Catrinel Sandu mărturisește că a vorbit de multe ori despre căsătorie cu Lucian Viziru în timpul relației de 5 ani: "Era o treabă serioasă...". De ce s-au despărțit, de fapt, în urmă cu mai bine de 20 de ani

 Oana Pantazi
.

În anii 2000, au fost unul dintre cel emai mediatizate cupluri din showbizul autohton. Din păcate, după 6 ani de relație cei doi și-au spus adio, deși posibilitatea căsătoriei intrase nu o dată în discuție, iar motivul ar fi fost infidelitatea artistului.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Au trecut mai bine de două decenii de atunci și puțini își mai amintesc că Augustin Viziru și Catrinel Sandu au format un cuplu. La vremea aceea însă, numele lor țineau prima pagină a presei mondene, iar fanii așteptau să audă bătând clopotele de nuntă. Din păcate, relația lor nu s-a încheiat sub cele mai bune auspicii și, în loc de căsătorie, a urmat o despărțire dureroasă.

catrinel-sandu-si-lucian-viziru – Copy – Copycatrinel-sandu-si-lucian-viziru – Copy – Copy

Catrinel Sandu mărturisește că a vorbit de multe ori despre căsătorie cu Lucian Viziru în timpul relației de 5 ani

Azi, aflați la vârsta deplinei maturită, au ambii familii și copii și sunt împliniți pe plan profesional și personal. Catrinel Sandu locuiește în America, este căsătorită cu Steve Schroeter și are două fiice (din mariajul cu Gabriel Trifu), în timp ce Lucian Viziru este însurat cu Ema Daniela și are un fiu. În urmă cu mai bine de 20 de ani, Catrinel Sandu și Lucian Viziru au trăit o frumoasă poveste de dragoste și se gândeau la căsătorie. din păcate, erau mult prea tineri amândoi și relația s-a terminat într-un mod nu tocmai fericit…

Citește și: Triplă crimă în București: un bărbat de 46 de ani şi-ar fi ucis mama şi doi fraţi. Procurorii, șocați de ce au găsit în casă: „Sunt mai multe cuțite, 20 de plăgi înjunghiate'

Citește și: A murit Radu Bogdan, fondatorul primului cotidian de limbă engleză „Nine O Clock’: „Un prieten bun, un gazetar profesionist…’

„Era destul de vie relația noastră, destul de discutată. Am fost împreună 5 sau 6 ani. Am stat și împreună, ne-am mutat împreună. Era o treabă serioasă. Am discutat de foarte multe ori despre căsătorie, dar nu cred că era nimeni pregătit pentru pasul ăsta. A fost o relație frumoasă cu doi copii, că eram doi copii până la urmă, care erau la început de drum într-o nebunie.

El era cu cântatul, iar eu am fost coregrafa lor mult timp. După aceea am ajuns noi doi să avem o relație. A fost o perioadă frumoasă și a fost o poveste frumoasă, care s-a terminat frumos. S-a terminat frumos, pentru perioada respectivă poate că nu, dar atâta a fost să fie', a povestit Catrinel Sandu în podcastul lui Cătălin Măruță.

Lucian Viziru, despre despărțirea de Catrinel Sandu

La vremea respectivă, Catrinel Sandu l-a acuzat pe Lucian Viziru că ar fi înșelat-o cu o prietenă comună, fapt ce a dus la despărțirea lor, însă Lucian Viziru a sugerat că vina îi aparține doar pe jumătate. Atunci el ar fi vrut să depășească momentul și să continue relația, însă, după ce a aflat despre infidelitatea lui, Catrinel a pus punct relației.

„Ea a mers pe ideea că eu am fost nenorocitul în relația respectivă… doamna fosta Sandu, deși ne-am tras-o amândoi și la propriu, și la figurat.

Ba n-am fost eu cuminte, ba n-a fost ea cuminte. Am fost împreună vreo 5 ani. Am avut tot timpul din lume să facem prostii',  a povestit Lucian Viziru în emisiunea „La Măruță'.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton