Ce a aflat Doina Teodoru despre iubitul ei, Cătălin Scărlătescu, la America Express: „E un pic mai complicat, căci lui îi place..."

 Tudorache Simona
.

Ce a aflat Doina Teodoru despre iubitul ei, Cătălin Scărlătescu, la America Express. Doina Teodoru a trăit la intensitate maximă momentele de la America Express alături de iubitul ei, Cătălin Scărlătescu, și ar repeta oricând experiența. Spre deosebire de ea, cunoscutul chef are convingerea că întreaga competiție a fost o experiență traumatică.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Doina Teodoru a rămas impresionată de această aventură, care i-a testat limitele și a făcut-o să cunoască oameni din toate colțurile lumii. După spusele ei, Cătălin Scărlătescu preferă confortul și nu adoră acest gen de călătorie, fără telefon și alte lucruri.

doina-teodoru-look-1doina-teodoru-look-1

Ce a aflat Doina Teodoru despre iubitul ei, Cătălin Scărlătescu, la America Express

Doina Teodoru nu crede că ar putea uita vreodată experiența America Express. „Uite, dacă îl întrebi pe Cătălin, ar zice că a fost o experiență traumatică. Dar pentru mine a fost una dintre cele mai frumoase experiențe pe care le-am avut în viața asta. Eu aș repeta oricând, mi-a plăcut teribil. Bine, și îmbină niște lucruri care îmi plac: călătoriile, aventura… Îmi place să merg așa, hai-hui, cu rucsacul în spate, să stau de vorbă cu localnicii. Și-n vacanțele mele tot asta fac, merg pe insule din astea cât mai puțin turistice, unde n-ai rețea la telefon, n-ai curent.. Deși, acum, de când sunt cu Cătălin, e un pic mai complicat, căci lui îi place confortul.

Într-adevăr, acest format îți încearcă limitele, este un concurs de anduranță nu numai fizică, ci și psihică. Habar n-am, cred că au văzut cel mai bine spectatorii ce a fost urât. (râde) Din punctul meu de vedere e uman: în situații extreme poți să fii nervos, să fii în multe feluri', spune Doina Teodoru, conform Ok Magazine!

Doina Teodoru: „Nu m-a afectat, pentru că am evitat să citesc”

Actrița recunoaște că a refuzat să citească comentariile negative după concurs. „Nu m-a afectat, pentru că am evitat să citesc. Am învățat asta de când am fost la iUmor, nefiind obișnuită cu genul ăsta de interacțiune cu publicul. La teatru, pe scenă, te plac nu te plac, spectatorii aplaudă la final. Dar în momentul în care ești cu camera pe tine și devii un subiect de discuție pentru toată lumea, n-are niciun sens să te chinui să fii pe placul tuturor. Nu trebuie. Când eram la iUmor am citit niște comentarii care m-au afectat foarte tare și de-atunci am zis că nu mai vreau să fac asta. Nu m-ajută cu nimic', precizează Doina Teodoru.

Citește și: Simona Halep, schimbare de look, după victoria în scandalul de dopaj: „Ce bine îți stă așa…'. Cum arată acum

Citește și: Fulgy, primele declarații după ce s-a mutat din România: „Sunt bursier la cea mai mare universitate de muzică și media din Dubai. Nu mai…”

Citește și: Ce mesaje posta Elena, soția lui CRBL, înainte de anunțul divorțului: „Uneori lucrurile bune se destramă, ca să…' / A fost cu prietenele ei în vacanță, luna trecută

Citește și: Shakira se iubește cu actorul Lucien Laviscount din serialul Emily in Paris, cu 16 ani mai tânăr decât ea: „Se întâlnesc, ea vrea iubire'. Au filmat în ipostaze tandre, în noul ei clip

Cum l-a cunoscut Doina Teodoru pe Cătălin Scărlătescu

Cei doi sunt de trei ani împreună și s-au cunoscut în Vama Veche. Cătălin Scărlătescu a făcut totul ca să o cucerească, dar ea a avut nevoie de puțin timp ca să își dea seama cum decurg lucrurile.

„În Vama Veche, dar nu s-a întâmplat nimic, doar am făcut cunoștință. Apoi, peste câteva luni, ne-am văzut la niște petreceri la niște prieteni comuni. Avem mulți prieteni în comun. Am început să vorbim, el să facă pe marele seducător cu mine, eu șezi blând că nu e cazul'… Și uite-așa, dintr-una într-alta, am ajuns să ieșim la date. I-a plăcut mult de mine, l-am activat…”, a mai spus Doina Teodoru.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton