Catinca Roman, mărturisiri sfâșietoarea după moartea Mioarei Roman: „Știu că o să șochez pe multă lume, dar cumva m-am liniștit, pentru că era foarte rău"

 Tudorache Simona
.

Catinca Roman se simte împăcată după moartea mamei sale, Mioara Roman. Vedeta consideră că cea care i-a dat viață a scăpat de chinul care i-a marcat existența în ultimii ani. Catinca Roman mărturisește că se aștepta la acest final, așa că nu a fost luată prin surprindere.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Ea a primit vestea dispariției de la sora sa, Oana, care la acel moment se afla în străinătate, dar fusese sunată de cei de la azilul unde Mioara Roman trăia.

catinca-roman-87-1catinca-roman-87-1

Catinca Roman a vorbit despre suferința care o schimbase total pe Mioara Roman

Catinca Roman recunoaște că starea de sănătate a mamei sale se degrada pe zi ce trecea și că suferința pe care o traversa devenise un chin. „În noaptea respectivă nu am putut să dorm deloc, eram trează, agitată interior, iar același lucru l-a avut și Calina, noi am vorbit după noaptea respectivă. La 4 dimineața când mi-a scris Oana eram perfect trează, ea era plecată în străinătate. Mă așteptam, mama nu era bine, indiferent de situație este o lovitură, e greu să te împaci cu ideea, indiferent de ce relație ai avut, o pierdere e o pierdere.

Știu că o să șochez pe multă lume, dar cumva m-am liniștit, pentru că era foarte rău. Eu nu văd rostul să trăiești atât timp cât acest trai este un chin, atât pentru tine, cât și pentru cei din jur, care văd cum te degradezi', a declarat Catinca Roman, în cadrul emisiunii După faptă și răsplată, de la Metropola TV.

Mioara Roman nu își mai striga fiicele pe nume

Mioara Roman avea momente de luciditate în care îi plăcea că le are aproape, dar nu le mai striga pe nume. „Cumva a fost liniștitor faptul că s-a stins așa cum și-a dorit mereu, în somn de stop cardiac. Se vedea pe fața ei că este liniștită, împăcată, era ca atunci când trăia, când era foarte bine. Asta este o boală extrem de păcătoasă, schimbă tot, afectează pe toate planurile. Da, erau momente de luciditate în care eram persoane familiare și dragi ei, asta cred că s-a simțit până la sfârșit. Dar să ne pronunțe numele nu se mai întâmpla de luni bune', mai spune ea.

Citește și: Anamaria Prodan a lipsit din nou de la procesul de divorț cu Laurențiu Reghecampf: „Scopul este acela de a obține un divorț din culpă exclusivă. Probabil și obținerea unor despăgubiri”

Citește și: Alex Dobrescu dezvăluie când au început problemele în relația cu Cristina Cioran: „Ea a devenit exigentă. A intervenit copilul pe primul loc'

Citește și: Oana Roman nu reușește să scape de numele de familie al fostului ei soț, Marius Elisei, în mediul online: „Mă chinui de doi ani. E deja o obsesie, nu știu ce să mai fac'

Citește și: Ce regulă a stabilit Cabral cu fiica lui cea mare, Inoke, stabilită în Olanda: „Când ești tată de fată, toată lumea te pune în gardă. Dacă Doamne ferește se întâmplă ceva…'

Catinca Roman recunoaște că Oana, sora ei, o vizita mai des pe Mioara Roman

Catinca Roman admite că sora ei, Oana, a dus greul în această perioadă și a vizitat-o mai des decât a făcut-o ea. „Am fost la ea, nu foarte des, dar am fost, pentru că nu s-a simțit bine. A fost operată de două ori și mergeam și la sanatoriu. Foarte des s-a dus Oana, îmi asum faptul ăsta. În familii unele persoane sunt mai aproape de mama, alții de tată, ele două erau extrem de asemănătoare, eu sunt cu totul altă zodie și temperament și atunci eram fata lui tata. Cred că e important ce a lăsat ea prin noi, astea sunt lucrurile importante. Eu după moartea tatei am avut o perioadă îngrozitoare', a mai spus aceasta.

Foto: Facebook, arhivă

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton