Catinca Roman și fiica ei sunt încă foarte afectate de moartea Mioarei Roman: "Calina face atacuri de panică severe în ultima vreme. Și-a dorit s-o vadă pe mama în sicriu"

 Dumba Gabriela
.

Catinca Roman și fiica ei, Calina, sunt încă foarte afectate de moartea Mioarei Roman, din urmă cu trei luni. Catinca dezvăluie că fiica ei a avut o relație foarte apropiată cu bunica ei și chiar dacă a fost pusă la zid că nu a venit la înmormâtare și doar la priveghi, tânăra a suferit și suferă foarte mult. Face atacuri de panică și se gândește serios să meargă la terapie.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE GRATIS, AICI!

Calina, fata Catincăi Roman, a mers doar la priveghiul bunicii sale și a preferat să nu o conducă pe ultimul drum, motiv pentru care în spațiul public a fost pusă la zid. Însă moartea Mioarei Roman a afectat-o enorm și Catinca a dezvăluit ce simptome are fiica ei la trei luni de la moartea bunicii sale.

19990175_1493288060692190_9218799438385941043_n19990175_1493288060692190_9218799438385941043_n

Calina, fata Catincăi Roman, dace atacuri de panică după moartea Mioarei Roman

Calina a fost foarte atașată de bunica ei, Mioara, chiar dacă cele două nu au locuit în aceeași casă. Tânăra a fost pusă la colț pentru că nu s-a simțit în stare să-și facă apariția la înmormântarea bunicii, însă mama ei, Catinca, a explicat ce s-a întâmplat cu fiica ei în acele momente dramatice. 

„Calina e binișor, nu a avut o perioadă bună, s-a confruntat cu atacuri de panică. Nu a venit la înmormântare, dar fiecare jelește cum poate mai bine. A fost la priveghi, și-a dorit s-o vadă pe mama în sicriu, ceea ce m-a surprins. Pentru ea a fost o lovitură mare. Ele au avut o relație strânsă: se certau, se împăcau', a mai spus Catinca Roman, în podcastul Cristinei Șișcanu.

Catinca Roman a completat, pentru Click!, că fiica ei se gândește să ceară ajutorul unui terapeut: „Calina face atacuri de panică severe în ultima vreme. Ea ia un tratament ușor, lejer, dar trebuie să meargă neapărat la terapie!”.

Citește și: „Am crescut cu ea în anturaj, venea la noi acasă. Realitatea a fost mult mai grea. Dar acum suntem ok!'. Fiica lui Adrian Enache, adevărul despre relația cu Iuliana Marciuc

Citește și: Cum a gestionat Carmina Vârciu despărțirea părinților ei și cât de mult a afectat-o: „Recunosc că i-am judecat. Dacă lucrurile ar fi stat altfel și ar fi rămas împreună de dragul meu…'. Cum se înțeleg, de fapt, Ami Teiceanu și Liviu Vârciu în prezent / EXCLUSIV

Cum a afectat-o pe Catinca Roman moartea părinților ei

Catinca Roman s-a confruntat cu o depresie severă după moartea tatălui ei, regretatul Iosif Zilahy, în toamna lui 2022.

„După tata și eu am avut depresie, a fost îngrozitor. Eu oricum am un fond genetic depresiv, melancolic. Am făcut și terapie. Căderea a fost dramatică. Am ajuns la medicație pe care o iau în continuare, mai scăzută acum. Aveam anxietate puternică și burnout. Eram pe mod supraviețuire. Vreo 4-5 luni așa a durat. Și mama și tata au avut depresie. În continuare la noi, a avea depresie e o stigmă. Lumea trebuie să înțeleagă că este un dezechilibru chimic la nivelul creierului, nu poți să te ridici singur, astea sunt baliverne', a mai dezvăluit Catinca Roman.

Catinca Roman suferă și ea în tăcere după mama ei, pe care a pierdut-o în urmă cu trei luni. 

„Sunt un pic confuză, încă nu-mi vine să cred. O să urmeze toate etapele de negare, furie, acceptare, o să mă echilibrez la un moment datNu știu dacă cred în viața de după moarte. Nu sunt o persoană credincioasă, bisericoasă. Nu cred în biserică, în ce a devenit ea. Nu mi-e frică de moarte, așa am fost mereu mai fatalistă. Mi-e teamă de boală, de suferință, de pierderea celor apropiați. Ăsta cred că e cel mai groaznic lucru', a mai precizat fiica Mioarei Roman.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton