Catinca Roman a mers la terapie ca să scape de un mare viciu, dependența de zahăr: „Aș vrea să mă las și de fumat, dar să vedem dacă reușesc”

.

Catinca Roman a mers la terapie ca să scape de slăbiciunea pentru zahăr. Acum, vedeta vrea să se lase și de fumat. Sora Oanei Roman recunoaște că, spre deosebire de alte persoane, nu s-a temut niciodată de vârstă, de îmbătrânire. A luat fiecare etapă așa cum a venit și s-a bucurat de toate trăirile.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

Catinca Roman se teme doar de pierderea unor ființe dragi. În rest, consideră că totul poate avea o rezolvare. Catinca Roman are mai multe planuri pentru perioada următoare. Ea își dorește o vacanță, dar nu vrea să stea prea multe zile plecată, pentru că vrea să urmeze o facultate în domeniul medical.

catin-ca-roman-45catin-ca-roman-45

Catinca Roman a mers la terapie ca să scape de un mare viciu, dependența de zahăr

Catinca Roman a slăbit spectaculos după ce a renunțat la zahăr. Vedeta mărturisește că s-a luptat foarte mult cu acest viciu.

„Toți oamenii au vicii. Unii sunt mai asumați, unii mai puțin asumați. Eu am scăpat de viciul pentru zahăr. L-am avut foarte mulți ani. Majoritatea problemelor de genul, alimentare, și mai ales cele legate de zahăr, au un fond psihologic în 90% din cazuri. Am fost la terapie. Aș vrea să mă las și de fumat, dar să vedem dacă reușesc', a spus Catinca Roman, pentru Unica.ro.

Catinca Roman se teme doar de pierderea unor ființe dragi

Vedeta se bucură de tot ce trăiește, așa că ezită se gândească la vârstă, la îmbătrânire. Ba mai mult, mărturisește că înțelepciunea de acum nu ar da-o pe nimic.

„Mulți mă întreabă dacă nu mi-e teamă de vârstă, de îmbătrânire. Nu, n-am avut niciodată această teamă și nici nu am. Consider că înțelepciunea pe care o am acum și capacitatea de înțelegere n-aș da-o pe nimic. Pot să spun că mi-e un pic frică de pierderea cuiva drag, cred că asta e temerea mea cea mai mare. Și am un pic frică de boală, de fapt de suferință. Cred că atâta timp cât ești sănătos și în viață și nu ai pierdut oameni foarte apropiați în moduri violente sau din cauza unor boli, te poți considera norocos. În rest, orice are rezolvare', a spus Catinca Roman.

Citește și: Cum își alege Andreea Esca prietenii. Știrista ține cont de un criteriu: „Era destul de greu în timpul liceului. Nu neapărat greu, dar era mai rigid”

Citește și: Cum reacționează oamenii când îl văd pe stradă pe chef Cătălin Scărlătescu, după întoarcerea la „Masterchef”: „Noi am fost sinceri și reali, oriunde am fost. Nu am văzut un ‘hater’ care să-mi bată obrazul…”. Ce relație are cu Divinitatea / EXCLUSIV

Citește și: Cătălin Botezatu, fascinat de Gabriela Prisăcariu, soția lui Dani Oțil: „Am lucrat cu ea de când avea 14 ani. Este o femeie, o manechină aproape perfectă!”

Citește și: Sorin Bontea, adevărul despre relația cu Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu: „Să știți că noi ne mai și certăm. Ce se întâmplă pe platoul de filmări…'. Ce spune despre revenirea la Pro TV, soție și copii / EXCLUSIV

Citește și: Catrinel Sandu a rupt orice legătură cu tatăl fiicelor ei, după divorț: „A avut o perioadă în care a dispărut și am fost la tribunal iar. A pierdut. Copiii cresc, judecă și s-ar putea să nu te mai caute' / EXCLUSIV

Catinca Roman pleacă luna viitoare în vacanță

Vedeta vrea o vacanță, dar nu îndelungată, asta pentru că planurile pe care le are o țin în țară. Catinca Roman consideră că acest an e unul al provocărilor.

„O să plec în august un pic și poate în toamnă. Anul trecut am fost plecată foarte mult timp și mi-am făcut de cap, așa că anul acesta e anul provocărilor. Îmi doresc să fac multe, așa că o să stau mai mult pe acasă', precizează Catinca Roman.


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton