Catinca Roman vorbește despre diferențele pe care Petre Roman le făcea între ea și sora ei, Oana: „Am trăit 34 de ani în aceeași casă"

 Tudorache Simona
.

Catinca Roman susține că Petre Roman a făcut întotdeauna diferențe între ea și sora ei, Oana Roman. Vedeta a trăit 34 de ani cu fostul premier în casă, dar nu are amintiri prea frumoase.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Catinca Roman recunoaște că nu i-a spus niciodată tată lui Petre Roman, iar asta din respect pentru părintele ei ei biologic. După divorțul de mama ei, Mioara Roman, vedeta a ales să nu îi mai vorbească.

catin-ca-roman-45catin-ca-roman-45

Catinca Roman a trăit în aceeași casă cu Petre Roman 34 de ani

Catinca Roman l-a văzut pe Petre Roman ca pe un părinte, dar tată nu i-a spus niciodată, deși 34 de ani au stat în aceeași casă și au împărțit multe.  „Da, am trăit 34 de ani în aceeași casă. Îi spuneam pe nume, pentru că l-am considerat tată pe tatăl meu, cu care am avut o relație foarte strânsă și nu aveam cum. L-am considerat un părinte'a povestit Catinca Roman în emisiunea Cristinei Șișcanu, la Metropola TV.

Vedeta admite că a fost afectată de felul în care Petre Roman se purta cu ea, pentru că simțea un dezechilibru între ea și sora ei, Oana. „Ne-a crescut. Nu pot să zic că era ceva concret (nr. dacă a făcut ceva diferit față de Oana). Era o chestie de vibe. În același timp nu pot să spun că a fost privilegiată. Astea sunt chestii care chiar dacă te afectează când ești mic, ca adolescent, după sunt traume gestionabile. Nu e ceva care să te poată marca definitiv. Sunt altele problemele mai grave. Dar simțeam acel dezechilibru', a mai spus Catinca Roman.

Citește și: De ce Irinel Columbeanu nu mai are voie să-și viziteze fiica, în America: „Își poate pune viața în pericol. Nu mai poate pleca…'

Citește și: Săndel Bălan, tatăl Andreei Bălan, nu l-a cunoscut pe Victor Cornea: „Este extrem de liniștită. Ne bucurăm că o vedem plină de viață și de energie”/ Ce spune despre George Burcea

Citește și: Ce a moștenit Principele Nicolae de la bunicul lui, Regele Mihai, și ce încearcă să ducă mai departe: 'E o pasiune moștenită de fiecare generație, de la Ferdinand și Regina Maria încoace…'/ EXCLUSIV

Citește și: Anamaria Prodan, mesaj tăios pentru Reghe, după acuzațiile de infidelitate: „E incredibil să nu ai simțul penibilului, nu?! Cu ce pete are pe el și pe lângă el nu se mai vede de mizerie. Sunt atâtea lucruri urâte, încât…”/ Ce spune despre pensia alimentară primită de Bebeto

De ce nu a ținut Catinca Roman doliu după Mioara Roman

Sora Oanei Roman nu a ținut doliu după plecarea Mioarei Roman, iar asta pentru că i se pare o chestie subiectivă. Ea mărturisește că în acea noapte a fost extrem de agitată, ca și cum ceva urma să i se întâmple.

„Chestia cu doliul mi se pare absurdă. Chiar e o chestie ortodoxă, în primul rând, nu toată lumea are aceeași religie. La asiatici albul este doliu, care la noi este pentru nuntă. Este o chestie extrem de subiectivă. E o poveste interesantă. Sunt oarecum neîncrezătoare în chestii care nu se pot explica științific, deși ele există și ființa e pe primul loc. Cu toate astea, în noaptea respectivă nu am putut să dorm deloc. Nu că am avut o insomnie, ci eram extrem de trează și agitată. Am simțit o agitație interioară, iar același lucru a simțit și Calina. Ne-am vorbit după, drept care, la 4 dimineața, când mi-a scris Oana, eram extrem de trează. Ea mi-a scris ce s-a întâmplat și după m-a sunat, pentru că era plecată în străinătate', a mai spus Catinca Roman.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton