"Am urât fiecare zi, mă simțeam îngrozitor, făceam atacuri de panică". Ce a pățit Adda când a participat la Asia Express, alături de soțul ei

 Radulescu Ruxandra
.

Ce a pățit Adda, când a participat la Asia Express, alături de soțul ei. Adda și soțul ei, Cătălin Rizea, au făcut echipă în sezonul trei al emisiunii Asia Express și s-au descurcat destul de bine, fiind cât pe ce să ajungă în finala competiției. Totuși, au existat și mici divergențe între cântărață și soțul la Asia Express, iar publicul a taxat-o dur. Adda și-a amintit, recent, cum a afectat-o experiența Asia Express.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Ce a pățit Adda, când a participat la Asia Express, alături de soțul ei. În anul 2019, Adda și partenerul ei de viață, Cătălin Rizea, au plecat în aventura vieții lor, când au decis să participe în sezonul trei Asia Express. Cuplul a ajuns în Filipine și Taiwan, unde au fost întâmpinați de o sumedenie de situații și întâmplări neașteptate. Presiunea din competiție i-a afectat pe concurenți, inclusiv pe Adda și pe soțul ei, care au avut micile lor nențelegeri. Adda a avut câteva discuții aprinse cu Cătălin Rizea, iar publicul a taxat-o dur.

index-1-1index-1-1

Ce a pățit Adda, când a participat la Asia Express, alături de soțul ei

Adda a dezvăluit cum s-a simțit când oamenii au criticat-o dur pentru felul în care s-a comportat în anumite momente de la Asia Express.

Citește și: Adda își mai dorește un copil, dar boala Lyme o face să mai aștepte: „Aș fi inconștientă dacă aș face asta acum. E complicat’

Citește și: Cum s-au cunoscut Adda și Cătălin Rizea și în ce mod inedit a fost artista cerută în căsătorie: „Doar noi puteam să ne logodim pe marginea șanțului…’ / EXCLUSIV

'Oamenii judecă, că am înjurat… Nici mie nu mi-a plăcut când m-am văzut, nu mi-a plăcut deloc, mi-am dat seama, am văzut din exterior și mi-am dat seama ca nu e ok, să reactionezi asa. Mi-am dat seama că greșesc. Că rănesc.

M-a afectat din multe puncte de vedere treaba asta. Au fost lucruri care s-au întâmplat după participare, și nu neapărat că mă înjurau. A fost și un episod violent cu cineva din industrie care s-a purtat cu mine…în ideea că dacă nu ar fi fost cineva de față s-ar fi ajuns la agresiune fizică, nu doar verbală.

Cel mai tare m-a durut că era multă lume în jur și nimeni nu a reacționat, m-am simțit lipsită de apărare, iar eu nu am putut ieși din acel contract și a trebuit să stau lângă acea persoană patru luni de zile. Uram fiecare zi de filmare, simțeam un nod în gât, făceam atacuri de panică, mă durea capul, mă simțeam îngrozitor pentru că era un mediu unde nu voiam sa fiu, dar nu puteam să plec.', a dezvăluit artista, epntru Ego.ro.

Cu ce probleme de sănătate s-a confruntat Adda, după Asia Express

Adda a mărturisit că s-a confruntat cu probleme de sănătate după participarea la Asia Express. Vedeta a început să se simtă rău la doar două zile după încheierea filmărilor.

'Am ajuns acasă și am început să ma simt rău. A doua zi am observat că am erupții pe tot corpul. Tot ce am ținut în mine, a ieșit la suprafață. A fost groaznic, cu sufocare, cu limbă umflată', a spus cântăreața.

Adda își face griji pentru fiul ei

Invitată în podcastul Ilincăi Vandici, Adda a mărturisit că o macină foarte tare ideea că băiatul ei va crește și va trebuie să își urmeze propria cale, să fie liber, să se desprindă de ea. Ba mai mult, într-o seară, în timp ce fiul ei dormea, ea se gândea la acest moment, așa că a scris o poezie. Nu s-a abținut și i-a citit-o și Ilincăi Vandici, care nu și-a stăpânit lacrimile, având și ea un băiat la rândul ei. Totuși, Alex are doar 6 anișori, însă timpul trece pe neașteptate.

„Dormea lângă mine când am scris poezia. Atât de mult îl iubesc încât fac atac de panică. Atunci când doarme lângă mine îl simt cel mai în siguranță și sunt cea mai liniștită că-s eu acolo, lângă el. Dar o să crească…

Mă doare inima deja știind că o să îl doară și pe el inima, la un moment dat. N-am ce să fac. Trebuie să învăț și eu să rămân acolo’, a dezvăluit extrem de emoționată Adda, în emisiunea „Te ascult’, prezentată de Ilinca Vandici.

FOTO: Instagram YT

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton