Catinca Roman, adevărul despre relația cu tatăl fiicei sale: "Au existat anumite tensiuni. Nu e simplu să fii mamă singură". Cum se înțelege Calina cu părintele ei

 Oana Pantazi
.

Catinca Roman, despre relația cu tatăl fiicei sale, Calina, pe care a crescut-o singură. Pentru Catinca nu a fost ușor să-și crească fata de una singură, însă, după o perioadă mai tulbure, când Calina a fost adolescentă, cele două au acum o relație foarte bună. Iată ce spune vedeta despre tatăl fiicei sale, care nu mai este în viața ei de ani buni.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE SEPTEMBRIE GRATIS, AICI

Catinca Roman (57) are o fiică, pe nume Calina, în vârstă de 25 ani, provenită în urma relației de doi ani pe care a avut-o cu dansatorul Petre Dumitrescu, fost component al unei trupe de stripperi, cunoscut sub numele de scena „Bebe'. După ce iubitul ei a ales să o părăsească, fiica Mioarei Roman și-a crescut singură fiica. Aceasta mărturisea, cu ceva timp în urmă, că relația cu Petre Dumitrescu nu a funcționat din cauza mentalității lor diferite, dar și pentru că el era atunci mult prea tânăr pentru a-și asuma responsabilități. Iată ce relație există între ei în momentul de față!

Calina-RomanCalina-Roman

Catinca Roman, despre relația cu tatăl fiicei sale, Calina, pe care a crescut-o singură

Cu toate că dispariția tatălui Calinei din viața ei și a fiicei lor nu a fost ușoară, Catinca Roman nu i-a purtat resentimente lui Petre Dumitrescu și spune că au păstrat legătura. Mai mult, a sfătuit-o și pe Calina să aibă o relație cu tatăl ei. Cu toate acestea, tânăra nu i-a cerut mamei sale să se împace cu el…

Citește și: De ce nu s-a căsătorit niciodată Catinca Roman:'Nu zic nu e bine, dar nu e de mine'

Citește și: Lavinia Pîrva, replică neașteptată pentru Adela Popescu, în direct:„Ca să faci trei copii, trebuie să-ți lipsească ceva’

Citește și: Antonia și Alex Velea, vestea prin care și-au bucurat fanii:„Sunt recunoscătoare că…’

„Nu am fost niciodată foarte certați. Adică, mă rog, minus cei 2-3 ani de după, când au existat anumite tensiuni, dar e un lucru firesc, care bănuiesc că se întâmplă în orice cuplu care se desparte, în rest am păstrat legătura. Nu mi-a cerut să ne împăcăm, dar eu întotdeauna am încurajat-o să aibă o relație cu tatăl ei, pentru că mi se pare extrem de important, mai ales pentru o fată. Figura masculină e importantă. Însă lucrurile s-au petrecut natural și firesc. Au avut și ei momentele lor de tensiuni, dar e firesc, doar așa sunt tinerii din ziua de azi: revoltați! Noi avem tendința să îi criticăm, dar uităm cum am fost noi la vremurile respective!„, a spus Catinca roman pentru ciao.ro.

Catinca Roman: „A fost complicat”

Catinca Roman recunoaște că nu i-a fost deloc ușor ca mamă singură, în condițiile în care figura paternă a lipsit cu desăvârșire. I-a impus limite Calinei, însă spune că este foarte important temperamentul copilului.

„A fost complicat. Nu e simplu să fii mamă singură. E clar că de multe ori am fost pusă în tot felul de situații, în care eu a trebuit să iau anumite decizii și atunci sigur că responsabilitatea cade doar pe umerii unui singur părinte, însă chestia asta cu limita cred că e foarte discutabilă, pentru că contează foarte mult educația, contează temperamentul copilului. Bineînțeles că întotdeauna au existat niște limite clare, peste care nu am trecut și nici ea nu a trecut. Dar cred că cel mai important lucru este să câștigi încrederea copilului și să îl faci să nu-i fie teamă să vină la tine și să îți povestească și cele bune și cele rele, pentru că numai așa poți să îi ajuți”, a mai spus ea pentru sursa citată.

Adolescența a venit însă cu perioade de rebeliune, așa că fiica ei i-a întors spatele la un moment dat. Aceasta își amintește că au încercat-o multe stări și griji la vremea respectivă, dat fiind că tânăra se rezvrătea și dorea independență.

„Calina a fost un copil foarte ușor de crescut. A devenit rebelă la adolescență, când, cu toate că citisem, mă sfătuisem și așa mai departe, tot mi-a fost greu, pentru că eram o mamă singură, mi-a fost mai greu să înțeleg lupta ei pentru că își dorea independența. Am trecut prin foarte multe stări, pe lângă îngrijorările unui adolescent care venea de la școală, petrecea și așa mai departe, de frica aia primară de mamă, cred că, într-un fel, faptul că și-a făcut terapia ei și mi-a întors spatele la un moment dat m-a speriat foarte tare’, a dezvăluit Catinca Roman, cu ceva timp în urmă, în emisiunea lui Mihai Ghiță.

Calina Roman: „Aveam impresia că mama este dușmanul meu numărul 1”

După ce a depășit perioada critică a adolescenței, Calina s-a schimbat. Tânăra a rememorat momentele în care i-a făcut probleme mamei sale, recunoscându-și, deschis, vinovăția.

Momentul în care m-am pierdut de mămica mea a fost prin adolescența mea nebună. Cred că aveam vreo 12 ani când a început nebunia. Nebunie, nebunie, o spun sincer. Aveam impresia că mama este dușmanul meu numărul 1. Orice îmi zicea, orice sfat îmi dădea, credeam că este ceva rău și ascultam de cei din jurul meu. Care, acum gândindu-mă, nu sunt convinsă că îmi voiau chiar binele. Perioada a durat până pe la 17-18 ani’, a dezvăluit Calina pentru FANATIK.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton