Catrinel Sandu, cu ochii în lacrimi, la TV, de dorul tatălui ei, care a murit acum 5 ani: "Când am nevoie de el știu că este acolo prin puterea lui"

.

Au trecut cinci ani de când tatăl ei a murit, iar Catrinel Sandu are lacrimi în ochi când vorbește despre el. Catrinel a avut o relație specială cu tatăl ei și a suferit enorm când l-a pierdut, însă este convinsă că acesta este alături de ea în continuare și o ajută în momentele grele.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

După trei luni în care a fost internat în spital, Nicolae Sandu s-a stins în iulie 2019, la vârsta de 71 de ani. Catrinel a sperat până în ultima clipă că medicii vor face o minune și tatăl ei va reuși, dar nu a fost așa. Dorul de tatăl său o macină de cinci ani, însă o alină gândul că este în continuare în viața ei, chiar dacă nu fizic.

bkubku

Catrinel Sandu a plâns în direct, la TV, când a vorbit despre tatăl său

Prezentă în platoul Știrilor Antena Stars, Catrinel Sandu a vorbit despre relația pe care o are cu tatăl său și dincolo de moarte. Recunoaște că îi este greu de când părintele său s-a stins din viață, dar mărturisește că îi simte încă prezența și că e sigură că de acolo, de sus, o veghează.

'Tata îmi lipsește foarte mult. Am avut o relație foarte frumoasă și avem în continuare, spun că avem în continuare o relație foarte frumoasă, pentru că atunci când am nevoie de el știu că este acolo prin puterea lui și îmi dă mie putere să pot să trec peste absolut orice.

Când pierdem pe cineva foarte drag, nu îl pierdem, el rămâne în continuare acolo alături de noi și, de fapt, cred că ne dau mai multă putere și sunt mai aproape de noi și ne pot ajuta altfel decât atunci când erau lângă noi.', spune Catrinel Sandu.

Catrinel Sandu e de părere că niciodată o ușă nu se închide fără să se deschisă o alta și că ce e menit să se întâmple se va întâmpla la momentul potrivit.

'Trebuie să înțelegem că niciodată nu se închide o ușă afară să se deschidă o alta și că ceea ce pentru noi e pus deoparte acolo va veni trebuie doar să avem răbdare și încredere că Dumnezeu le așează pe toate așa cum trebuie când trebuie și ce e bine pentru fiecare dintre noi vine și e acolo', a mai spus Catrinel Sandu.

Citește și: Cum și-a cerut Maria Dragomiroiu soțul în căsătorie, în urmă cu 38 de ani, în timpul unui turneu: ‘Când am văzut-o cu verighetele, i-am zis să se ducă la mama și la tata să mă ceară…’/ EXCLUSIV

Citește și: Betty Salam s-a despărțit de soțul ei, Cătălin Vișănescu. Artista ar forma acum un cuplu cu un coleg de scenă: „Am luat această decizie împreună'

Catrinel Sandu a rupt orice legătură cu tatăl fiicelor ei, după divorț

Când a plecat în America alături de primul soț, cu gândul de a-și face o viață acolo, Catrinel Sandu nu și-a imaginat că visul frumos se va transforma într-un coșmar… Da, pentru că nu e ușor să rămâi singură, într-o țară străină, cu doi copii mici.

În scurt timp, avea să realizeze că e o luptătoare, reușind să se descurce perfect atât în rolul de mamă singură, cât și pe plan profesional. Iar Divinitatea i-a mai făcut o surpriză, exact când nu se aștepta i l-a scos în cale pe Steve, bărbatul vieții ei, care de 7 ani este un partener și un tată desăvârșit.

Acum, Catrinel Sandu spune că a rupt orice legătură cu tatăl fiicelor ei, după divorț, și că nu mai are „niciun fel de comunicare’ cu fostul soț.

Cred că în viață e important să îți înveți lecția. Dacă nu o înveți, poți să fii și la al patrulea mariaj și tot nu ai învățat nimic. Am învățat să ascult mult, să privesc lucrurile din diferite colțuri, am învățat să nu am așteptări, să am grijă de mine. Înainte nu o făceam și încă mai lucrez la asta. Am învățat că toate lucrurile se întâmplă cu un motiv.

Asta am și tatuat pe mână – nimic nu se întâmplă fără un motiv – dar în latină. Și așa este. Toate se întâmplă cu un motiv, timpul le așază pe toate, se calmează orice furtună. Și, după ce s-au calmat, vedem că există o parte bună, chiar și atunci când nu o vedem. Sau, cum îmi place mie să zic, Dumnezeu nu îți ia ceva fără să îți dea altceva în schimb.

Cu fostul soț nu am niciun fel de comunicare, la modul că există un parenting plan, pe care încercăm să îl urmăm. A avut o perioadă în care a dispărut și am fost la tribunal iar. A pierdut. A fost vorba și despre niște bani pe care nu i-a plătit de foarte mulți ani, dar pe care i-a plătit până la urmă și nu e frumos ce se întâmplă„, a declarat Catrinel Sandu pentru VIVA!.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton