Câți bani au făcut Maria Constantin și Robert Stoica din darul de nuntă: "Am ieșit foarte bine, mulțumim lui Dumnezeu"

 Dumba Gabriela
.

Maria Constantin și Robert Stoica sunt foarte mulțumiți de banii strânși din darul de nuntă. Pe 4 august s-au căsătorit și au organizat o nuntă atipică, la care au cântat mulți artiști populari, printre care Adrian Minune și Luis Gabriel, dar cu toate astea au rămas și cu mulți bani, atunci când au tras linie la finalul nunții.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Maria Constantin și Robert Stoica au avut o nuntă atipică, la care au ales lămâile ca tematică, un dress code neobișnuit pentru nuntă, alb respectiv și nu au respectat nicio tradiție. Invitații au fost întâmpinați cu un mesaj special, care îi îndruma spre zona de petrecere, iar de muzică s-au ocupat Adrian Minune și Luis Gabriel, printre alții.

342999026_180481764913389_709088458846852812_n342999026_180481764913389_709088458846852812_n

Câți bani au câștigat Maria Constantin și Robert Stoica la nuntă

Maria Constantin nu și-a dorit ca petrecerea să se desfășoare în interior, mai ales că vremea a fost foarte frumoasă și le-a permis o petrecere în aer liber. Mesele au fost așezate afară, la piscină, acolo unde a fost și ringul de dans, atmosfera fiind întreținută de mai mulți artiști, printre care Adrian Minune, Luis Gabriel și alții.

Pe lângă aranjamentele florale albe, care au cucerit invitații, Maria Constantin a decis să fie și lămâi printre, tematica fiind în nuanțe de alb, iar pata de culoare fiind galbenul lămâilor.

Invitații au fost mulțumiți de petrecere, iar asta s-a văzut în valoarea darului de nuntă pe care l-au lăsat la sfârșit. Maria Constantin este foarte mulțumită că a rămas cu mulți bani după petrecere.

'Noi am ieșit foarte bine, mulțumim lui Dumnezeu, suntem bine, important era să nu venim cu bani de acasă. Am înțeles că anul acesta mulți miri au venit cu banii de acasă', a declarat Maria Constantin, pentru un post TV.

Citește și: Maria Constantin și Robert Stoica s-au căsătorit. Cum s-au îmbrăcat cei doi la cununia civilă

Citește și: Maria Constantin se cunună religios în iulie, dar face petrecerea de nuntă în august: „Nu vreau să fiu o mireasă stresată'. Când pleacă în luna de miere / EXCLUSIV

Citește și: Cine este și cu ce se ocupă Marilena, soția lui Gheorghe Hagi: „Cu siguranță e cel mai bun prieten pe care îl am'

Maria Constantin nu a avut buchet de mireasă

Au vrut o nuntă atipică, în aer liber, la piscină, unde s-au cântat toate genurile muzicale, iar invitații au avut de respectat un dress code, însă fanii se așteptau totuși ca mirii să respecte câteva tradiții ale nunților românești. Maria Constantin însă nu a vrut acest lucru, așa că nu s-a furat mireasa și nu a avut nici buchet de mireasă, așa cum se obișnuiește la orice nuntă.

Florin Burescu, un bun prieten al vedetei, a vorbit fără rețineri despre fericitul eveniment, spunând că totul a fost la superlativ.

„A fost totul la superlativ! A fost o nuntă atipică, un party high class. Foarte multe celebrități într-un decor super! Mâncare de calitate și muzică pentru toate gusturile. A început evenimentul la 6:30 cu un cvartet, a urmat muzica tradițională românească, muzica internațională și, spre dimineață, manele. Totul a fost foarte bine gândit și organizat.

Mirii au fost superbi și fericiți pentru că au avut alături de ei toți prietenii dragi și familiile. Din câte știu, încă nu s-au decis pentru luna de miere, pentru că Maria are multe evenimente în perioada aceasta pe care trebuie să le onoreze. Posibil mai spre iarnă vor pleca undeva, la cald', a declarat Florin Burescu, pentru Click.

Ce vedete au participat la nunta Mariei Constantin cu Robert Stoica

Cântăreața de muzică populară și-a invitat colegii de breaslă la petrecerea de nuntă, printre care Claudia Ghițulescu, dar și Marcela Fota. Nu au lipsit nici colegii de la Survivor ai Mariei Constantin, Vica Blochina, Kamara sau Ada Dumitru. De asemenea, la petrecerea Mariei Constantin s-au numărat numeroase vedete, iar printre cele care au făcut furori se numără și Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău, dar și Bănel Nicoliță și Mihai Mitoșeru.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton