"Am remarcat că, în urma dietelor pe care le țin și a mâncatului sănătos, a sportului, nu se rezolvă problema abdomenului. Mi s-a părut dubios și..." Ce a decis Andreea Bănică în privința operației, după ce a aflat că are diastază

 Oana Pantazi
.

Ce a decis Andreea Bănică în privința operației, după ce a aflat că are diastază. La 45 de ani, artista arată senzațional și are mare grijă de fizicul ei, așadar nu e de mirare că observă chiar și cele mai mici modificări. Așa a ajuns Andreea Bănică să constate că suferă de o afecțiune cu care se confruntă în special femeile care au născut. După ce a aflat că are diastază, artista a ascultat recomandările medicilor și a luat o decizie cu privire la o intervenție chirurgicală.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Artista are o mulțime de urmăritori în social media, pe care îi ține la curent cu viața ei, așadar nu a ezitat să vorbească și despre problema de sănătate cu care se confruntă. Chiar dacă nu este ceva grav, totuși această afecțiune, care se declanșează de obicei în itmpul sarcinii, nu poate fi ignorată. Andreea Bănică a aflat că are diastază și, după ce a cerut sfatul medicului, a luat o decizie în privința operației.

andreea-banica-2andreea-banica-2

Ce a decis Andreea Bănică în privința operației, după ce a aflat că are diastază

După ce a început să se confrunte cu probleme, în sensul că a observat unele modificări la nivelul abdomenului și a început să se simtă mai mereu balonată în pofida faptului că duce o viață sănătoasă și are grijă de silueta ei, Andreea Bănică s-a panicat și a mers la doctor.

Astfel, vedeta a aflat că are diastază abdominală, respectiv Diastasis recti, care vizează separarea mușchilor abdominali în timpul sarcinii sau chiar după aceea. Este vorba despre așa-zisele pachețele abdominale pe care unii se străduiesc să le obțină prin exerciții fizice, dar, după cum explică artista, pentru ea nu este deloc o plăcere.

„Am remarcat că, în urma efortului pe care îl depun, în urma dietelor pe care le țin și a mâncatului sănătos, a sportului, nu se rezolvă problema abdomenului. Și mai tot timpul mă simțeam umflată.  Și mă simt și acum balonată. Este o mică umflătură în partea de jos a abdomenului. Ceea ce este deranjant pentru mine, făcând atâta efort pentru a arăta cât mai bine. Mi s-a părut dubios și am consultat un doctor', a dezvăluit Andreea Bănică pe pagina ei de Instagram.

Citește și: Andreea Bănică a dezvăluit experiențele traumatizante prin care a trecut din cauza tatălui alcoolic: „Știam că vine. Auzeam cum ne înjură…'

Citește și:Andreea Bănică, criticată de fani după ce a îmbrăcat o rochie scurtă la un botez: „Este inadmisibil să intri așa în sfânta biserică'

Citește și:Cine e actrița din România care a jucat în „Singur acasă', alături de Macaulay Culkin. Ce rol avea în film și cu ce se ocupă în prezent Daiana Câmpeanu

Citește și: De ce Roxana Vancea și soțul ei, Dragoș Paiu, au amânat cununia religioasă timp de 5 ani: „Nu ne doream să trăim în păcat. Amândoi suntem credincioși'

Andreea Bănică: „Nu-mi place să văd acea umflătură acolo în permanență”

Din fericire, diastaza este mică, așadar Andreea Bănică a decis că încă nu este momentul să se opereze pentru a rezolva această problemă deranjantă.

„Medicul mi-a dat o recomandare pentru a face o ecografie de părți moi. Iar în urma acesteia a rezultat această diastază. Nu este una mare, este una micuță. Însă este deranjantă pentru mine. Nu-mi place să văd acea umflătură acolo în permanență, dacă beau apă. Fiind o diastază mică, nu o să recurg la operație prea curând', a mai spus artista.

Ce spune Andreea Bănică despre operațiile estetice

Cu toate că s-a scris mult pe tema asta în ceea ce o privește pe artistă, Andreea Bănică neagă cu vehemență că și-ar fi făcut operații invazive, menționând că a apelat la medic doar din considerente medicale, inclusiv în cazul septoplastiei pe care a efectuat-o.

„Eu până la vârsta asta, recunosc, nu am nicio operație estetică. Am doar apendicită făcută, clar, că eram mică și trebuia să mi-o scoată, aveam probleme. Am o operație la deget, pentru că le am strâmbe, am spus asta, am recunoscut-o tot timpul și nu mă feresc de treaba asta. Da, așa m-am născut. M-au operat aici și nu mi-au găsit leacul, nu mi le-au îndreptat. Este ok, m-am resemnat, nu este acesta cel mai mare defect al meu, probabil sunt altele mai mari.

Mi-am făcut o operație de septoplastie. În urma septoplastiei a trebuit să-mi lărgească și nara dreaptă, se lipea odată cu respirația și atunci nu mai puteam să respir.(…) Acestea sunt operațiile pe care le am eu', a declarat Andreea Bănică în cadrul emisiunii „Play It'.

Artista mărturisește însă că se îngrijește și că face tot felul de tratamente cosmetice pentru a arăta mai bine.

„Da, fac tratamente, am grijă de mine să arăt bine. Este normal pentru orice femeie să îşi dorească asta, iar pentru mine e cu atât mai important pentru că sunt mereu în faţa publicului şi trebuie să transmit o stare de bine. Ca să transmiţi energie trebuie să fii tu în primul rând OK cu tine şi imaginea ta, să te simţi bine în pielea ta', a mai clarificat Andreea.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton