Cauza morții artistei Dj Lalla. Ce au descoperit medicii legiști la autopsie

 Dumitrache Laura
.

S-a stabilit care este cauza morții în cazul artistei Dj Lalla, tânăra găsită fără suflare pe o plajă din Mamaia. Trupul ei neînsuflețit a fost găsit de turiști pe plajă, iar autoritățile au ajuns de urgență la fața locului. Ulterior, s-a descoperit că este vorba despre Laura Roșca, cunoscută ca fiind Dj Lalla.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

În cursul zilei de ieri a fost găsit trupul neînsufleti al unei tinere pe o plajă din Mamaia. Autoritățile au descoperit că este vorba despre Laura Roșca, alias Dj Lalla, cunoscută printre artiștii din România. În vârstă de 34 de ani, artista a fost găsită fără suflare pe litoralul românesc, iar medicii legiști au publicat cauza morții.

laura rosca dj lallalaura rosca dj lalla

La o zi după moartea lui Dj Lalla, medicii au efectuat autopsia pentru a afla cauza exactă a decesului. Familia artistei a dezvăluit că Laura suferea de depresie, iar mama ei chiar a căutat un medic psihiatru în Turda. Deși s-a spus că artista ar fi recurs la un gest necugetat, rezultatele autopsiei arată că tânăra ar fi murit înecată.

Citește și: Primele imagini ale accidentului de la 2 Mai, când Vlad Pascu a omorât doi tineri. Avocatul Cuculis: „Copiii se aflau în afara părții carosabile”

Citește și:Cât costă un prânz cu fructe de mare în restaurantul lui Pescobar, din Herăstrău. Nota uriașă plătită de un grup de tineri

Citește și:„Vă rog frumos… un medic psihiatru…”. Ce mesaj disperat a transmis mama artistei DJ Lalla, cu o săptămână înainte de moartea fiicei sale

Citește și:Gabi Bădălău i-a dat procură Claudiei Pătrășcanu pentru a ieși cu fiii lor din țară. Ce l-a determinat să ia decizia, după ce ea i-a deschis din nou proces

Cauza morții artistei Dj Lalla, tânăra de 34 de ani găsită fără viață pe o plajă din Mamaia

Laura Roșca, cunoscută ca Dj Lalla a fost găsită fără suflare ieri, 28 septembrie, pe o plajă din Mamaia. Autoritățile au identificat-o după tatuaje. Un grup de turiști au găsit-ofără suflare, iar ulterior s-a descoperit că este vorba despre Dj Lalla. La o zi după ce a fost găsită moartă, medicii legiști au confirmat cauza morții. Potrivit acestora, Laura Roșca a murit înecată, iar în plămânii acesteia s-a găsit apă și nisip.

Această veste l-a luat prin surprindere pe tatăl artistei, deoarece susține că fiica lui era o înotătoare foarte bună. De asemenea, suspiciunea că și-ar fi pus capăt zilelor a devenit din ce în ce mai mare, după ce s-a aflat că Laura a fost internată, din cauza depresiei, în urmă cu o lună.

Dj Lalla suferea de depresie

Prietenii artistei Dj Lalla au declarat că au realizat o schimbare în comportamentul ei în ultima perioadă. Laura Roșca obișnuia să fie o persoană energică și fericită, dar prietenele ei au spus că în ultimele luni, artista își pierduse cheful de viață și slăbise foarte mult. Coregrafa Zizika a spus că în ultima vreme, Dj Lalla a lipsit din lumea mondenă.

'Eu o știam pe Lalla prin domeniul artistic în care lucrez. Ea era o tânără super veselă, plină de viață, energică, optimistă. Însă, în ultima perioadă recunosc că nu am mai văzut-o pe nicăieri, a fost destul de absentă în lumea asta, cu toate că ea avea jobul în continuare. Ce am observat a fost că a slăbit foarte mult și nu mai avea același chef de viață pe care îl avea înainte', a declarat Zizika, la Star Matinal.

DJ Lalla era urmărită de zeci de mii de oameni pe rețelele de socializare. Aceasta era îmbrăcată cu un tricou de înot și slip, în momentul în care a fost găsită fără viață pe o plajă din Mamaia. De asemenea, oamenii legii nu au găsit urme de violență asupra ei.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton