Ce a determinat-o pe Monica Anghel să slăbească 40 de kilograme. Acum este instructor de fitness: „Nu mai pot să mai mănânc lucruri care nu sunt ok”

 Tudorache Simona
.

Monica Anghel a slăbit 40 de kilograme și arată spectaculos. Artista recunoaște că a recurs la această schimbare de look mânată fiind de problemele de sănătate avute. Monica Anghel s-a confruntat cu o situație neplăcută la nivelul coloanei și un medic a sfătuit-o să scape de kilogramele în plus. De atunci, meniul ei arată cu totul altfel.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE GRATIS, AICI!

După acest episod, Monica Anghel și-a schimbat radical stilul de viață și nu are niciun regret. Astăzi, se poate lăuda că a devenit instructor de fitness acreditat. Nu plănuiește să își deschidă o sală, dar are convingerea că în acest fel își poate atinge mult mai ușor obiectivele, pentru că acum știe cum trebuie să arate antrenamentele ei.

monica-anghel-51monica-anghel-51

Când a hotărât Monica Anghel să slăbească 40 de kilograme

Monica Anghel arată mai bine ca niciodată și admite că a existat un moment când a înțeles că trebuie să slăbească. „Am conștientizat că mă simt extraordinar de bine așa și până la urmă a fost o chestiune de sănătate. Eu dacă nu aveam problema aia cu coloana și nu îmi spunea domnul doctor care m-a și operat „Dacă nu slăbești, o să vii la mine în fiecare an'. Mulțumesc pentru asta (…) Nici nu mai pot să mai mănânc lucruri care nu sunt ok', a mărturisit Monica Anghel, pentru Xtra Night Show, la Antena Stars.

Citește și: Ce apreciază Lidia Buble cel mai mult la iubitul ei, Horațiu Nicolau: 'Iubirea necondiționată, respectul…. Fără aceste trei lucruri nu se poate clădi o relație frumoasă' Cum este în prezent relația lor de dragoste / EXCLUSIV

Citește și: Cum au reușit Liana Stanciu și Miță de la Bere Gratis să reziste 19 ani împreună. Cei doi au o fiică de 18 ani: „Eu cedez, nu am o problemă în a face primul pas spre o împăcare”

Citește și: Cristina Cioran s-a aliat cu fosta soție a lui Alex Dobrescu, care a cerut în instanță prelungirea ordinului de protecție împotriva lui: „Am vorbit cu ea și îmi pare tare rău că fiul lor e supus acestui stres. Sper să…”

Citește și: Cum arată Monica de la Angels astăzi. Profesia pe care se pregătește să o aleagă, în paralel cu muzica: „Este visul bunicii mele”

Citește și: Elena Gheorghe cântă din nou alături de trupa Mandinga: „A fost un moment emoționant, atât pentru mine, cât și pentru Ciupi. Nu am vorbit de foarte multe ori, în tot acest timp”

Monica Anghel a devenit instructor de fitness

Monica Anghel are o carieră artistică de succes, dar e și instructor de fitness cu acte în regulă. Astăzi, solista își gândește singură orele de antrenament atunci când merge la sală.

„Da, sunt instructor de fitness. Cu acte în regulă, cu nota 10! Nu, nu îmi deschid sală, am făcut pentru mine, ca să pot să merg la sală și să mă antrenez singură, să știu exact ce am de făcut astfel încât să nu mă accidentez, să știu cum să lucrez toate grupele corect', a mai spus vedeta.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton