Catinca Roman vrea să se împace cu sora ei, Oana, după ce și-au aruncat vorbe grele: „Îmi doresc să reacționeze. Sunt deschisă pentru orice fel de dialog”

 Calin Maria Bianca
.

Catinca Roman vrea să se împace cu sora ei, Oana, după ce și-au aruncat vorbe grele. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că de mai multe luni de zile, Catinca și Oana Roman sunt într-un mare scandal, aruncându-și numeroase replici tăioase, una la adresa alteia. Totul a pornit de la un subiect sensibil, legat chiar de mama lor, Oana Roman susținând că ea se ocupă exclusiv de aceasta, iar sora ei nici măcar nu o vizitează. De aici lucrurile au degenerat și au ținut primele pagini ale ziarelor, însă acum, Catinca Roman își dorește să revină la relații bune cu sora sa. Iată ce declarații a făcut!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Catinca Roman vrea să îngroape securea războiului cu sora ei și să se împace, ca două surori. Ba mai mult, dacă Oana Roman nu este de acord cu propunerea ei, ea este dispusă să vorbească pe larg despre ceea ce le deranjeze și despre situația în care s-a ajuns, fără a mai face un adevărat scandal în fața tuturor. De asemenea, Catinca Roman nu s-a sfiit să recunoască că întotdeauna și-a dorit să se înțeleagă bine!

roman7-5roman7-5

Citește și: Oana Roman, replică acidă după ce sora ei, Catinca, a numit-o bolnavă și a acuzat-o că minte în privința cheltuielilor pentru mama lor: „Eu sunt bolnavă? Nu mai las pe nimeni să mă calce în picioare'

Citește și: Cum a afectat-o pe Catinca Roman conflictul cu sora ei, Oana Roman: „Am ajuns la burnout'. De ce evită să-și viziteze mama

Citește și: Povestea de dragoste dintre Cătălin Bordea și Livia. Cum s-au cunoscut și de ce au decis să nu aibă copii

Citește și: Actul sexual cu un minor sub 16 ani va fi considerat viol. Care sunt excepțiile

Catinca Roman vrea să se împace cu sora ei, Oana, după ce și-au aruncat vorbe grele

Au trecut doar câteva zile de când Catinca Roman a spus despre Oana Roman că este 'bolnavă' și minte în legătură cu cheltuielile mamei sale de la azil, explicând că nu plătește nimic din banii ei. Bineînțeles, Oana Roman a reacționat imediat, însă într-o manieră delicată, precizând că încheie acest scandal intens mediatizat. Totuși, Catinca Roman se pare că vrea să uite toate cuvintele dure pe care și le-au aruncat și să aibă o frumoasă relație.

'Cred că firea mea introvertă și lipsa de stimă de sine (n.r au făcut-o să țină în ea lucruri nespuse). Uite, ăsta e un capitol la care cred că se poate lucra mult de tot în România, mai ales când vine vorba de femei. Eu sper că da, îmi doresc să reacționeze (n.r sora ei, Oana Roman). Știu, că e colerică. Eu sunt tolerantă de felul meu. Înțeleg diversitatea (n.r.: și când vine vorba de felul în care se manifestă oamenii).', a spus Catinca Roman pentru Fanatik.

Catinca Roman: 'Sunt deschisă la orice fel de dialog'

Catinca Roman s-a certat mult cu sora ei, Oana pe acest subiect, iar de curând a negat informația potrivit căreia Oana Roman acoperă costurile de internare ale mamei lor, însă cu toate astea, își dorește o relație civilizată între ele. Prin urmare, a declarat că este deschisă la o împăcare, iar totodată și la o discuție, prin care să își spună în față ceea ce au de spus, fără a se mai mediatiza cearta dintre ele și a-și transmite diverse reproșuri prin diferite canale de media sau rețele de socializare.

'Sigur că da. Chiar îmi doresc (n.r: să își deschidă brațele în fața ei). Asta și mi-am dorit întotdeauna. Deschisă sunt pentru orice fel de dialog.', a continuat Catinca Roman.

Ce sfaturi a primit Catinca Roman de la mama ei, Mioara Roman

Catinca Roman afirma în urmă cu mai multe luni că urmează un tratament medicamentos, fiind diagnosticată cu depresie, așa că nu poate conduce până la centrul de recuperare unde este internată mama.

Ba mai mult, deși nu și-a văzut mama de foarte mult timp, încă ține cont de sfaturile ei și lecțiile de viață pe care le-a primit. Mai mult decât atât, a ținut să-i mulțumească pe această cale pentru tot ceea ce a învățat-o, dar și pentru ceea ce este azi, susținând că și datorită ei a ajuns unde este astăzi.

Da, este dur showbiz-ul. Au fost multe sfaturi primite. Bineînțeles că o parte din ceea ce sunt îi datorez ei. Unul din sfaturile cele mai importante a fost să nu mă abat de la valorile și principiile mele. Un alt sfat a fost să am grijă la compromisuri. Toți facem, dar există o limită, o linie roșie pe care nu trebuie să o depășești, pentru că riști să te pierzi pe tine.', a concluzionat vedeta pentru sursa menționată mai sus.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton