Câți bani a cheltuit Ioana Tufaru pentru 3 zile la mare, la Eforie Nord: "Nu cred că mai plecăm nicăieri vara, că nu prea ne permitem financiar"

 Radulescu Ruxandra
.

Câți bani a cheltuit Ioana Tufaru pentru 3 zile la mare, la Eforie Nord. Ioana Tufaru, fiica Andei Călugăreanu, a plecat împreună cu soțul ei, Ionuț și fiul lor, Luca, într-o scurtă vacanță de vară, la Eforie Nord. Ioana Tufaru și familia ei nu și-au permis să stea mai mult de trei zile. Vedeta a spus cât a costat-o în total vacanța și de ce nu a putut sta la soare.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Câți bani a cheltuit Ioana Tufaru pentru 3 zile la mare, la Eforie Nord. Ioana Tufaru, fiica Andei Călugăreanu, a plecat la Eforie Nord, pentru trei zile, alături de soțul ei, Ionuț și fiul lor, Luca. Vedeta nu avut la dispoziție un buget mare, așa că a petrecut doar trei zile pe litoral, însă a declarat că s-a simțit extraordinar de bine și a reușit să se descurce cu banii. Ioana Tufaru a mărturisit că, din păcate, nici ea și nici soțul ei, nu se pot expune la razele soarelui, din cauza problemelor de sănătate.

ioana-tufaru-risca-sa-ramana-fara-copil-2ioana-tufaru-risca-sa-ramana-fara-copil-2

Câți bani a cheltuit Ioana Tufaru pentru 3 zile la mare, la Eforie Nord

Ioana Tufaru Mardare a plecat pe litoral, la Eforie Nord, alături de familie, unde a petrecut trei zile. Pentru această scurtă vacanță, vedeta a cheltuit 800 de lei. Fiica Andei Călugăreanu a explicat cum a reușit să se gospodărească din banii pe care-i avea la dispoziție.

Da, am plecat la mare, am stat 3 nopți și ne-am cazat în Eforie Nord la un loc de vis, unde ne a plăcut foarte mult și unde vom reveni mereu cu drag! Am plecat cu trenul (privat, am renunțat de mult la serviciile CFR )!

Citește și: Cristina Spătar și soțul ei, Vicențiu Mocanu, vor fi nași de botez pentru al treilea copil al Georgianei Lobonț: „Oameni dragi sufletului nostru'

Citește și: Adrian Cristea și Andreea Roșca s-au despărțit, după șase luni de relație: „Nu mai suntem împreună'. Care a fost motivul

Am cheltuit cu totul cam 800 de lei cu tot cu mâncare. Pentru că noi cumpărăm din supermarket și ne gospodărim acolo că este bucătărie! Luăm sticle de suc și deșertăm în sticle mai mici și le punem în lada frigorifică și mergem pe plajă.

Nu cred că mai plecăm nicăieri vara că nu prea ne permitem financiar să plecăm atât de des!„, a declarat Ioana Tufaru, pentru ciao.ro.

„Nu stăm la soare. Nu avem voie nici eu, nici Ionuț'

Ioana Tufaru Mardare a mărturisit că atât ea, cât și soțul ei, nu au voie să se expună razelor soarelui din cauza problemelor de sănătate. De asemenea, Ioana Tufaru a explicat de ce nu a stat pe plajă în costum de baie.

Nu stăm la soare. Nu avem voie nici eu, nici Ionuț. Stăm pe șezlong sub umbrelă. Am avut ceva lung deasupra, un fel de rochiță specială de plajă care să–mi acopere formele. Asta nu pentru că aș avea vreun complex, ci doar că se văd urât! Lumea se uită, dar nimeni nu a zis nimic!„, a declarat Ioana Tufaru, pentru aceeași sursă.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton