun. Vedeta nu era de acord cu anturajul pe care îl avea Sara.

„Sara se decurcă foarte bine aici la școală, are deja două diplome de performanță, iar acum se află în perioada examenelor. Sper să le treacă cu bine! Este în clasa a 10-a, la una dintre cele mai bune școli din Dubai, este cotată cea mai bună.

Școala aici este 12.000 de euro pe an. Este aceeași sumă pe care o plăteam în România, în București. Depinde de școală…British-ul este 20.000 de euro în București. Nu știu cât este Cambridge-ul. Aici mai plătesc, în afară de cei 12.000 de euro, autobuzul pentru întoarcerea de la școală, că de dus, o duc eu la școală.', a declarat Brigitte Pastramă pentru Playtech Știri.

Citește și: Hailey și Justin Bieber vor deveni părinți pentru prima oară. Au făcut anunțul într-un mod emoționant, iar modelul a postat primele imagini cu burtica de gravidă

Citește și: Alexandru Rafila a vorbit cu Florin Piersic, înainte să fie operat din nou: „Era perfect conștient. Nu e vorba de o infecție dobândită în urma intervenției medicale ‘. Cum se simte acum actorul

Brigitte Pastramă și-a mutat fiica în Dubai pentru a o scăpa de anturajul dubios din București

Brigitte Pastramă explica, acum ceva timp, că principalul motiv pentru care a ales să plece în Dubai a fost anturajul dubios pe care îl avea fiica ei în București. A simțit că astfel poate să o scape de tentația drogurilor și altor vicii specifice adolescenților, din păcate.

„Mulțumesc lui Dumnezeu că am avut posibilitatea asta, să știi că nu ajunge doar să vrei, sunt niște sacrificii. În primul rând, trebuie să renunți la viața socială pe care o ai, pentru că eu în momentul în care mi-am făcut actele acolo nu am mai putut să ies atât timp din țară.

Eu nu m-am mai întors și nu pentru că nu am vrut, ci pentru că nu am putut. Am spus că a trebuit să fac schimbarea asta pentru că nu a fost ok. Adică nu mi-a plăcut cum se îndrepta nici anturajul (n.r. – fiicei sale), nici nimic și am zis că nu vreau să trec de două ori prin asta.

Dacă am dat o dată cu capul și nu am luat atunci inițiativa și poate în loc să stau mai mult cu copiii am stat poate cu Ilie (n.r. – Ilie Năstase)', a mărturisit Brigitte Pastramă, în emisiunea „Xtra Night Show'.

Totodată, vedeta a mai precizat cât de importantă e Sara pentru ea. „Eu am fost, acum un an și jumătate, bolnavă. La spital, unica persoana care a venit și m-a vizitat a fost Sara și mi-am dat seama că pentru mine, copiii mei sunt comoara mea. Mi-am dat seama că trebuie să fac ceva, să fac o schimbare. (…)

Decât să-mi iau o geantă, mai bine fac un efort și îi plătesc copilului o școală și copilul ăsta ajunge undeva, că este la vârsta la care ea nu realizează ce face bine pentru ea. Am renunțat la viața mea socială, aveam aici prieteni, aveam o casă', a adăugat ea.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton