Câți bani ia Sofia Vicoveanca la o nuntă: "Nu este o chestie de fală..."

 Raiciu Adriana
.

Câți bani ia Sofia Vicoveanca la o nuntă. Sofia Vicoveanca este una dintre cele mai cunoscute cântărețe de muzică populară din țara noastră. De-a lungul anilor, s-a tot speculat că artista ar încasa o sumă impresionantă de pe urma evenimentelor private, însă adevărul este altul. Iată ce spune aceasta!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Sofia Vicoveanca este o artistă iubită de mulți români. Deși a ajuns la vârsta de 80 de ani, interpreta de muzica populară încă merge la petrecerile unde este invitată, iar energia sa îi face pe oameni să se distreze până dimineață.

Artista-765×1024-1Artista-765×1024-1

Mulți s-au întrebat, totuși, câți bani primește cântăreața pentru o cântare la nuntă. Deși s-a tot zvonit că ar încasa în jur de 1.2000 de euro, adevărul este altul. Iată ce umă încasează pentru un singur eveniment artista!

Citește și: De ce a ales Sofia Vicoveanca să rămână singură, deși e văduvă de 20 de ani:„Unde mai găsesc…?’

Citește și: De ce nu a fost Sofia Vicoveanca niciodată mireasă:'A fost mai bine așa'

Citește și: Silvia Chifiriuc, declarație de dragoste pentru Petre Roman, după 17 ani de relație: „Am tras linie ca să nu aibă el de suferit'

Citește și: Roxana Hulpe are un nou iubit. S-a despărțit de chef Alex Petricean, înainte de nuntă

Câți bani ia Sofia Vicoveanca la o nuntă

În cei peste 60 de ani de carieră, artista și-a alcătuit un repertoriu cât mai variat, reușind să adune nestemate din fiecare moment important din viața omului. La 80 de ani, Sofia Vicoveancă încă merge la cântări și bucură pe toată lumea cu piesele sale.

De-a lungul anilor, s-a tot speculat că artista ar încasa pentru un singur eveniment suma de 1.200 de euro. Însă, aceasta a decis să rupă tăcerea și să spună adevărul despre renumerația primită de pe urma evenimentelor.

În cadrul unui interviu, Sofia Vicoveanca a precizat că nu încasează această sumă pentru o singură cântare și că ar fi vorba de mai puțin. Ba chiar mai mult, discută de fiecare dată cu persoanele care o invită și le întreabă cât sunt dispuse să ofere. Ulterior, după mai multe negocieri, ajung la un rezultat.

„Bravo, cine-s ăia cu 1.200-1.500 de euro, pentru o nuntă? Ăștia noi, poate, care au apărut acum din găoace. Nimic nu-i adevărat, mai puțini bani primim. Cine mă invită întreb: 'Cât dați dumneavoastră?', ca să văd în ce pătrățică mă bagă și mai discutăm. Cine are nevoie de mine mă sună și vorbim în particular, nu este o chestie de fală. Probabil sunt și din ăștia care te invită să-și ia partea lor, nici măcar impresari nu sunt, doar pentru că dau un telefon. Am evenimente, vara aceasta, sunt invitată în mai multe locuri', a declarat Sofia Vicoveanca în exclusivitate pentru Ego.ro

Cum își păstrează vocea Sofia Vicoveanca

Totodată, vedeta spune că nu cânta playback și, atunci când se confruntă cu vreo răceală, are un remediu naturist pentru a-și păstra vocea.

'Când sunt răcită, răgușită, mai folosesc câteva rețete naturiste. Luați un gălbenuș de ou, un pic de unt cald, cât o nucă, și amestecați totul cu o lingură de zahăr. Se freacă foarte bine și, după ce se face ca o spumă, se toarnă lapte clocotit. Se bea cald, înainte de culcare. Este bun pentru plămâni, pentru răceli. Iar pentru răgușeală puteți face un terci din mămăligă, un fel de păsat, cu puțin unt și miere. E un deliciu, face tare bine la gât. O să scot o cărticică în care o să adaug și aceste sfaturi', a mai declarat cântăreața, potrivit sursei citate anterior.

sursă foto- Facebook și Captură de ecran

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton