Ce a declarat Alexandra Porkolab, după ce a fost eliminată de la Survivor 2023: "Nu mai puteam. Las în urmă..."

 Radulescu Ruxandra
.

Ce a declarat Alexandra Porkolab, după ce a fost eliminată de la Survivor România 2023. Aventura Survivor 2023 s-a terminat pentru Alexandra Porkolab, cu doar două zile înainte de marea finală, ce va fi difuzată pe 24 mai, la PRO TV. Concurenta a fost eliminată în ediția de luni seară, prin votul publicului, iar aceasta se întoarce acasă la fiica ei, Antonia. Iată care a fost reacția Alexandrei Porkolab, după ce a părăsit Survivor România 2023.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Ce a declarat Alexandra Porkolab, după ce a fost eliminată de la Survivor România 2023. Alexandra Porkolab și-a luat adio de la competiția Survivor România 2023, după ce a primit cele mai puține voturi din partea publicului. Alături de ea au mai fost nominalizați Alexandra Ciomag, Carmen Grebenișan și Dan Ursa, în timp ce Andrei Krișan s-a bucurat de totemul de imunitate. Alexandra Porkolab a rezistat patru luni în competiție, dar a recunoscut că tensiunea și epuizarea o afectau din ce în ce mai mult și că abia așteaptă să revină acasă, la fiica ei Antonia.

maxresdefault-22maxresdefault-22

Ce a declarat Alexandra Porkolab, după ce a fost eliminată de la Survivor România 2023

Alexandra Porkolab a părăsit Survivor România 2023, după patru luni, în care a înfruntat condițiile din jungla dominicană și a concurat pe traseu. Publicul a votat-o pentru a pleca acasă, dar Alexandra s-a declarat recunoscătoare pentru întreaga experiență, mai ales că a devenit o femeie mult mai puternică.

Citește și: Finala Survivor 2023 – Live. Cine câștigă Survivor România

Citește și: Cine este Darius Dan Ursa, semifinalist Survivor 2023. Lucrează ca director zonal de vânzări și e căsătorit

Citește și: Alexandra Porkolab s-a accidentat grav la Survivor 2023 și a fost luată cu ambulanța de pe traseu: „Suntem cu tine'

Mă bucur că scap de emoții, că nu mai duceam. Vă zic sincer. Să stau cu nodul ăsta în stomac, cât țin traseele și consiliie. Nu mai puteam. Las în urmă multe amintiri frumoase, dar în același timp le iau și cu mine. Pe lângă asta, las în urmă o Alexandra – temătoare, fragilă, foarte sensibilă, așa cum auzeam adesea acasă. Plec de aici o mămică și o femeie hotărâtă, puternică și sigură pe ea. Cam asta a însemnat Survivor pentru mine: a fost visul meu încă de când stăteam cu pitica mea și o alăptam și mă uitam la televizor, încurajându-i pe cei din alte sezoane. Simțeam că o să fiu și eu aici', a afirmat fosta războinică.

Alexandra Porkolab își crește singură fetița

Alexandra Porkolab a devenit mamă în urmă cu câțiva ani, este devotată în totalitate fiicei sale, dar a reușit să își construiască și o carieră de succes. Este activă pe rețelele de socializare, în mod special pe Instagram, iar din postări se pare că nu are un partener de viață, în prezent.

„Să fac un copil, a fost alegerea mea. Nu m-am simțit pregătită și știam că analizând lucrurile in amănunt, nu mă voi simți niciodată pregătită dar m-am simțit capabilă. Capabilă să infrunt sau să accept situații, sentimente, dezamăgiri, frustrări, opinii. Capabilă să parcurg o parte din drumul meu cu un copil langă mine, lăsându-l să guste din viață și intervenind atunci când pericolele sunt prea mari pentru puterile lui.

Am avut curaj sa pun pauză vieții mele, pentru a da naștere unei alte vieți si nu regret asta. Noua formă de iubire, ce se naște odată cu copilul tău, nu o poți explica in vreun fel cum de altfel nu o poți nici compara. Să pui pauză vieții tale, nu inseamnă că te transformi din zână in slugă. Inseamnă doar o perioadă in care proiectele profesionale, obiectivele, complimentele și aplauzele la adresa ta, nu mai primesc bife.„, a scris Alexandra Porkolab pe Instagram.

FOTO: PRO TV

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton