Ce a decis familia Danei Roba în privința fiicelor, cât timp mama lor este internată. Alina Radi: "Un șoc mult prea puternic. Frații ei au ales să nu le spună" / EXCLUSIV

 Radulescu Ruxandra
.

Ce a decis familia Danei Roba în privința fiicelor, după accidentul suferit de mama lor. Dana Roba a fost victima unui caz extrem de violență domestică, când soțul ei a lovit-o cu ciocanul în zona craniului, provocându-i traumatisme foarte grave. Dana Roba a suferit o operație de 9 ore, pe creier, și, zilele trecute, s-a trezit din comă și a rostit primele cuvinte. Fiicele vedetei încă așteaptă ca mama lor să se întoarcă acasă. Iată ce ne-a dezvăluit Alina Radi, despre decizia familiei Danei Roba, cu privire la fetițele vedetei.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Ce a decis familia Danei Roba în privința fiicelor, după accidentul suferit de mama lor. Dana Roba, 31 de ani, a fost atacată de soțul ei, Daniel Balaciu, cu un ciocan, în timp ce vedeta dormea. Rănile suferite de Dana Roba, în zona craniului, au fost extrem de grave, iar medicii s-au luptat vreme de 9 ore să-i salveze viaț, în timpul unei intervenții complexe. Din fericire, Dana Roba s-a trezit din comă, însă starea ei este una critică. Vedeta este și mama a două fiice, care-i simt mult lipsa și se întreabă când se va întoarce acasă. Alina Radi ne-a oferit informații în exclusivitate despre decizia familiei, cu privire la fetițele Danei Roba, după cumplitul accident.

img-7-8img-7-8

Ce a decis familia Danei Roba în privința fiicelor, cât timp mama lor este internată

Dana Roba se află în continuare la spital în stare critică, iar fiicele ei se întreabă ce s-a întâmplat cu mama lor. Alina Radi, prietena apropiată a Danei, ne-a declarat că familia a decis să nu le spună micuțelor despre accident, întrucât ar fi un șoc mult prea mare pentru ele. Alina Radi a povestit și că, după mariaj și după ce s-a pocăit, comportamentul Danei s-a schimbat radical, iar în salonul ei nu aveau voie să intre deloc bărbați.

Zilele de după recuperare sunt destul de critice, iar starea ei este în continuare critică. Nu se pate pronunța nimeni că-și va reveni total. Fiicei ei nu știu ce s-a întâmplat. Am înțeles de la frații ei că au ales să nu le spună, pentru că ar fi fost un șoc prea mare. Dana a avut mereu grijă de fetițele ei și a avut grijă să aibă un anumit stil de viață, să le ducă la restaurant, să petreacă timp cu ele, nu știm acum ce va fi… Știu că și-a revenit și abia aștept să vorbesc cu ea. A fost un șoc ce s-a întâmplat și a fost șocant să aflu și părerile vecinilor, care au spus că „a meritat”, sau că „avea gură mare”. De aceea suntem unde suntem ca țară. Putea să moară, doar o minune a salvat-o. Dana e o femeie foarte credincioasă.

Citește și: Care au fost primele cuvinte rostite de Dana Roba, după ce s-a trezit din comă: „Vorbește. Ne-a întrebat…'

Citește și:Dana Roba s-a trezit din comă și este conștientă: „A deschis ochii, dar în continuare starea ei este incertă’

Citește și:Cum se simte Dana Roba în aceste momente. Ce a spus sora ei, Lidia: „Trebuie să așteptăm. Știu că vreți să ajutați, dar…

Indiferent cum era ea în tinerețe, după ce și-a făcut o familie și s-a pocăit s-a schimbat. În salonul ei nu călca picior de bărbat, doar femei. Dacă eu voiam să vin cu iubitul meu, el trebuia să aștepte afară. Își diviniza soțul, nu a vorbit niciodată urât despre el” a declarat Alina Radi, în exclusivitate pentru viva.ro.

Care au fost primele cuvinte rostite de Dana Roba, după ce s-a trezit din comă

Zilele trecute, familia Danei Roba a anunțat că aceasta s-a trezit din comă, însă starea ei rămâne una extrem de delicată. Lidiei Roba i s-au administrat somnifere, întrucât orice emoție o poate afecta. Apropiații vedetei au mărturisit că există totuși progrese în ceea ce privește starea de sănătat și că primele e cuvinte au fost „De ce s-a întâmplat asta”.

„Dana s-a trezit. Este conștientă, dar nu își amintește exact ce s-a întâmplat. Este ținută sub somnifere și calmante pentru că orice emoție o poate afecta fatal.

Ea nu are voie să-și amintească nimic pentru că orice plâns, orice emoție o poate afecta fatal. Dacă plânge îi pufnește sângele pe nas și pe urechi. Noi nu vrem să își amintească pentru că o poate afecta enorm. A făcut progrese, este conștientă și vorbește. Prima dată ne-a întrebat „De ce s-a întâmplat asta?' Are mâinile rupte, este toată vânătă pe mâini. Este ținută sub observație medicală pentru că se află, în continuare, în stare critică.” au declarat apropiații vedetei, în exclusivitate, pentru FANATIK.

Soțul Danei Roba a fost arestat preventiv pentru 30 de zile

După ce și-a lovit cu bestialitate soția, cu un ciocan, în zona craniului, partenerul de viață al Danei Roba, Daniel Balaciu, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Cuplul este căsătorit de 7 ani și au împreună două fiice. Potrivit unor surse din anchetă, soțul Danei Roba ar fi plănuit să o omoare și apoi să se facă nevăzut. După ce și-a mutilat soția, acesta ar fi așteptat în fața blocului, cu două valize, pentru a fi preluat de cineva.

Soțul Danei ar fi premeditat gestul cu atenție. Bărbatul și-a dus fiicele la bunici iar apoi s-a întors acasă și a comis fapta cruntă. Tot el a fost cel care a anunțat autoritățile, la două ore distanță din momentul în care a avut loc atacul.

La data de 5 iunie 2023, în jurul orei 11:20, polițiștii Secției 3 Poliție Urbană Timișoara au fost sesizați cu privire la faptul că între doi soți, un bărbat în vârstă de 45 de ani și o femeie de 31 de ani, din Timișoara, în timp ce se aflau în locuința personală a avut loc un conflict spontan, femeia fiind lovită cu un corp contondent la nivelul capului. Femeia a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.„, au declarat oamenii legii.

FOTO: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton