Ce a gândit Lili Sandu atunci când l-a cunoscut pe Silviu Țolu, actualul ei logodnic: „Eram la micul-dejun și când s-a întors și i-am văzut ochii ăia am zis: Doamne! Am avut o senzație foarte ciudată"/ De ce nu se căsătoresc

 Tudorache Simona
.

Lili Sandu s-a îndrăgostit de Silviu Țolu în urmă cu nouă ani, atunci când a mers să filmeze o reclamă la Istanbul. De atunci, nimeni și nimic nu a mai stat în calea acestei iubiri. Dacă la început a fost sceptică în privința acestei relații, pentru că e cu 11 ani mai mare, treptat, Lili Sandu a realizat că de fapt nu contează ce spune lumea, atâta timp cât ei se înțeleg.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Lili Sandu și Silviu Țolu au început o poveste la două luni de la momentul întâlnirii, dar vedeta recunoaște că a simțit din primul moment că el va fi tatăl copiilor ei. Părinții lor nu au avut nimic de spus în privința legăturii lor, așa că toate lucrurile s-au așezat frumos încă de la început. Thomas, fiul lor, a completat acest tablou.

lili sandu 76lili sandu 76

Ce a simțit Lili Sandu atunci când l-a cunoscut pe Silviu Țolu

Lili Sandu a fost impresionată de Silviu Țolu din primul moment. Vedeta aseamănă povestea lor cu una din filmele romantice.

„Eram la micul-dejun și când s-a întors și i-am văzut ochii ăia am zis „Doamneee!. Am avut o senzație foarte ciudată. Nu înțelegeam ce se întâmplă cu mine. Am fost dată pe spate fix ca-n filmele alea romantice. În gândul meu mi-am zis: „El e tatăl copiilor mei. Dar asta mi-am zis așa, în glumă. A durat cam două luni până să începem o relație. Inițial totul era în friend zone, pentru că auzisem câți ani are. (n.r. între Lili și Silviu este o diferență de 11 ani). Îmi doream să-i trimit mesaj și apoi aruncam telefonul zicându-mi: „Lasă-l în pace, e un copil, ești nebună la cap? Ce-o să zică lumea?.  Am ținut legătura, făceam tot felul de glume, ne povesteam diverse. Apoi ne-am întâlnit întâmplător într-o seară la Control. Eu venisem cu un prieten și el venise cu două fete. Ne-am uitat unul la altul și am hotărât să ne dăm date. Mi-am zis: „Gata, nu mă mai interesează ce zice lumea its my life… , spune Lili Sandu pentru OK Magazine!

Cum au reacționat părinții când au aflat de relația lor

Părinții le-au sprijinit decizia și i-au lăsat pe ei să își stabilească drumul. Mama viitorului ei soț a strâns-o în brațe din primul moment.

„Mama n-a avut nicio treabă. Și nici părinții lui Silviu. Cred că susținerea noastră a venit de la familie în primul rând. Mama ca mama, dar părinții lui… îți dai seama? Vreau să-ți zic că de prima dată când ne-am cunoscut, eu și mama lui ne-am luat în brațe. Când vrea să le aranjeze Dumnezeu, le aranjează din toate punctele de vedere', mărturisește Lili Sandu.

De ce au amânat nunta Lili Sandu și Silviu Țolu

Lili Sandu și Silviu Țolu s-au logodit și aveau în plan și o nuntă, dar pandemia le-a dat planurile peste cap. Prezentatoarea îl consideră pe Silviu soțul ei și nu crede că un act poate schimba ceva.

„Da, ne-am logodit, trebuia să facem nunta și a venit pandemia. Și dacă a venit pandemia, iar am schimbat data, apoi iar ne-am răzgândit și am zis „stai un pic, că pentru mine asta e o bătaie de cap în sine oricum. Nu suntem disperați după actul ăsta. Eu consider oricum că el e soțul meu. Pe oriunde merg îl prezint ca fiind soțul meu. Avem un copil împreună, cred că asta e cel mai important, nu un act', mai spune ea.

Citește și: Cine o ajută pe Laura Cosoi după ce a născut. Actrița are patru fetițe și multe responsabilități: „Nu știu cum aș fi reușit altfel, dar recunosc că am rămas singură cu toate de câteva ori și…”

Citește și: Marina Almășan, adevărul despre infidelitatea din căsnicia cu regretatul Victor Socaciu, la 3 ani de la moartea lui: „A fost mai degrabă o salbă de minciuni, gravitând în jurul disperării ‘sinucigașului’ meu soț de a se întoarce la viața de dinainte de transplant” / EXCLUSIV

Citește și: Când își va boteza Vlăduța Lupău fiul, pe Isaia. Cum arată invitația la botez: „Mare ești Doamne și minunate sunt lucrurile tale!'

Citește și: Cine o ajută pe Laura Cosoi după ce a născut. Actrița are patru fetițe și multe responsabilități: „Nu știu cum aș fi reușit altfel, dar recunosc că am rămas singură cu toate de câteva ori și…”

Citește și: Cum a ajuns Augusta Lazarov să aibă o carieră în televiziune. Momentul care i-a schimbat viața: „Am mers cu Cătălin Măruţă și încă un coleg. Atunci a venit şi Mădălin Ionescu”

Lili Sandu, despre gelozia din cuplu

Vedeta susține că în relația pe care o are cu Silviu nu e loc de gelozii, pentru că au încredere unul în celălalt.

Mă crezi că nu sunt? Sincer. Când ești sigur pe omul de lângă tine nu cred că e cazul de gelozii. În fond, suntem de nouă ani împreună, cine mai are gelozii după nouă ani?„, adaugă Lili Sandu.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton