Câți bani în plus la pensie a primit Irinel Columbeanu, după recalculare: "Nu-i acoperă cazarea la azil. Îl sprijinim și medical, dar și moral"

.

Irinel Columbeanu a scăpat de poprirea pe pensie și chiar a primit bani în plus după recalculare, dar suma nu acoperă decât jumătate din cheltuielile de la azil. Fostul milionar de la Izvorani locuiește de un an într-un azil din Ghermănești, din mila proprietarului, care îi este prieten din vremurile bune. Deși nu își permite cheltuielile acolo, Ion Cassian este de acord să aibă grijă de Irinel Columbeanu și îl ajută cu tot ce poate.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI

În octombrie 2023, Irinel Columbeanu s-a mutat într-un azil din Ghermănești. Împins de problemele financiare și medicale, fostul milionar a luat această decizie, mai ales că a și rămas singur după plecare Irinei în America.

irinel-columbeanuirinel-columbeanu

Lui Irinel Columbeanu i s-a mărit pensia, dar tot nu-și permite cazarea la azil

Conform noii legi a pensiilor, aplicată de la 1 septembrie 2024, Irinel Columbeanu beneficiază de o pensie recalculată. Dacă până de curând primea lunar până în 2.000 de lei, Ion Cassian a anunțat de curând că are cu 120 de lei în plus, așadar fostul milionar are acum pensia peste 2.000 de lei.

Cu toate acestea, banii nu îi sunt suficienți pentru a acoperi cheltuielile la azilul din Ghermănești al lui Ion Cassian. Prietenii îi sar în ajutor, dar și Irina Columbeanu, fiica lui, care locuiește în America.

„I-au mai mărit pensia cu vreo 120 de lei, are acum o pensie puțin peste 2.000 de lei. E mică, da, nu acoperă cazarea aici, la noi, unde tarifele sunt de peste 4.000 de lei, ajung chiar și la 8.000 de lei, dar suntem lângă Irinel Columbeanu. Îl sprijinim și medical, dar și moral. Iar de Sărbătorile de Iarnă, încercăm să îi facem un program frumos, probabil și anul acesta îl va petrece tot alături de familia mea, la masă', a declarat Ion Cassian, pentru Click.ro.

În ciuda situației dificile, Ion Cassian îl va găzdui în continuare pe fostul milionar, atât cât acesta va avea nevoie de ajutor.

„Irinel Columbeanu va rămâne la noi, indiferent de veniturile lui. Din punctul mereu de vedere nu există această variantă că nu am dori să stea la noi din cauza banilor, este o aberație! Acum, el nu are posibilitatea financiară de a se muta cu chirie. E însă strict alegerea dânsului, ce va decide, pe viitor, dacă dorește să rămână aici sau, la un moment dat, va dori să se mute într-un apartament, la bloc!’, spunea Ion Cassian recent.

Citește și: Cum arată camera Irinei Columbeanu din America. Fiica lui Irinel Columbeanu locuiește în vila lui Mr. Pink, iubitul mamei sale

Citește și: Monica Gabor și-a schimbat numele în SUA, după căsătoria cu Mr. Pink. Cum se numește acum și cu ce se ocupă fosta soție a lui Irinel Columbeanu

Irinel Columbeanu și-a făcut prieteni la azil

De curând s-a aflat că Irinel Columbeanu nu e singur la azil. Tot Ion Cassian a dezvăluit că fostul milionar are o prietenă, fostă profesoară, alături.

„Are aici o prietenă de suflet, este chiar vecina lui. Este o femeie cultă, deșteaptă, îi face plăcere să vorbească cu ea. Și el, la rândul lui, este cult, educat. Cred că doamna a fost profesoară. Dar Irinel mi-a zis că nu vrea să se mai căsătorească vreodată, este exclus!', a mai declarat el.

Fostul soț al Monicăi Gabor nu are de gând să plece de la azilul din Ghermănești, unde se simte bine. Din păcate, Irinel Columbeanu nu ar avea unde să locuiască.

„Nu pleacă de la noi, unde să se ducă? Nu are unde! Avem și mâncare bună, meniul fiind realizat de un nutriționist, în funcție de afecțiunile celor de aici. Mâncarea este la discreție, mulți vor și câte două porții, la noi nu este limită la mâncare. Vara este un meniu mai lejer, iar iarna e mai consistent', a mai declarat Ion Cassian.

De când este internat în azil, Irinel Columbeanu ar fi primit ajutor financiar doar din partea prietenilor și a fiicei sale. Mr. Pink, soțul Monicăi Gabor, nu i-a oferit niciun fel de sprijin, deși s-a zvonit că s-ar fi oferit să-i plătească un azil de lux în America.

„De la Mr. Pink nu a venit nici un leu, bani au venit numai de la fiica lui, Irinuca. Îl mai ajută și prietenii mai vechi, care l-au mai scos la câte o masă sau la o plimbare. (…) Acum este mai bine, mănâncă, a avut o perioadă mai la vale, dar a început să își revină’, spunea patronul azilului în trecut.

 
Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton