Câți copii are Robert Negoiță. Primarul Sectorului 3 a fost căsătorit de două ori și actuala iubită i-a dăruit încă două fetițe

 Dumba Gabriela
.

Câți copii are primarul Robert Negoiță? Ei bine, primarul Sectorului 3 nu a avut prea mare noroc în dragoste, având la activ două căsnicii și tot atâtea divorțuri, însă este tatăl mândru a cinci copii. La aproape 52 de ani, primarul Robert Negoiță are doi copii mari, adulți în toată firea, din prima căsnicie, un băiețel de 11 ani din al doilea mariaj și două fetițe din actuala relație.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Câți copii are Robert Negoiță. Primarul Robert Negoiță se mândrește cu cei cinci copii ai săi și este un tată implicat în viața lor, chiar dacă nu mai este căsătorit cu mamele lor. Apariția copiilor l-a maturizat foarte mult pe primarul de la 3, mai cu seamă că a intrat destul de tânăr în prima căsnicie, la 23 de ani.

368025168_857435919071335_2862286619807573543_n368025168_857435919071335_2862286619807573543_n

Câți copii are Robert Negoiță

Câți copii are Robert Negoiță. Robert Negoiță, primarul Sectorului 3 al Capitalei, a avut parte de un mariaj longeviv între anii 1996- 2008, alături de Magdalena Negoiță, femeie ce i-a dat doi copii, Louis, de 26 de ani și Karina, de 23 de ani. 

În anul 2008 a avut loc divorțul lui Robert Negoiță de mama copiilor săi, iar Louis și Karina au rămas în grija tatălui politicianului, astfel încât cei doi să poată beneficia de cele mai bune unități de învățământ.

Robert Negoiță a spus în acea perioadă că a primit custodia copiilor, însă Magdalena Negoiță a ținut de fiecare dată să corecteze declarațiile primarului Sectorului 3 al Capitalei, adăugând că cei doi au o custodie împărțită, astfel atât ea, cât și Robert Negoiță își pot vizita cei doi copii fără să fie necesar un anumit program, potrivit cancan.ro.

Robert Negoiță nu a rămas singur foarte mult timp, iar pe parcursul anilor, acesta a întâlnit-o pe Sorina Docuz, cea ce a devenit mama celui de-al treilea copil al primarului. Primarul Sectorului 3 s-a căsătorit cu Sorina Docuz în anul 2013, iar la scurt timp după ce aceștia și-au unit destinele, aceasta a adus pe nume un băiețel, Cezar Vlad, ce acum are vârsta de 11 ani, fiind astfel cel mai mic copil al politicianului.

În toamna lui 2023, Robert Negoiță a devenit din nou tatăl, al unei fetițe de data aceasta și chiar dacă păstrează ascunsă identitatea iubitei actuale, primarul este generos cu fotografiile cu micuța. Robert Negoiță le-a arătat-o fanilor de pe Facebook pe fetița sa și, potrivit etichetelor folosite în postare, se pare că pe fetiță o cheamă Maria Linda.

De asemenea, Robert Negoiță mai are încă o fetiță, Ana, care împlinește cinci ani în această vară.

După divorțul de Sorina Docuz, Robert Negoiță a intrat într-o relație cu o altă Miss, Andreea Mirică, însă nu se știe dacă ea este mama fetiței sale sau dacă s-au căsătorit între timp.

Citește și:Incredibil ce mult seamănă Mihai Bendeac cu fratele lui! Între ei este o diferență de 18 ani

Citește și: Ce spune Adrian Titieni despre banii câștigați din actorie, în România: „Nu este o profesie din care să te îmbogăţeşti. N-ai cum!’

De ce a divorțat Robert Negoiță de Sorina Docuz, fosta Miss Buzău

Sorina Docuz, fosta Miss Buzău, a fost a doua soție a lui Robert Negoiță și mama celui mai mic dintre copiii săi. Deși inițial a fost anunțată cu surle și trâmbițe, povestea lor de dragoste a culminat cu o căsnicie care a durat doar trei ani.

Povestea de dragoste dintre Robert Negoiță și Sorina Docuz începe încă din anul 2009, atunci când aceasta a câștigat titlul de Miss Buzău, atrăgând astfel atenția politicianului prin frumusețea și naturalețea ei.

Între Sorina Docuz și Robert Negoiță este o diferență de 19 ani, frumoasa fostă Miss Buzău având 18 ani în momentul în care l-a cunoscut pe Primarul Sectorului 3, însă vârsta nu a fost o problemă pentru cei doi. Sorina Docuz și Robert Negoiță s-au căsătorit în anul 2013, când ea avea 22 de ani.

Povestea de dragoste dintre Sorina Docuz și Robert Negoiță nu a durat foarte mult timp, aceștia dorindu-și să își continue viețile pe drumuri diferite în anul 2016. Motivul divorțului dintre Robert Negoiță și Sorina Docuz ar fi fost infidelitatea fetei, aceasta înșelându-l cu un milionar cunoscut din România, ce a ajuns să îi fie și soț, Mădălin Stan, potrivit kanald.ro.

Deși acest divorț i-a luat prin surprindere pe români în acea perioadă, Sorina Docuz nu regretă ceea ce s-a întâmplat și consideră că această situație poate avea și puncte favorabile. „Nu am nici un regret. Lucrurile se întâmplă așa cum ne e scris. Poate a fost mai bine că s-a întâmplat, poate că nu, depinde din ce punct de vedere privești. Am rămas prietenă cu fostul soț. Mă bucură foarte mult pentru că este responsabil cu copilul nostru', a povestit Sorina Docuz, la vremea aceea, pentru ciao.ro.

Robert Negoiță a decis în acea perioadă să nu fie singur, așa că a ajuns în brațele unei alte foste Miss Turism, mai exact Andreea Mirică.

sursa foto: Facebook Robert Negoiță

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton