Câți bani încasează concurenții de la Survivor 2022. Cine primește cea mai mare sumă

 Dumitrache Laura
.

Survivor România 2022 a avut premiera pe 16 ianuarie, iar telespectatorii au fost nerăbdători să-și urmărească favoriții. Din echipa Faimoșilor fac parte 12 vedete, iar din echipa Războinicilor sunt 12 concurenți care se luptă pentru a câștiga fiecare joc pe traseu. Toți concurenții se luptă pentru marele premiu al emisiunii, de 100.000 de euro. Câți bani încasează concurenții de la Survivor 2022?

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Survivor România 2022 se filmeză în Republica Dominicană, iar concurenții sunt nevoiți să supraviețuiască în junglă. Faimoșii și Războinicii se luptă pentru a câștiga jocurile de pe traseu, iar de cele mai multe ori, aceștia trec prin momente dificile din cauza foametei și a condițiilor în care trăiesc.

FaimosiiFaimosii

La mai bine de 10 zile de la începerea noului sezon Survivor România, s-a aflat câți bani încaseazî săptămânal Războinicii și Faimoșii. Spre surprinderea multora, echipa Faimoșilor a pierdut în fața albaștrilor, iar trei vedete au fost eliminate. Este vorba despre Xonia, Roxana Ciuhulescu și Andreea Tonciu.

Citește și: Xonia, primele declarații după ce a fost eliminată de la Survivor:„Cred că Elena Chiriac a avut ceva cu mine'

Citește și: Scandal între Elena Matei și Ana Dobrovie la Survivor:„Vezi că ți se deplasează siliconul, de la vorbit!'

Citește și: Ana Maria Păcuraru, de la Realitatea TV, este însărcinată.Primele imagini cu burtica de gravidă

Citește și: Ana Maria Păcuraru, de la Realitatea TV, este însărcinată.Primele imagini cu burtica de gravidă

Câți bani încasează concurenții de la Survivor România 2022

Noul sezonul Survivor România se difuzează pe Pro Tv, iar gazda emisiunii este Daniel Pavel. Cei 12 Faimoși care au plecat în Republica Dominicană sunt Andreea Tonciu, Elena Chiriac, Roxana Ciuhulescu, Cătălin Zmărăndescu, CRBL, Emil Rengle, Laura Giurcanu, Otilia Bilionera, TJ Miles, Radu Itu, Robert Niță și Xonia. Aceștia au pierdut toate jocurile împotriva Războinicilor. Andreea Tonciu și Xonia au fost eliminate din concurs în urma voturilor telespectatorilor, iar Roxana Ciuhulescu a fost descalificată din motive medicale.

Cei 12 Războinici sunt Angela Forero, Alex Delea, Alexandra Duli, Alexandru Nedelcu, Ana Dobrovie, Blaze, Elena Matei, Ionuț Popa, Liviu Mihalca, Ramona Crăciunescu, Relu Păunescu și Ștefania Ștefan. Potrivit Cancan.ro, Războinicii primesc 1.000 de euro pe săptămână, în timp ce Faimoșii primesc mai mult, iar fiecare în parte și-a negociat salariul. Cătălin Zmărăndescu ar primi săptămâna suma de 4.500 de euro, iar pentru cele două săptămâni petrecute în competiție, Roxana Ciuhulescu ar fi primit 8.000 de euro, mai exact 4.000 pe săptămână. Salariile celorlalți concurenți rămân momentan necunoscute.

Ce salariu primește Daniel Pavel la Survivor România

Survivor România este un format greu atât pentru concurenți, cât și pentru prezentatorul Daniel Pavel. Acesta a venit la cârma emisiuni cu câteva luni în urmă, când l-a înlocuit pe Dan Cruceru. Fanii au fost impresionați de carisma lui și s-au acomodat extrem de repede cu el.

Deși nu luptă pentru marele premiu, Daniel Pavel trăiețte la fel de intens totul. Mulți s-au întrebat câți bani primește moderatorul tv la Survivor România. Despre salariul său, gazda show-ului a declarat: „Am auzit niște chestii frumoase, apropo de salariile de la Pro TV. Este un salariu super-satisfăcător. Eu rămân ce am fost, un romantic'.

Invitat în podcast-ul lui Măruță, Daniel Pavel a vorbit despre cât de complicată este concursul. „E adevărat că la Survivor, concurenților nu li se dă să mănânce decât ce câștigă. Rigoarea formatului a fost validată de mai multe țări. E un format american adaptat foarte bine. Așa că ei nu primesc altceva de mâncare decât ce câștigă, la fel și legat de comunicarea cu familia. Nu există nicio favoare. Dacă cineva ar fi favorizat, ar vorbi'.

Cele mai importante reguli de la Survivor 2022

Survivor România 2022 este cel mai dur reality show al momentului. Rezistenta fizică, dar mai ales cea psihică, pregătirea sportivă, capacitatea de a se integra în echipă și de a se adapta la condiții neprielnice, reprezintă cele mai importante reguli pentru a participa la Survivor România. Concurenții vor trebui să trăiască luni de zile în mijlocul naturii luxuriante din jungla dominicană. fiind nevoiți să își construiască singuri adăpost, pentru a se proteja de nopțile friguroase sau ploioase.

De asemenea, concurenții vor primi o mică trusă în care au o periuță de dinți, pastă, aparat de ras și pieptene. Cei care urmărează tratamente trebuie să aducă hârtie de la medic în care se specificiă ce medicamente iau.

Sursa foto: Facebook

 
Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton