Ce a pățit fiica Ioanei Ginghină, pentru că mama ei este persoană publică: "Nu mi-a venit să cred, e o lume extrem de rea". Copiii de vedetă sunt supuși bullying-ului

 Radulescu Ruxandra
.

Ce a pățit fiica Ioanei Ginghină, pentru că mama ei este persoană publică. Ioana Ginghină are o fiică adolescentă, Ruxandra, din mariajul cu Alexandru Papadopol. Actrița a povestit recent că fata ei a decis să își închidă contul de social-media, după ce a fost victima comentariilor răutăcioase. Ioana Ginghină este revoltată de situație și a menționat că înțelege perfect prin ce trec părinții Evei Măruță.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Ioana Ginghină este revoltată de faptul că Eva Măruță, fiica lui Cătălin și a Andrei Măruță, a devenit ținta unui val de hate în mediul online, după ce și-a făcut debutul în filmul „Tati part-time”. Actrița este oripilată de faptul că atâtea persoane au decis să jignească un copil de opt ani. Irina Ginghină a dezvăluit că fiica ei, Ruxandra, 16 ani, a decis să-și închidă contul de social-media pentru a scăpa de astfel de comentarii.

216668888_4238778576242458_6445064321313902463_n216668888_4238778576242458_6445064321313902463_n

Ce a pățit fiica Ioanei Ginghină, pentru că mama ei este persoană publică

Ioana Ginghină s-a declarat de-a dreptul revoltată de faptul că Eva Măruță a devenit ținta jignirilor în mediul online, după ce micuța în vârstă de opt ani a apărut în primul ei film. Ginghină spune că și fiica ei, Ruxandra, a trecut printr-o experiență foarte asemănătoare, când primea o mulțime de comentarii dueroase pe social-media. Din acest motiv, adolescenta a decis să închidă conturile de socializare.

Citește și: Cum se descurcă Mihai Morar ca tată de trei fete și ce spune despre al patrulea copil: „Nu am dus niciodată copiii la școală, la grădiniță, dimineața. Mă uit la Adela și Radu Vâlcan…' / EXCLUSIV

Citește și: Dan Capatos nu mai vorbește cu Mădălin Ionescu, după scandalul de acum 10 ani: „Ne luptam pentru audiență ca nebunii. A fost urât'. Au ajuns și în instanță

Citește și: Ce părere are Marina Almășan despre Eva Măruță: „Va duce toată viața povara numelui părinților săi’. Recunoaște că nu a văzut filmul Tati part-time

Citește și: Ce s-a întâmplat cu adevărat în noaptea când Laurette s-a întâlnit cu Marian Tătic: „Am crezut că o să-mi pierd viața. Omul ăsta e un agresor sexual’. Afaceristul este condamnat la 3 ani și 8 luni de închisoare

„Nu mi-a venit să cred când am văzut valul de hate pe care l-a iscat acest copil nevinovat (n. red.: referire la Eva Măruță). Am o singură întrebare. Cine sunt cei care judecă? Este incredibil ce impresie au oamenii cu telefonul în mână. Chiar cred că sunt Dumnezeu.

Mă uitam pe comentarii, nu era niciun „părerea mea' sau „așa cred eu'. Ruxandra a ales să nu mai fie expusă pe rețelele mele de socializare exact din același motiv. E o lume extrem de rea, invidioasă și tristă, până la urmă. Un om fericit nu critică un copil', a declarat Ioana Ginghină, pentru FANATIK.

Irina Ginghina: „Nu sunt genul de părinte care îi oferă copilului tot pe tavă”

Irina Ginghină e de părere că micuții din ziua de azi au nevoi foarte diferite în ziua de azi, față de cum era pe vremea ei. Actrița mărturisește că nu și-a răsfățat fiica și i-a dăruit primul laptop, abia când a ajuns la liceu, deoarece este o necesitate pentru a-și face lecțiile la școală. Actrița consideră că familia ei este una asmenea multor altora, care se străduiește și muncește din greu, astfel încât copilul să nu sufere de pe urma lipsurilor.

„Un elev de liceu are nevoie acum de un laptop, de exemplu, care pe vremea mea nu exista. Nevoile sunt altele în ziua de azi. Nici eu nu am avut lipsuri, pentru că toți prietenii mei erau la fel. Nu erau diferențele acestea mari între noi, însă nu sunt genul de părinte care îi oferă copilului tot pe tavă.

De exemplu, Ruxandra abia anul ăsta a primit primul laptop din viața ei. Trebuie să merite ceea ce primește extra strictului necesar. Suntem o familie care trage la aceeași căruță și trebuie ca fiecare să își îndeplinească sarcinile. Sunt multe de povestit pe tema asta', a adăugat Ioana Ginghină, în exclusivitate pentru FANATIK.

FOTO: INstagram facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton