Catinca Roman, adevărul despre avere și moștenirea primită de la familia ei: "Am un apartament de la tata. Am avut perioade în care am fost foarte rău cu banii"

 Dumba Gabriela
.

Catinca Roman a dat mereu impresia unei doamne bogate, cu o moștenire generoasă primită de la părinți, însă vedeta spune că nu este deloc așa. Este adevărat că a trăit în lux și s-a bucurat de bunăstare, într-o perioadă a vieții sale, dar Catinca Roman spune că are un singur apartament moștenit de la tatăl ei și atât. În plus, sora Oanei Roman susține că a trăit și vremuri în care a avut foarte puțini bani.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Catinca Roman recunoaște că nu i-a spus niciodată tată lui Petre Roman, iar asta din respect pentru părintele ei ei biologic. În plus, a mai spus că fostul premier a făcut mereu diferențe între ea și Oana și nici nu i-a oferit mare sprijin în viață. Doar de la tatăl ei, Iosif Zilahy, a primit un apartament, în rest s-a descurcat singură.

2bf3811b-cfb5-42a6-ab56-9d9f6aeaf7702bf3811b-cfb5-42a6-ab56-9d9f6aeaf770

Catinca Roman, adevărul despre averea ei și relația cu banii

Catinca Roman provine dintr-o familie respectată, cu părinți ce aveau funcții importante și o situație materială de invidiat, însă asta nu a făcut-o să uite valoarea banului. În plus, fiica regretatei Mioara Roman spune că nu a moștenit nimic de la părinții ei, în afara unui apartament lăsat de tatăl ei, Iosif Zilahy, fost antrenor al echipei naţionale feminine de scrimă.

„Ce avere am? N-am, am un apartament atât lăsat de tata. E greșit, din punctul ăsta de vedere nu am primit o educație realistă, am fost îndoctrinate cu ideea că trebuie să muncești foarte mult, să meriți, banii nu contează, e greșit. Banii contează, nu trebuie să fi dependent de ei, dar contează să ai un plan financiar.

Chiar și când ai bani din familie, tot trebuie să faci un plan, pentru că banii se cheltuie. Ăsta e unul dintre lucrurile pe care le-aș schimba, e important să înveți copiii de mici importanța banului, valoarea lui și cumva, în ciuda faptului că toată lumea e cu părul creț pe temele astea, e firesc ce se întâmplă la noi', a declarat Catinca Roman, în cadrul emisiunii „După faptă și răsplată”, realizată de Cristina Șișcanu la Metropola TV.

Citește și: Ce a moștenit Principele Nicolae de la bunicul lui, Regele Mihai, și ce încearcă să ducă mai departe: ‘E o pasiune moștenită de fiecare generație, de la Ferdinand și Regina Maria încoace…’/ EXCLUSIV

Citește și: De ce Irinel Columbeanu nu mai are voie să-și viziteze fiica, în America: „Își poate pune viața în pericol. Nu mai poate pleca…’

Catinca Roman a cunoscut și ce înseamnă sărăcia

Chiar dacă a trăit în lux și a cunoscut de mică ce înseamnă cu adevărat să ai bani, Catinca Roman spune că mai târziu, în viața de adult, avea să trăiască pe propria piele să te mulțumești cu puțin.

„Peste tot au fost perioade de genul în care conta să arăți, ce arăți, nu ce ești. E frustrat mai ales pentru generațiile noastre. Deci avere nu am, norocul meu este că eu chiar structural nu pun atât de mare preț pe lux, deși au fost perioade în care am trăit în lux, am văzut ce înseamnă banul adevărat făcut din familie.

Mie banii nu mi-au venit ușor niciodată, nu știu de ce, am avut perioade în care am fost foarte rău cu banii.', a continuat ea.

În plus, Mioara Roman a lăsat o datorie în urmă în valoare de nu mai puţin de 300.000 de euro, la RA-APPS, datorie va trebui plătită de Oana şi Catinca Roman, fiicele Mioarei Roman. Această sumă reprezintă restanţele la plata chiriei şi întreţinerii vilei de protocol, în care a locuit pe vremea când fostul ei soţ, Petre Roman, era prim-ministru al României.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton