Ce a făcut Carmen Negoiță atunci când s-a întors din competiția Asia Express: „Am sunat-o pe mama când am venit acasă, i-am zis..."

 Tudorache Simona
.

Carmen Negoiță a stat cu gândul la salata de vinete cu roșii și brânză atunci când a fost la Asia Express și asta și-a dorit să mănânce atunci când s-a întors acasă. Vedeta a intrat în competiție alături de sora ei, Andreea, care s-a dovedit o parteneră redutabilă în călătorie.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

Carmen Negoiță și-a lăsat afacerile în seama mamei ei atunci când a fost plecată, dar acum are de gând să recupereze timpul pierdut. Vedeta mai are un motiv de bucurie. Fiica ei se află în țară, în vacanță, așa că planurile se învârt acum în jurul ei, iar această vară se anunță una cu multe surprize.

carmen-negoita-21carmen-negoita-21

Carmen Negoiță se gândea la salata de vinete cu brâză și roșii atunci când era la Asia Express

Carmen Negoiță avea poftă de salată de vinete cu roșii și brânză, nu de un preparat simandicos, atunci când se afla în competiția Asia Express. „Asta vorbeam în Asia Express cu colegii, ne întrebam tot timpul. Primul lucru când ajungi acasă, ce ai vrea să mănânci? La mine era salată de vinete cu roșii și cu brânză. Și am sunat-o pe mama când am venit acasă, i-am zis: singurul lucru pe care îmi doresc să-l mănânc este salata de vinete cu roșii și cu brânză. Deci efectiv am coborât din avion, am ajuns acasă, am luat salata de vinete, am pus pe pâine cu roșii și cu brânză și asta am mâncat', a spus Carmen Negoiță, pentru Ciao.ro.

Cine s-a ocupat de afacerile lui Carmen Negoiță

Vedeta și-a lăsat afacerile pe mâna mamei ei atunci când s-a aventurat în marea competiție. S-a gândit că o să îi fie greu cu atâtea sarcini, dar altă soluție nu exista.„Partea de business cumva a rămas în grija mamei noastre, care cât am fost noi plecate, ea s-a ocupat de absolut tot. Am încercat dinainte ca anumite lucruri să le delegăm, am încercat să facem o externalizare a unor servicii, să rămână cât mai puține în sarcina ei, deși a fost destul de greu faptul că am lipsit', mai spune ea.

Citește și: Totul despre nunta lui Pepe cu Yasmine: „E sinucidere din punct de vedere financiar, pentru că e foarte scump ceea ce fac' / Ce artiști cântă și cum va fi meniul

Citește și: Mircea Baniciu, primele declarații despre nepoțelul lui, după ce Ana Baniciu a născut: „Mi-a trimis Edy niște poze cu el, arată grozav. Fiecare eveniment de genul acesta e cu riscuri. Nu știi dacă se naște perfect…”/ De ce nu poate merge artistul la spital

Citește și: Zanni și-a schimbat părerea despre mama Geta de când a ieșit de la Survivor. Ce acuzații îi aduce: „La recompensă m-a luat în brațe, a zis să ne înrudim. Când am ajuns acasă…'

Citește și: Oana Monea, fosta ispită de Insula Iubirii, s-a despărțit de iubit: „A fost o relație foarte serioasă” / Motivul pentru care și-au spus „adio” după doar 10 luni

Citește și: Angela Similea, superbă într-o ținută albă, la un eveniment în comuna Chiajna: „De două luni am devenit…”. Artista a susținut-o din public pe colega ei, Mirabela Dauer, apoi a urcat pe scenă / EXCLUSIV

Carmen Negoiță, planuri cu fiica ei

Vara aceasta, Carmen Negoiță se va împărți între afaceri, pentru că vrea să bifeze câteva schimbări, și momentele cu fiica sa, care a studiază în străinătate, dar în această perioadă se află în țară.
„Sincer, nu am foarte multe planuri momentan pentru vară. Nu am reușit să-mi fac, având în vedere că am fost plecată, pentru toamnă am niște planuri să zicem cumva mai conturate, dar vara aceasta aș vrea cumva să îmi fac o reorganizare a lucrurilor și a business-ului. Noi ne dorim de foarte mult timp – nu pe partea de restaurant, ci la celălalt business pe care îl avem, de import de acoperitor de sol: mochetă, linoleum, covoare și multe alte lucruri. Ne dorim să ne facem un fel de showroom cu mai multe elemente de decorațiuni interioare și atunci vrem partea de magazin să o schimbăm cu totul și de asemenea să lucrăm un pic mai mult la shop-ul nostru online. Pe de altă parte, fiică-mea s-a întors în țară și avem foarte multe lucruri de făcut împreună. Nu știu, sunt foarte multe planuri, dar mai mult pe partea de business, nu neapărat pe partea de plecat. Și știu că și acestea vor apărea, sunt o grămadă de festivaluri, de locuri de mers și de evenimente. De când am venit, efectiv primesc invitații la tot felul de lansări și cumva o perioadă o să merg, pentru că mi-e dor să mă reconectez cu lumea, dar după vreau să mă așez efectiv la birou și să lucrez”, susține Negoiță.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton