Ce a moștenit magicianul Robert Tudor de la părinți: "Fac la Dragomirești un cartier de 13 case, iar strada se numește..."

 Oana Pantazi
.

Ce a moștenit magicianul Robert Tudor de la părinți. De mai bine de 20 de ani, magicianul Robert Tudor ne bucură cu scamatoriile sale, dar mai ales cu fabulos său simț al umorului, care aduce zâmbetul pe buze tuturor. Acesta nu este doar un bun magician, ci și un întreprinzător priceput, care a știut să valorifice perfect moștenirea primită de la părinți.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Ce a moștenit magicianul Robert Tudor de la părinți în afară, probabil, de energia inepuizabilă și carisma specială? Un teren îndeajuns de mare pentru a construi pe el un ansamblu imobiliar, o investiție excelentă în orice vremuri. Magicianul s-a apucat de treabă deja și, cum prima casă o să-i aparțină, a ales deja și numele străzii pe care el și familia sa vor locui.

314399632_677149183772542_846054967502282987_n314399632_677149183772542_846054967502282987_n

Ce a moștenit magicianul Robert Tudor de la părinți

Când nu face spectacole de magie la Neatza ori la iUmor, magicianul Robert Tudor se implică din plin într-un proiect imobiliar ambițios pe care l-a demarat datorită moștenirii primite de la părinți, una deloc de neglijat, dat fiind că terenurile sunt acum la mare căutare. Drept urmare, la fel ca Dorian Popa, acesta s-a implicat în construcții, iar strada din cartierul din Dragomirești unde vor lua naștere nu mai puțin de 13 case a primit deja un nume. Magicianul nu se va muta acolo, dar a ales să-și construiască o casă de weekend pe terenul moștenit de la părinți.

„Mă știu oamenii de magician, dar uite, fac la Dragomirești un cartier de 13 case, iar strada se numește Strada Magicianului. Iar acolo o să am casa numărul 1, îți dai seama că o să fie a mea, Strada Magicianului, Nr. 1”, a dezvăluit el pentru Cancan.

Citește și: „Și de la copii fura, că avea și ea copii”. Magicianul Robert Tudor, șocat după ce a văzut pe camerele de luat vederi ce făcea bona în lipsa lor

Citește și: Mihai Bobonete face terapie de mulți ani din cauza burnout-ului. Cum a ajuns la psiholog:Eram într-o stare critică

Citește și: Cel rol a vrut Florin Piersic să joace și de ce nu a reușit niciodată: „Îl regret

Chiar dacă treaba cu magia nu-i merge rău, Robert Tudor mărturisește că l-a ajutat și moștenirea primită de la părinți, urmând ca din banii câștigați din vânzare să construiască mai multe case.

„Am avut noroc că mi-au lăsat părinții terenul acela moștenit, mai vând și din teren, iar cu banii de pe teren mai construiesc case. Am muncit, totuși, mi-au lăsat părinții și așa mai departe!”, a mai spus el pentru sursa citată.

Drama neștiută a magicianului Robert Tudor

Are un zâmbet pe care nu-l poți trece cu vederea, dar puțini știu că simpaticul magician are noroc că este în viață. Robert Tudor a povestit, în podcastul lui Cătălin Măruță, că este una adevărat miracol că trăiește, având în vedere prin care a trecut încă dinainte să se nască. Magicianul a dezvăluit că s-a născut cu „gura strâmbă” și că nu aude deloc cu urechea stângă, totul din cauza mamei sale, care a încercat prin diverse metode să-l avorteze. Dumnezeu avea însă alte planuri pentru el și copilul de atunci a trăit, în ciuda tuturor obstacolelor, iar acum este un adult fericit, dar afectat, totuși, de anumite traume.

„Mama nu m-a vrut. Nu m-a dorit mama și eu de aia am gura strâmbă. Bunica îmi povestea că voia să mă dea. Cică a fost o întâmplare că eu am ieșit.

Că sunt în viață acum, că stau de vorbă de cu tine… e un miracol că sunt eu aici’, a spus Robert Tudor în podcastul „Acasă la Măruță’.

Robert a relatat cele trei metode prin care mama lui a încercat să avorteze.

„A încercat prin diferite metode. Bine, așa se făcea atunci și eu n-am cum s-o condamn pe mama. Prima dată cu lingura, să bage lingura ca să avorteze. A sărit și cu sacul de ciment în brațe de la etajul 1.(…)

Trebuia să plece cu tata cu mașina și apoi a început să plouă afară și nu mai pornea mașina. Voia să meargă să mă avorteze la o femeie care făcea chestii din astea. Așa se făcea atunci în 84′, a povestit Robert Tudor.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton