Câți bani primește Miki de la K-pital, pentru un concert, după ce s-a retras din showbiz: "E foarte harnică, duce și o nuntă de două zile"

 Radulescu Ruxandra
.

Câți bani câștigă Miki de la K-pital, după ce s-a retras din showbiz. Miki de la K-pital a fost una dintre cele mai interesante prezențe din industria muzicală, de după ’90. Piesele ei au făcut furori la vremea aceea și publicul era extrem de antuziasmat, când își făceaa apariția la concerte. Timpul a trecut, iar Miki s-a retras din lumina reflectoarelor, însă continuă să cânte la evenimente, manageriată de soțul ei. Iată câți bani cere Miki pentru o reprezentație de 45 de minute!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Câți bani câștigă Miki de la K-pital, după ce s-a retras din showbiz. Miki de la K-pital a fost una dintre cele mai reprezentative și mai creative artiste de după anii ’90. Cântăreața a lansat la vremea aceea o mulțime de piese care au prins imediat la public, iar succesul nu a întârziat să apară. Miki este, în prezent, căsătorită și, chiar dacă a ieșy din lumina reflectoarelor, ea nu a renunțat la pasiunea pentru muzică. Artista continuă să fie solicitată la evenimente și este apreciată pentru talentul și profesionalismul ei, după cum a declarat și marele artist Gheorghe Turda, alături de care a colaborat pentru un proiect. Miki de la K-pital are un tarif de 1000 – 1.500 de euro pentru un concert de 45 de minute, după cum a relatat un organizator de evenimente pentru Playtech.ro

miki-k-pital-sotmiki-k-pital-sot

Câți bani primește Miki de la K-pital, pentru un concert, după ce s-a retras din showbiz

Miki de la K-pital continuă să iabă succes ca solistă și să fie apreciată pentru vocea ei, chiar dacă s-a retras din industria muzicală. Ea este încă foarte solicitată la evenimente, unde plătită cu 1000 – 1.500 de euro și se pare că show-urile lui Miki merită toți banii, căci cântă și muzică românească, dar și din repertoriul internațional:

Citește și: Theo Rose a născut un băiețel. Primele declarații ale artistei: „Îl țin în brațe. Mă refac puțin și vă povestesc'

Citește și: Irinel Columbeanu a plecat în America să-și vadă fiica, pentru prima dată după 5 ani, pe cheltuiala lui Mr. Pink: „Mă voi întoarce peste o săptămănă”

Citește și: Lia Bugnar, reacție după ce Anghel Damian și Theo Rose au devenit părinți: „S-a mai născut un copil pe lumea aceasta. El încă are…'

'Miki are un tarif de aproximativ 1.000-1.500 de euro, în București, iar în țară ia cam 2.000 de euro. Soțul ei, Răzvan Constantinescu, îi este impresar. Ea are programe de 45 de minute, dar duce și o nuntă lejer!', ne-a declarat un organizator de evenimente, exclusiv pentru Playtech Știri.

Miki este apreciată de Gheorghe Turda

Miki a colaborat și cu artiști renumiți din muzica românească, cum ar fi Gheorghe Turda, care a invitat-o să facă parte dintr-un proiect la Casa de Cultură a Ministerului de Interne. Cântărețul de muzică populară are numai cuvinte de laudă la adresa lui Miki, pe care o consideră o profesionistă.

'Miki a lucrat cu mine, la formația de estradă, la Casa de Cultură a Ministerului de Interne, eu am angajat-o, când eram șeful direcției de Cultură. Mai erau acolo Marina Scupra și Gabriel Dorobanțu. Și în prezent mai colaborez cu Miki, la evenimente. Am invitat-o, anul trecut, la Sighetul Marmației, la nunta de două zile a nepotului meu, a cântat foarte frumos. Îmi place că este foarte harnică, la asemenea programe, duce și o nuntă de două zile. E foarte talentată'., a declarat Gheorghe Turda, pentru sursa menționată.

Miki trăiește o frumoasă poveste de iubire cu soțul ei

Miki de la K-pital este împlinită și în viața personală, căci în urmă cu ceva timp s-a căsătorit cu soțul ei, Răzvan, care o susține constant și alături de care trăiește o frumoasă poveste de dragoste.

'El mi-a dat inelul de logodnă din primul an, de când ne-am cunoscut. Nu cred neapărat într-o bucată de hârtie semnată, dar am vrut să facem faza asta cu preotul, că zic că e bine în fața lui Dumnezeu. Relația noastră durează de atâția ani pentru că suntem sinceri, pentru că ne iubim și pentru că avem aceleași preocupări, mergem prin vacanțe, ne place să avem prieteni, iubim animăluțele, ne iubim',

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton