Catinca Roman, detalii neștiute despre căsnicia dintre Mioara și Petre Roman: "Certuri, o tensiune permanentă în casă. O relație tumultuoasă."

 Dumba Gabriela
.

Catinca Roman a vorbit în premieră despre căsnicia mamei ei, Mioara Roman, cu Petre Roman. Mioara Roman a divorțat de tatăl Catincăi atunci când aceasta avea doar șapte luni și vedeta spune acum că i-a lipsit mereu manifestarea dragostei în relația mamei sale cu Petre Roman.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Părinții Catincăi Roman, Mioara și Iosif Zilahy, au fost căsătoriți timp de 12 ani. La momentul despărțirii lor, Catinca avea doar 7 luni și mai târziu a afectat-o foarte mult mediul în care a crescut. Într-un interviu recent, Catinca a mărturisit că a fost mai apropiată de familia tatălui ei, decât de cea a mamei, iar moartea acestuia, în septembrie 2022, i-a declanșat depresie.

32133213

Catinca Roman despre căsnicia dintre Mioara și Petre Roman: „Tumultuoasă de la început până la sfârșit”

Catinca Roman a făcut mărturisiri dureroase despre copilăria ei într-o familie în care existau permanent certuri și tensiune pentru că, spune ea, între Mioara și Petre Roman a existat o relație tumultoasă în toți cei 34 de ani în care au fost împreună.

„Mama cu Petre au avut o relație destul de tumultuoasă de la început până la sfârșit. Certuri, o tensiune permanentă în casă. Cred că mi-a lipsit manifestarea dragostei.

Nu-mi aduc aminte să se fi pronunțat aceste cuvinte:  „Te iubesc!”; „Mi-e dor de tine!”. Eu în copilărie mă simțeam neiubită', a declarat Mioara Roman, în emisiunea „La Mărută'.

Catinca Roman nu s-a căsătorit niciodată, recent mărturisind că un factor care a influențat această decizie a fost tatăl adoptiv, Petre Roman.

Foarte mult timp nu am acceptat acest lucru, dar acum îmi dau seama că da. Am avut teama, frica de abandon. Eram adult (n.red.: când Mioara și Petre Roman au divorțat), dar simțeam că nu era foarte prezent, nu era implicat cu adevărat', a mai declarat Catinca Roman.

Citește și: Cristina Spătar a publicat fotografiile oficiale de la nunta cu Vicențiu Mocanu: „Nu uitați niciodată că…’. Ce nu s-a văzut la petrecere

Citește și: Sorana Cîrstea explică postarea din cauza căreia a ajuns într-un scandal de propoții: „Mesajul a fost unul pozitiv. Am văzut-o pe Prințesa de Wales, Kate, și…'

Citește și: Ana Bodea, actrița din „Lia, soția soțului meu' și Valentin Butnaru formează un cuplu. Ce urări i-a făcut, de ziua ei: „A fost alături de mine…'

De ce au divorțat Mioara și Petre Roman

În anul 2007, după 34 de ani de căsnicie, Mioara Roman și Petre Roman au decis să meargă pe drumuri separate. Petre Roman și-a refăcut viața alături de Silvia Chifiriuc și a rupt orice legătura cu fosta lui familie.

La vremea respectivă, gurile rele spuneau că motivul divorțului dintre Petre Roman și Mioara Roman ar fi fost chiar Silvia Chifiriuc, cea cu care politicianul are și un copil, dar fostul politician a infirmat acest lucru.

„Asta nu este adevărat. Însă, ceea ce pot spune că este adevărat este că într-un fel, cum e viața, mi-am pierdut mințile. M-am îndrăgostit foarte puternic de Silvia… nu numai pentru că e o femeie foarte frumoasă, nu numai pentru că are o voce splendidă, ci pentru că este un om cu care am simțit că mi-e foarte bine. Am și eu dreptul să mă simt foarte bine cu aleasa inimii mele.”, spunea Petre Roman anul trecut, în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la Kanal D.

Catinca Roman îl acuză pe Petre Roman că i-a întors spatele Mioarei Roman

Mioara Roman suferă de Parkinson, iar Catinca spune că nu a șocat-o diagnosticul pentru că se aștepta la așa ceva.

„Într-un fel mă așteptam pentru că a avut o viață extrem de grea din multe puncte de vedere. S-a consumat foarte mult. A fost supusă la foarte multe șocuri, stresuri. Nu este ușor, ca femeie, să fii aruncată la gunoi. Sună dur, dar așa a fost ea aruncată la gunoi după 34 de ani de căsătorie. Tristețea și supărarea aceea vedeam că nu o să treacă, deși am încercat să trag de ea să iasă din stările alea. E dificil să ai o mamă depresivă. Așa a fost toată viața. Nu a fost băgată în seamă, luată în serios. Nu s-a trata așa cum ar fi trebuit, la un specialist', a mai declarat Catinca Roman.

Catinca Roman a mai spus că îl învinuiește pe Petre Roman că nu a sprijinit-o pe mama ei.

„N-a ajutat-o. De aici și supărarea și indiferența mea față de el. Nu e vorba că au fost căsătoriți și el rămâne obligat pe viață față de ea. Noi toți am fost orbiți de personajul fermecător în aparență, deștept cu adevărat, cultivat cu adevărat, și nu ne-am dat seama că acolo exista o lipsă de empatie care se apropie de patologic', a mai spus Catinca Roman.

Ce relație are Catinca Roman cu mama ei, Mioara Roman

Catinca Roman spune că mama ei înseamnă foarte mult pentru ea, deși nu au avut o relație atât de apropiată pe cât și-ar fi dorit.

„Mama înseamnă foarte mult pentru mine, cu toate că n-am avut o relație foarte apropiată. Nu s-a creat legătura, relația mamă-fiică, deloc. Nu am o explicație. O iubesc și o respect și cu siguranță când nu va mai fi o să sufăr foarte tare, însă nu există acea conexiune', a declarat Catinca Roman.

Întrebată acum ceva timp de jurnaliștii de la Fanatik dacă a primit vreun sfat special de la Mioara Roman, aceasta a spus că au fost mai multe sfaturi şi că tot ceea ce a realizat până acum se datorează mamei sale.

„Au fost multe sfaturi primite. Bineînțeles că o parte din ceea ce sunt îi datorez ei. Unul din sfaturile cele mai importante a fost să nu mă abat de la valorile și principiile mele. Un alt sfat a fost să am grijă la compromisuri. Toți facem, dar există o limită, o linie roșie pe care nu trebuie să o depășești, pentru că riști să te pierzi pe tine', a mai spus Catinca.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton