Catinca Roman a presimțit moartea mamei sale, Mioara Roman: "Nu am dormit deloc în noaptea aia". Ce au vorbit ultima oară

 Dumba Gabriela
.

Catinca Roman dezvăluie că a presimțit moartea mamei sale, Mioara Roman, și în noaptea respectivă nu a închis un ochi. Catinca avea sentimentul că se va întâmpla ceva rău și la fel și fiica ei, Calina, care nu a putut dormi în noaptea în care a închis ochii Mioara Roman. Catinca Roman a dezvăluit și ce a vorbit ultima oară cu mama ei, cu multe luni în urmă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Mioara Roman s-a stins din viață pe 23 februarie, la 83 de ani, după ce a suferit un stop cardio-respirator. Fosta soție a lui Petre Roman avea mai multe probleme de sănătate și era internată într-un azil din Snagov, iar Catinca Roman a presimțit că mama ei va închide ochii în acea noapte.

575575

Catinca Roman a simțit moartea mamei sale, Mioara Roman

Catinca Roman este foarte afectată de moartea Mioarei Roman și acceptă cu greu că mama ei nu mai este, dar este convinsă că îi este mai bine. Chiar dacă nu crede în coincidențe, vedeta spune că în noaptea de 22 spre 23 februarie, nu a putut să se odihnească deloc și simțea că se întâmplă ceva cu mama ei. La câteva ore distanță, Oana Roman a sunat-o și i-a spus că mama lor s-a stins din viață la centrul de recuperare unde era internată de mai mult timp.

„Suntem foarte afectați, mai ales de faptul că boala aceasta nu este cea mai minunată și a fost greu, a fost foarte greu și sunt sigură că are parte de odihna binemeritată. Ce a fost interesant, deși eu nu știu vreo ezoterică de felul meu, cred foarte mult în știință, dar uite că în același timp există lucruri care nu sunt explicabile neapărat.

Nu am dormit deloc în noaptea aia. Nici Calina. Am simțit ceva, ceva a fost! Din acest motiv i-am și răspuns Oanei la ora 04.00 instant', a declarat Catinca Roman în platoul Star Matinal.

Catinca Roman spune că a vorbit pentru ultima dată cu mama ei în toamnă, atunci când Mioara Roman a fost operată și a strigat-o pe nume.

„A fost demult (n.r. ultima conversație cu Mioara Roman). O conversație reală, pentru că ea comunica, dar nu o mai făcea cum făcea un om sănătos. Cred că mă recunoștea. Era clar că erau figuri dragi, familiare, dar cred că în toamnă, când am operat-o ultima dată și a fost la Floreasca. Atunci mi-a zis pe nume, dar ulterior starea i s-a degradat destul de repede', a mai declarat fiica Mioarei Roman.

Citește și: Ce cadou emoționant a primit Oana Roman de la fiica ei: „Mi-a făcut un…’. Vedeta își alină suferința lângă Isabela, după moartea Mioarei Roman

Citește și: Oana Roman recunoaște că fostul ei iubit, Cornel Păsat, a fost dragostea vieții sale: „Până în momentul ăsta, da’. Au fost împreună 8 ani

Citește și: Iulia Vântur, reproșuri la adresa lui Teo Trandafir, după ce i-a criticat relația cu Salman Khan: „Era o persoană care îmi plăcea foarte mult și pe care o admiram'

De ce a dus-o Oana Roman pe mama ei la azil

Criticată de unii că și-a abandonat mama bolnavă într-un azil, Oana Roman a răbufnit pe rețelele de socializare, explicându-și decizia.

„După cum mulți știți, din momentul în care starea de sănătate a mamei mele a început să se degradeze, eu am făcut un efort și am vândut casa în care stăteam și am cumpărat altă casă, astfel ca mama să stea împreună cu noi. Timp de doi ani și ceva, mama a stat cu noi în casă. Am avut grijă de ea, eu, Isa și doamna care ne ajută în casă, până în momentul în care nu s-a mai putut.

Afecțiunile pe care le avea începuseră să se agraveze. Avea nevoie de sprijin, nevoie și ajutor specializat, nu se putea face acasă. Acest lucru s-a întâmplat undeva prin 2021, spre sfârșit. În urma investigațiilor, toți doctorii au spus că necesită îngrijiri de specialitate. A început să meargă într-un centru de îngrijiri specializate pentru vârstnici. Apoi, a fost din ce în ce mai greu să o aducem acasă. În anul 2022 am ales cel mai bun centru din România. Vreau să lămuresc un aspect în această privință.

În România, cuvântul azil are o conotație extrem de urâtă. S-a speculat și s-a vorbit foarte mult despre acest lucru și știu că ar fi deranjat-o foarte mult pe mama și mă deranjează foarte tare pe mine. Mama a fost într-un centru de îngrijiri unde costurile sunt de câteva mii de euro pe lună și unde serviciile sunt la un nivel atât de înalt, cum nu există în România’, a scris Oana Roman pe Instagram.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton