Catrinel Sandu și Steve, soțul ei american, au aniversat patru ani de căsătorie. Cum au petrecut cei doi, la Miami: „Un weekend foarte frumos! Am fost și i-am văzut pe...” / EXCLUSIV

 Solomon Tatiana
.

Catrinel Sandu și Steve, soțul ei american, au aniversat patru ani de căsătorie. Weekend-ul trecut, vedeta și partenerul ei de viață au sărbătorit 4 ani de căsnicie și 7 ani de relație. Cei doi au petrecut la Miami, loc în care s-au întâlnit cu niște prieteni, și au fost împreună să îi vadă într-un concert pe Ricky Martin, Enrique Iglesias și Pitbull. Iată ce ne-a mai spus blondina despre mariajul ei!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Catrinel Sandu și Steve, soțul ei american, au aniversat patru ani de căsătorie. Cu această ocazie, în weekend, blondina și soțul ei au fost la un concert de zile mari, în care i-au văzut și ascultat pe Ricky Martin, Enrique Iglesias și Pitbull. Spectacolul a avut loc la Miami și i-a încântat pe deplin pe Catrinel Sandu și Steve, mai ales că s-au întâlnit acolo și cu niște prieteni buni de-ai lor.

61446479_10156384060168595_4557872960131563520_n61446479_10156384060168595_4557872960131563520_n

Citește și: Catrinel Sandu, despre viața alături de Steve, soțul american, după 4 ani de căsnicie și 7 de relație: „E genul de partener pe care nu credeam că o să îl întâlnesc vreodată”/ EXCLUSIV

Citește și: Cum arată acum fiicele lui Catrinel Sandu. Lara și Sara seamănă izbitor cu mama lor

Citește și: Cum se înțeleg copiii Danei Rogoz cu fratele lor vitreg, student în străinătate: „Barbu e plecat acum, dar…'. Fiul actriței nu are telefon, dar poartă mereu un ceas cu GPS / EXCLUSIV

Citește și: Cu ce probleme de sănătate a rămas Alina Laufer, după accidentul rutier din vară: „Trebuie neapărat să mă duc la spital'. Trauma i-a lăsat cu sechele și pe gemenii săi / EXCLUSIV

Catrinel Sandu și Steve, soțul ei american, au aniversat patru ani de căsătorie

Catrinel Sandu are o căsnicie frumoasă cu soțul ei, Steve. Vedeta are două fiice din mariajul cu tenismentul Gabriel Trifu. Weekend-ul trecut, blondina a petrecut un sejur de vis cu soțul ei, la Miami, unde au marcat patru ani de mariaj și șapte ani de când se cunosc. Aceștia au mers la un concert în care i-au putut vedea și asculta pe trei dintre artiștii lor preferați.

'Suntem bine, noi ne întoarcem acum din Miami, pentru că am fost în weekend și am petrecut pentru patru ani de la căsătoria noastră de aici și șapte ani de când suntem împreună. Am petrecut amândoi în Miami, la un concert. Am fost și i-am văzut pe Ricky Martin, Enrique Iglesias și Pitbull. Ne-am întâlnit cu niște prieteni și am petrecut un weekend foarte frumos', a declarat Catrinel Sandu, pentru viva.ro.

Catrinel Sandu are două fete din primul mariaj

Catrinel Sandu locuiește de ani de zile în SUA. Vedeta este căsătorită de patru ani cu Steve și cresc împreună cele două fiice superbe ale vedetei provenite din căsnicia cu Gabriel TrifuDeși locuiește peste Ocean, distanța nu este un impediment pentru familia blondinei, pentru că mama vedetei merge mereu în America, unde are grijă de nepoate și le face toate bunătățile.

'Sunt foarte bine. Viața mea decurge frumos și lin, și cum nici nu am visat, poate, vreodată! Suntem foarte fericiți, suntem liniștiți. Ne înțelegem minunat. Am un soț extraordinar, care este și cel mai bun prieten al meu. Exact genul de partener pe care nu credeam că o să îl întâlnesc vreodată sau că o să am eu parte de așa ceva.

Pur și simplu ne completăm din toate punctele de vedere. Este sprijinul meu, dragostea mea. Și atunci când doi oameni se înțeleg bine și frumos, pot să construiască lucruri minunate împreună și să aibă o familie frumoasă.', declara Catrinel Sandu, pentru viva.ro.

Catrinel Sandu n-a mai ajuns în România de doi ani

Catrinel Sandu n-a mai fost în România de doi ani. Vedeta este ocupată vara cu o competiție de balet importantă, în care se află în juriu și de aceea a fost mai greu să se mobilizeze pentru a veni în țară. Anul acesta și-a dorit enorm să ajungă în vară, cu familia, dar una dintre fete nu avea pașaport și a durat foarte mult să îl facă. Așadar, au renunțat și anul acesta să zboare spre România, întrucât ar fi venit doar pentru o scurtă perioadă de timp.

'Planurile noastre s-au schimbat un pic vara aceasta, pentru că Larei, fetei celei mici, i-a expirat pașaportul. Am realizat destul de târziu. Am aplicat să îl schimbăm, numai că aici durează foarte, foarte mult. Am încercat toate variantele posibile și pentru a-l face la urgență, dar tot nu am reușit.

A durat opt săptămâni, și atunci nu am mai avut timp să venim în România. Eu în fiecare an, de trei ani încoace, în luna iunie merg în Orlando, pentru o săptămână, și fac parte din juriul de la World Ballet Competition. E cea mai mare competiție de balet, unde vin de peste tot din lume', mai explica vedeta.

Foto: Facebook, arhiva personală.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton