"Mă înjura lumea, îmi băteau în dubă". Ce a pățit Antonia după un concert în Galați. Artista a fost criticată pentru că nu a acceptat să facă poze cu fanii

 Dumitrache Laura
.

Ce a pățit Antonia după un concert în Galați. Antonia este una dintre cele mai apreciate artiste din România și considerată cea mai frumoasă femeie din țară. Vedeta are o carieră de succes și o familie minunată alături de Alex Velea. Artista a povestit un moment deosebire, când a urcat pe scenă chiar în ziua în care a murit bunicul ei.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Ce a pățit Antonia după un concert în Galați. Antonia a trecut printr-o perioadă dificilă după ce i-a murit bunicul. Artista a aflat de moartea lui în drum spre concert și spune că după ce a terminat de cântat nu a mai avut starea necesară de a sta alături de fanii ei. Acest lucru i-a determinat pe cei aflați la concert să o critice.

„Trebuie-sa-merg-la-sala-Adevaratul-motiv-pentru-care-Antonia-vrea-sa-se-apuce-de-sport.-„Voua-nu-va-pasa„Trebuie-sa-merg-la-sala-Adevaratul-motiv-pentru-care-Antonia-vrea-sa-se-apuce-de-sport.-„Voua-nu-va-pasa

Artista a povestit un moment dureros din viața ei care a dezamăgit-o enorm. Antonia are o relație apropiată cu familia ei, iar cariera de artist implică și momente neplăcute. Deși bunicul ei decedase, Antonia a fost nevoită să urce pe scenă și să le cânte fanilor.

Citește și: Cine sunt nașii cuplului Antonia – Alex Velea și cum vor să organizeze nunta: „Suntem prieteni de-o viață. Nu știm nici pe cine o să invităm'

Citește și:Când are loc nunta dintre Alex Velea și Antonia: „Să vă pregătiți banii…”. Sunt împreună de 11 ani și au doi copii

Citește și:Irinel Columbeanu, prima apariție la TV după ce s-a internat la azil. Fostul milionar a fost vizitat de prieteni și a primit bani de la fiica lui: „A ținut ea să îmi trimită. Suma…'

Citește și:Alina Pușcaș, revoltată după ce a fost amendată pe nedrept în trafic: „Am parcat în rând cu alte mașini, dar…”

Ce a pățit Antonia după un concert în Galați

Antonia, în vârstă de 34 de ani, se numără printre cele mai apreciate artiste de la noi din țară. Vedeta are o carieră de succes în muzică și formează un cuplu cu Alex Velea. Au împreună doi copii și au o familie frumoasă. Deși cariera de artiste este plină de momente inedite și speciale, Antonia a povestit un moment neplăcut. În anul 2018, bunicul Antoniei a murit, iar la momentul respectiv, artista avea un contract și trebuia să susțină un concert în Galați. A urcat pe scenă și a precizat că la final nu a făcut poze cu fanii și nu a acordat autografe, iar persoanele prezente au criticat-o.

„Nu o să uit atunci când eram în drum spre Galați. Am aflat efectiv cu o oră înainte să ajung acolo și eram praf. Am cântat, mi-am făcut jobul. După am plecat, nu am mai stat la poze într-adevăr, pentru că nu am mai avut stare și mă înjura lumea pe net. „Nu îți e rușine că am stat acolo cu copilul în frig o oră?'. Îmi băteau în dubă, urlau… Să stau să le explic de fiecare dată. Îmi băteau în dubă, urlau… Să stau să le explic de fiecare dată. Și ei mai spun 'îți asumi', dar e o diferență, trebuie să mă aștept, dar nu trebuie să-mi asum. Asta mi se pare cel mai greu în industria asta, că n-ai voie să reacționezi, ești cea mai taxată dacă reacționezi 'a spus Antonia în podcastul cu Giulia Anghelescu.

Cum și-a descoperit Antonia pasiunea pentru muzică

Antonia a fost întotdeauna pasionată de muzică, dar a precizazt cum a luat naștere cariera sa de succes. Conform acesteia, părinții și-au dat seama că are talent vocal și au decis să o ducă la o școală de canto.

„Știu că sună foarte clișeic, dar de mică. Părinții mei au văzut că eu tot cânt prin casă, mi-au luat și combină de karaoke, cu microfon conectat și le-au dat în cap să mă ducă la canto. În același timp m-am apucat și de pian, doar că, la un moment dat, nu au mai putut să plătească ambele lecții. La pian îmi era mai lene să repet.', a mai spus Antonia.

Cântăreața se poate declara o femeie împlinită. Antonia formează un cuplu cu Alex Velea, iar împreună au doi copii,pe Dominic si Akim. De asemenea, vedeta mai are o fiică, Maya, din căsnicia cu Vincenzo Castellano.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton