Catrinel Menghia, cu burtica de gravidă la vedere. Prima ecografie cu bebelușul: ”Te simt”

 Stamen Diana
.

Catrinel Menghia este însărcinată în șase luni, iar vedeta a fost protagonista unui pictorial absolut incendiar. Catrinel Menghia a pozat cu burtica de gravidă la vedere, iar aceasta a făcut publică și ecografia bebelușului pe care îl poartă în pântece.

Catrinel Menghia este însărcinată pentru prima dată, iar emoțiile sunt foarte mari. Top modelul a ținut sarcina ascunsă o lungă perioadă de timp, iar totul a ieșit la iveală când aceasta a apărut la un eveniment monden, îmbrăcată cu o rochie care a scos la iveală burtica de gravidă.

La scurt timp, după ce Catrinel Menghia a anunțat în mod oficial că este însărcinată, vedeta a arătat tuturor și ecografia cu bebelușul ei. Vedeta este însărcinată în șase luni, iar deocamdată nu a dezvăluit sexul bebelușului.

Pe una dintre rețelele de socializare, viitoarea mămică a postat un mesaj absolut emoționant pentru copilul ei.

'Bună micuțule, 

Te simt și știu sigur că este unul dintre cele mai puternice sentimente pe care le-am experimentat vreodată. Împărțim acest corp de șase luni și deja am experimentat atât de multe împreună. Eu și tati nu mai avem răbdare să te întâlnim. Șapte ani de dragoste încoronată de cel mai frumos cadou', a fost mesajul scris din suflet de Catrinel Menghia.

Citește și: Catrinel Menghia este însărcinată cu primul copil. Iată prima imagine cu ea, gravidă!

Citește și: Catrinel Menghia a făcut furori la Festivalul de Film de la Veneția. Vedeta a avut un însoțitor la care nu te-ai aștepta

Catrinel Menghia este însărcinată în șase luniCatrinel Menghia este însărcinată în șase luni

FOTO: Instagram 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton