„Am fost foarte afectată”. Catinca Roman, prima reacție după ce sora ei, Oana Roman, a spus că refuză să-și viziteze mama în centrul de recuperare

 Calin Maria Bianca
.

Catinca Roman, prima reacție după ce sora ei, Oana Roman, a spus că refuză să-și viziteze mama în centrul de recuperare. Recent, fosta soție a lui Marius Elisei a făcut publice o serie de detalii despre sora ei, explicând că nu și-a mai văzut mama de mai bine de 6 luni. Văzând aceste lucruri ce au fost postate pe contul de socializare al vedetei, Catinca Roman a avut o primă reacție, în care a justificat absența ei din viața celei care a adus-o pe lume. Iată ce a declarat sora Oanei Roman!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Catinca Roman, prima reacție după ce sora ei, Oana Roman, a spus că refuză să-și viziteze mama în centrul de recuperare . Oana Roman nu trece deloc printr-o perioadă bună în aceste momente. Vedeta și fostul ei soț tocmai ce și-au spus defintiv adio, însă problemele nu se opresc aici. Recent, a făcut o serie de dezvăluiri despre lucrurile ce o deranjează în fața tuturor, pe rețelele de socializare. Ei bine, nu doar la Marius Elisei a făcut referire, ci la sora ei, Catinca Roman.

oana-roman-mioara-roman-catinca-romanoana-roman-mioara-roman-catinca-roman

Oana Roman a susținut clar că sora ei nu a mai vizitat-o pe mama lor de mai bine de 6 luni. Știm cu toții faptul că Mioara Roman se află la un azil de bătrâni luxos, unde toată lumea are mare grijă de ea. Cu toate astea, Oana Roman o vizitează destul de des și petrece mult timp cu ea. Totuși, se aștepta ca și sora ei să facă același lucru, însă ar fi avut parte de o dezamăgire.

Citește și: „Pentru orice ieșire trebuia să mă justific'. Oana Roman, declarații neașteptate după despărțirea de Marius Elisei

Citește și: „Am eșuat lamentabil în relația cu soțul meu. Am pierdut timp, ani, nervi și liniște'. Oana Roman regretă că nu a încheiat mai devreme relația cu Marius Elisei

Citește și: Cristina Bâtlan s-a deghizat pentru a-și verifica angajații. Ce a descoperit: „Stând cu ei mi-am dat seama că…”

Citește și: Gabriela Cristea și-a deschis o nouă afacere: „În sfârșit vă dezvălui la ceea ce lucram”

Catinca Roman, prima reacție după ce sora ei, Oana Roman, a spus că refuză să-și viziteze mama în centrul de recuperare

Spusele Oanei Roman au ajuns foarte repede și ușor la Catinca Roman, care nu a ezitat și avut o primă reacție. Într-adevăr, a explicat că nu a mai mers la mama lor de ceva timp, însă nu pentru că nu a vrut. Aceasta a dezăvăluit că nu s-a simțit foarte bine în ultima perioadă, dar și că a fost afectată de moartea tatălui ei.

'Nu vreau să comentez nimic din ce a spus Oana. Ceea ce vreau să spun e că mâine dimineață programez să mă duc la mama. Atât am de comentat. Într-adevăr, am fost mai puțin în ultimul timp pentru că am fost foarte afectată de problema cu tata. Nu m-am simțit bine. De acum mi-am revenit și de mâine o să reîncep să o vizitez. În rest, e problema ei ce postează.', a spus Catinca Roman, în exclusivitate pentru Spynews.ro.

Oana Roman: 'Va urma jihad'

Oana Roman a făcut publice aceste lucruri chiar ieri, fiind vizibil deranjată de aceste lucruri. Ei bine, nu se aștepta la o asemenea reacția din partea Catincă Roman, fiindcă chiar ea a dezvăluit că pe urma acestor declarații începe 'Jihadul'. Lucrurile nu s-au îndreptat spre o ceartă sau un scandal între cele două surori, Catinca Roman fiind destul de calmă referitor la spusele vedetei. Totuși, Oana Roman nu a făcut declarații doar despre sora ei, ci și despre Marius Elisei.

'Azi, sora mea mi-a spus că nu se duce să o vadă pe mama ( pe care nu a văzut-o de peste 6 luni) pentru că nu consideră că mai are vreun motiv să o vadă. Va urma jihad după aceste spuse ale mele, dar nu-mi pasă. Adevărul este ăsta și eu nu-l mai ascund.

„Totul bine! Marius mi-a spus că va avea grijă și timp să se vadă cu Isa când se va stabiliza. Deocamdată nu are timp și nici posibilitate nici să o vadă, nici să contribuie cu nimic la creșterea ei. Din punctul meu de vedere, orice fel de comunicare s-a încheiat., ', a spus Oana Roman pe pagina sa de Instagram.

Oana Roman vrea să își schimbe numele de pe Instagram

De mult timp, Oana Roman a tot încercat să își schimbe numele pe Instagram. Vedeta are și numele soțului ei pe pagina ei personală, deși ea nu se mai numește așa de mai bine de doi ani. A tot încercat, însă în zadar, astfel că acum, după ce și-au spus defintiv adio, vedeta vrea cu adevărat să găsească o rezolvare pentru acest inconvenient.

„Am nevoie de ajutor de la cineva care chiar se pricepe. De foarte mult timp încerc să-mi schimb numele, adică „username-ul’, pe Instagram. Îmi apare chestia asta și nu știu unde să găsesc: contact suport. Știe cineva cum fac cerere să-mi schimb numele?’, a scris Oana Roman pe Instastory.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton