Câți bani a cheltuit Ioana Tufaru într-o vacanță de 4 zile la Eforie Nord, cu soțul și fiul lor: "Avem buget restrâns". Imagini cu ei, de pe plajă

.

Ioana Tufaru a petrecut patru zile la mare, pe litoralul românesc, împreună cu soțul și fiul lor. Fiica Andei Călugăreanu susține că nu și-au permis să stea mai multe zile la Eforie Nord pentru că au de plătit și chirie, în București, însă au simțit nevoia să se bucure câteva zile de mare și de soare.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

Ioana Tufaru și familia locuiesc de câteva luni cu chirie, ceea ce înseamnă că li s-au mărit cheltuielile lunare. Până de curând, aceștia locuiau într-o garsonieră pusă la dispoziție de Gigi Becali, unde nu plăteau nici chirie, nici utilități. Astfel că trebuie să fie mult mai chibzuiți cu banii.

ioana-tufaru-5-1-e1667484978724ioana-tufaru-5-1-e1667484978724

Câți bani a cheltuit Ioana Tufaru în 4 zile pe litoral, la Eforie Nord

Ioana Tufaru iubește stațiunea Eforie Nord și de mulți ani se cazează la aceeași gazdă, unde spune că se simte excelent. Pentru cele 4 zile la mare, Ioana Tufaru și soțul ei au cheltuit 1700 lei, bani din care a plătit și cazarea.

Am stat 4 nopți în Eforie Nord, unde venim al doilea an, și unde recomand tuturor să vină. Gazdele sunt minunate, locația de vis, totul la superlativ și recomand cu drag! În total, cu cazare cu tot, am cheltuit cam în jur de 1700 de lei.

A fost superb la mare. Diferit… diferit a fost faptul că am stat mai puțin decât de obicei din cauza bugetului mai restrâns acum. De când stăm cu chirie, și faptul că am fost mai atenți la ce și cât cheltuim …. în rest nimic diferit, aceleași gazde minunate, aceeași locație de vis și nu în ultimul rând, aceeași distracție„, a declarat Ioana Tufaru pentru ciao.ro.

Pentru a evita cheltuielile cu mesele, Ioana Tufaru spune că a mai gătit și la cazare, nu au mâncat numai în oraș.

„La cazare am gătit ca de obicei. Bine, nu pot spune că am gătit propriu-zis, așa… am fiert niște ouă și niște crenvurști dimineața la mic dejun, la prânz mai făceam câte o supă la plic, seara un cartof prăjit, din astea. Iar pe plajă, da, luam sucuri reci de la cazare ca să nu cheltuim mult prea mult.„, a mai spus Ioana Tufaru.

Citește și: În ce relație este Ioana Tufaru cu Gigi Becali, după ce a plecat din apartamentul lui: „Nu ne mai sprijină, ne descurcăm la limită. Nu mai suntem sub aripa lui protectoare'

Citește și: Ce pensie are Ioana Tufaru: „Salariul soțului e minim pe economie’. Fiica Andei Călugăreanu abia reușește să plătească chiria, după ce a fost evacută din apartamentul lui Gigi Becali

Ioana Tufaru și familia ei au locuit 9 ani într-o garsonieră a lui Gigi Becali

Până la 47 de ani, Ioana Tufaru s-a confruntat deseori cu probleme financiare, de-a lungul timpului. Unele despre care nu a ezitat să vorbească public. O vreme, ea a încercat să lucreze la teatru, dar a renunțat după ce n-a reușit să obțină un job stabil.

Ulterior, ea a făcut curățenie, la cerere, în casele apropiaților, pentru a câștiga un bănuț. Situația ei l-a impresionat pe omul de afaceri Gigi Becali, astfel că nu a întârziat să-i ofere ajutorul.

Așadar, Gigi Becali i-a oferit Ioanei Tufaru o garsonieră unde să locuiască cu familia. Aceasta a stat acolo timp de 9 ani, într-un complex imobiliar ridicat de afacerist. Ca să-i mulțumească, fiica Andei Călugăreanu a decis să-l boteze pe fiul ei George, ca pe patronul FCSB. Ea și-ar fi dorit ca patronul FCSB să-i fie și naș băiețelului, însă acest lucru nu s-a întâmplat.

„Inițial voiam ca pe fiul meu să îl cheme David, dar a devenit o modă și nu am mai vrut. I-am pus Luca, pentru că am auzit o mămică când și-a strigat copilul și am vrut neapărat, Andrei pentru că mi-am dorit clar și am adăugat George drept mulțumire domnului Gigi Becali, pentru tot ce a făcut pentru noi.

Ne-am dorit la vremea aia să ni-l boteze. El a fost aproape de noi din umbră’, a declarat Ioana Tufaru, conform wowbiz.ro.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton