Catrinel Menghia i-a sărbătorit pe fiica ei, Caroline Léon, care a a împlinit 5 ani, și pe iubitul ei, Massimiliano. Imagini de la petrecere

 Dumba Gabriela
.

Catrinel Menghia a sărbătorit-o pe fiica ei, Caroline Léon, care a împlinit cinci ani, pe 25 februarie și recent a publicat și câteva imagini de la petrecere. Catrinel Menghia a avut mai multe motive de sărbătoare în ultima perioadă pentru că pe 3 martie a fost și ziua de naștere a iubitului ei, producătorul italian de film Massimiliano Di Lodovico.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Catrinel Menghia, care este cunoscută pe plan internațional sub numele de Catrinel Marlon, a devenit mamă pentru prima dată în luna februarie a anului 2019. Deși are doar cinci ani, Caroline Léon i-a cucerit pe fanii mamei sale, mai cu seamă că îi seamănă foarte bine fotomodelului, iar Catrinel postează des pe rețelele de socializare imagini cu fiica ei.

2.-catrinel-menghia-si-fiica-ei-caroline-leon2.-catrinel-menghia-si-fiica-ei-caroline-leon

Fiica lui Catrinel Menghia a împlinit 5 ani. Imagini de la petrecere

Catrinel Menghia și Massimiliano Di Lodovico sunt împreună de 12 ani, iar în 2019 au devenit părinți pentru prima dată, când s-a născut fiica lor, Caroline Léon. De o frumusețe izbitoare, micuța îi seamănă perfect mamei sale și fanii fotomodelului sunt încântați că aceasta postează des fotografii cu ea, pe rețelele de socializare.

Recent, Catrinel Menghia, care este însărcinată acum cu un băiețel, a împărtășit o serie de fotografii superbe de la aniversările recente din familia ei, a fiicei sale care a împlinit 5 ani pe 25 februarie, dar și a iubitului ei, sărbătorit pe 3 martie.

De câțiva ani buni, cunoscutul fotomodel a renunțat la România și s-a mutat în Italia, acolo unde și-a consolidat o carieră și în catorie. Pe rețelele de socializare, aceasta postează adesea fotografii cu fiica sa, care este pasionată de sporturile de iarnă. Micuța Caroline Léon o însoțește pe mama ei peste tot și, nu de puține ori, cele două au fost surprinse împreună pe covorul roșu și pe coperta unor publicații internaționale.

Citește și: Catrinel Menghia, însoţită de fiica ei, la Festivalul de la Cannes.Imagini adorabile cu Caroline Léon

Citește și: Catrinel Menghia a primit premiul special la Festivalul de Film de la Roma pentru regia scurtmetrajului „Ossa/Bones'

Cum l-a cunoscut Catrinel Menghia pe tatăl fiicei sale, Caroline Léon

Catrinel Menghia și producătorul italian de film Massimiliano Di Lodovico formează un cuplu din anul 2012. Cei doi s-au cunoscut pe platoul de filmare, iar relația a început câteva luni mai târziu.

Catrinel Menghia a câștigat premiul Rai Cinema pentru regia scurtmetrajului  „Ossa/ Bones, realizat împreună cu Daniele Testi, unul dintre cei mai cunoscuți cineaști italieni.

„Lucram la filmul cu care am fost la Veneţia, „La città ideale, cu Luigi Lo Cascio. A venit la filmări, cu un pretext, prin intermediul agentei mele. Era curios să mă cunoască, auzise de o actriţă din România.

S-a prezentat, după care a fost puţin „stalker-ul (n.r. – urmăritorul) meu pentru şase-şapte luni. Tot primeam flori peste tot pe unde mergeam şi nu ştiam că el era în spatele a tot ce se întâmpla. După aceea am aflat şi cam asta e povestea. A funcţionat „stalk-ereala’, a povestit Catrinel Menghia în urmă cu câțiva ani pentru Adevărul.

În luna noiembrie a anului 2023, Catrinel Menghia a anunțat cu mult entuziasm că va deveni mamă pentru a doua oară și a apărut direct pe coperta revistei Donna Moderna, afișând o burtică de gravidă.

„Miile mele vieți + una. Îi mulțumesc revistei Donna Moderna pentru că a sintetizat o întreagă existență în acest titlu', a scris Catrinel Menghia atunci, pe contul personal de Instagram.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton