Câți bani plătește Elena Băsescu pentru școala copiilor săi. Imagini cu nepoții lui Traian Băsescu de la absolvire

 Dumitrache Laura
.

Elena Băsescu este fiica cea mică a lui Traian Băsescu, iar în urmă cu 8 ani viața ei s-a schimbat complet. Fosta politiciană a devenit mamă a trei copii și este foarte mândră de ei. Recent, fiica fostului președinte al României a mers cu cei trei copii ai ei la finalul anului școlar. Iată câți bani plătește pentru școala micuților!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Elena Băsescu se poate declara o femeie împlinită. Dincolo de cariera sa, fiica cea mică a lui Traian Băsescu are trei copii minunați și se bucură de fiecare moment petrecut alături de ei. În vârstă de 42 de ani, Elena Băsescu a devenit mamă pentru prima oară în urmă cu 8 ani, când l-a născut pe Traian Junior. Ulterior, i-a adus pe lume pe Sofia Anais, în vârstă de 6 ani și pe Anastasia, 4 ani.

sofisofi

Recent, Elena Băsescu a fost alături de copiii săi la absolvirea de final de an. Fiica lui Traian Băsescu și-a înscris toți cei trei copii la o unitate școlară privată care are mai multe nivele, precum preșcolar, primar, gimnazial și liceu.

Citește și: Elena Băsescu a ajuns la spital din cauza unui accident la călărie. A fost filmată în scaun cu rotile

Citește și:Cum arată Elena Băsescu nemachiată și fără filtre de înfrumusețare. Fiica fostului președinte, fotografiată pe stradă într-o ținută casual

Citește și:Theo Rose, vizită surpriză la spital, la două zile după ce a născut. De ce a pregătit sare, zahăr și piper: „Leșinați dacă vă zic!”

Citește și:„S-a trezit, vorbește…” Cum se simte Dana Roba acum, după ce a fost lovită de soț cu ciocanul în cap și operată pe creier / EXCLUSIV

Elena Băsescu, alături de copiii săi la finalul anului școlar

Elena Băsescu este o femeie împlinită și o mamă mândră. Fiica cea mică a lui Traian Băsescu are trei copii minunați. Fosta politiciană are doi copii din căsnicia cu Bogdan Ionescu, pe Traian Jr și Sofia, iar din relația cu Cătălin Tomata s-a născut micuța Anastasia.

Recent, Elena Băsescu a mers cu cei trei copii ai săi la finalului anului școar și a fost alături de micuții săi. Fiica fostului președinte al României și-a înscris copiii la o instituție privată. Traian Junior, în vârstă de 8 ani și Sofia, 6 ani, sunt deja la școală, în timp ce mezina familiei, 4 ani, merge încă la grădiniță. Așadar, Elena Băsescu nu se uită la bani atunci când vine vorba de copiii ei. Micuții au fost însoțiti la absolvire și de bunica lor, mama lui Bogdan Ionescu, care a profitat de ocazie și a făcut câteva fotografii cu Sofia și Traian. Imaginile au fost postate pe rețelele de socializare de Elena. Fiica lui Traian Băsescu a postat în social media și o poză cu micuța Anastasia.

Cât plătește Elena Băsescu pentru școala celor trei copii ai săi

Potrivit site-ului unității școlare, există mai multe taxe de școlarizare. Pentru grădiniță există o taxă de înscriere de 650 de euro, iar taxa anuală este de 755 de euro pe lună 9.060 euro pe an. Această ofertă are în program două mese principale, două gustări, toate activitățile din program și activitățile extrașcolare.

De asemenea, la școala există o taxă de testare, în valoare de 150 de euro. Pentru înscriere se percepe o taxă de 650 de euro. Taxa anuală de școlarizare este în valoare de 1020 de euro sau 12.240 de euro anual. Costul include două mese principale, două gustări, toate activitățile extracurriculare, pregătire remedială și pentru performanță.

Cum își educă Elena Băsescu copiii

Elena Băsescu este mama a trei copii. Fiica fostului șef al statului îi are pe Traian Junior, Sofia și Anastasia și face tot posibilul pentru a-și educa copiii exemplar. Aceasta este aproape de micuții ei și îi veghează îndeaproape. Elena Băsescu este activă pe rețelele de socializare și deseori publică imagini în mediul online cu copiii săi. Vedeta le-a făcut un program de sport copiiilor ei și merge cu ei la echitație si practică și caiacul și schiul.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton