Ce a făcut Oana Roman, imediat după înmormântarea Mioarei Roman: "A fost o decizie de ultim moment. Avea nevoie de cei apropiați, de susținere, așa că..."

 Dumba Gabriela
.

Oana Roman a luat o decizie de ultim moment imediat după înmormântarea mamei sale pentru că avea nevoie de susținerea celor apropiați, așa că a prelungit întâlnirea cu ei. Oana Roman și fiica ei trec prin momente extrem de grele, după ce s-au despărțit de Mioara Roman, care a închis ochii pe 23 februarie, la vârsta de 83 de ani, în urma unor mari probleme de sănătate.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Oana Roman a împărțit pachete cu mâncare, ieri, în curtea bisericii, după slujba de înmormântare a Mioarei Roman. În pungi au fost puse cafea, napolitane, ciocolată, iaurt, conserve, cozonac, portocale și alte produse alimentare.

42908840811985855577748007973471150506466906n42908840811985855577748007973471150506466906n

Ce decizie a luat Oana Roman imediat după înmormântarea mamei sale, Mioara Roman

Oana Roman a fost susținută de prieteni în aceste momente grele, iar după înmormântarea mamei sale a dorit să le arate recunoștința ei, așa că a oferit și o masă caldă pentru apropiați. Astfel, după ce și-a condus mama pe ultimul drum, la Cimitirul Reînvierea, din București, Oana Roman a luat o decizie de moment și a organizat rapid parastasul.

'Ieri, după înmormântare, a avut loc o întâlnire între membrii familiei, dar și cu prietenii apropiați, a fost o decizie de ultim moment a Oanei. Avea nevoie de cei apropiați, de susținere, așa că s-a gândit să facă și o masă caldă, pentru prietenii ei, care i-au fost aproape, pe toată această perioadă grea', a declarat pentru playtech.ro Gabriela Lucuțar, cea care s-a ocupat de înmormântarea Mioarei Roman.

Printre cei prezenți la înmormântare s-au aflat Lizeta Haralambie, părintii lui Pepe și Mihai Mitoșeru, prietenul din copilărie al Oanei Roman.

Chiar dacă nu a fost prezent la priveghi, fostul președinte al României i-a trimis o coroană de flori albe Mioarei Roman. De asemenea, la priveghi a venit și Petre Roman, cel care i-a fost soț timp de 33 de ani și de care divorțase în urmă cu mai mulți ani.

Fostul iubit al Oanei Roman, Cornel Păsat, a transmis și el condoleanțe: „Îmi pare foarte, foarte rău, toate gândurile bune pentru doamna Mioara Roman, Dumnezeu să o odihnească în pace și să aibă grijă de sufletul ei frumos! Mi-o amintesc ca pe o doamnă extrem de elegantă, un exemplu de educație și de rafinament. Tot timpul mi s-a părut a avea un suflet tânăr”.

Citește și: Mioara Roman, totul despre viața alături de Petre Roman înainte și după Revoluție: „Nu știu dacă mă mărit, de-abia am divorțat'. Elena Ceaușescu a vrut-o căsătorită cu Petre Roman ca s-o țină pe fiica ei, Zoia, departe de el

Citește și: Mioara Roman a fost înmormântată cu perle la gât. Oana Roman i-a ales și cumpărat ținuta: „A fost îmbrăcată elegant, cu…’

Citește și: „Eram într-o relație aproape de rudenie, urma să fim nași. Această clinică…' Oana Zăvoranu, după ce s-a întâlnit la Tribunal cu medicul pe care l-ar fi șantajat

Mihai Mitoșeru le-a bătut obrazul celor care nu au fost la înmormântarea Mioarei Roman

Mihai Mitoșeru a răbufnit la înmormântarea Mioarei Roman, afirmând dezamăgit că se aștepta ca Oana Roman să fie ajutată de mai mulți prieteni în momentele grele.

„Cred că pentru momentul ăsta, ea este foarte puternică, așa cum a fost toată viața ei. Mă surprinde că nu au venit chiar toți cei care ar fi trebuit să vină. Mă surprinde că nu au sunat-o chiar și cei care ar fi trebuit să o sune, măcar să spună „Bă, suntem aici, în caz că ai nevoie de ceva”, dar mă bucur că măcar suntem noi, prietenii vechi și vom fi toată viața ei', a zis Mihai Mitoșeru ieri, la înmormântarea Mioarei Roman.

Și a continuat spunând că i se pare că Oana Roman e foarte puternică în acele clipe grele. „Chiar dacă nu ne vedem ani de zile, în momente din astea, suntem acolo. Când e nevoie, acolo am fost și acolo vom fi pentru Oana, pentru că Oana e un suflet minunat.

Oricine ar spune că are gura mare… are un suflet minunat și e un om extraordinar și asta reprimă pentru toată lumea. De asta suntem noi aici și vom fi cât putem de mult. Voi sta lângă ea cât are nevoie. V-am zis, Oana e prea puternică. Oana parcă nici nu arată durerea.

Eu nu sunt atât de puternic. Am cunoscut doar câțiva oameni atât de puternici. Pare că e ok, dar nu e. O să mai treacă timpul și poate o să fie din ce în ce mai bine, dar de trecut, nu o să treacă niciodată, că e vorba de mama', a mai declarat Mihai Mitoșeru.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton