Ce a pățit Theo Rose la penitenciarul Rahova, în timpul filmărilor pentru Clanul: "Strigau deținuții, am stat cu ei de vorbă... o junglă. Erau locuri de unde se auzeau blesteme"

 Radulescu Ruxandra
.

Ce a pățit Theo Rose la penitenciarul Rahova, în timpul filmărilor pentru Clanul. În urmă cu aproape două luni, Theo Rose a devenit mamă pentru prima dată. La scurt timp după ce l-a adus pe lume pe fiul ei și al lui Anghel Damian, artista a revenit pe platourile serialului Clanul. Theo Rose a fost nevoită să filmeze la Penitenciarul Rahova, pentru producția de pe PRO TV. Iată cum a interacționat Theo Rose cu deținuții!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Ce a pățit Theo Rose la penitenciarul Rahova, în timpul filmărilor pentru Clanul. Theo Rose a revenit pe platourile de filmare, de la Clanul, la nici două luni, de când a adus pe lume primul ei copil și al lui Anghel Damian, un băiețel, pe nume Sasha Ioan. Theo Rose a împărtășit experiența pe care a trăit-o la filmările de la serialul Clanul, care s-au desfășurat într-un cadru inedit, la Penitenciarul Rahova. Partenera lui Anghel Damian a avut de-a face cu mediul unei închisori reale și chiar a interacționat cu deținuții, care, spre suprinderea ei, au felicitat-o că a devenit mamă. Iată cum a decurs întreaga experiență a lui Theo Rose la Penitenciarul Rahova!

1617949706528b62a51617949706528b62a5

Ce a pățit Theo Rose la penitenciarul Rahova, în timpul filmărilor pentru Clanul

La nici două luni de când l-a adus pe lume pe fiul ei și al lui Anghel Damian, Theo Rose a revenit pe platourile de filmare, de la serialul Clanul, care au avut loc la Penitenciarul Rahova. Artista a povestit pe pagina de socializare că a fost primită foarte frumos de deținuți, care au felicitat-o pentru că a devenit mamă. Theo Rose chiar a reușit să comunice cu câțiva dintre cei închiși în peniteciar.

Citește și: Cine stă cu Sasha, fiul lui Theo Rose, cât timp ea este la filmările pentru Vocea României: „Noroc că stăm aproape. Vine în vizită pe la mine cu…’

Citește și: Cum arată Theo Rose în costum de baie la o lună după ce a născut: ‘Corp nou’. Artista este la mare cu bebelușul și părinții ei

O să râdeți, dar am avut surpriza ca la penitenciar la Rahova să fiu foarte frumos primită. Strigau băieții, deținuții, de la geamuri, „The Rose, te iubim! Să-ți trăiască băiețelul! Salută-l pe Anghel acasă. Ce mai faci? Ești cea mai tare! Și am stat cu ei de vorbă pe la geamuri. Nici nu vedeam de unde vorbesc că au gratiile alea. Dar băieții cu care am vorbit eu, foarte cu bun simț. Toți suntem speriați de penitenciar. Avem impresia când ajungem acolo, că ajungem într-o junglă. Într-adevăr, erau aripi de unde se auzeau chestii ciudate și înjurături și blesteme și toate cele. Dar locul unde am filmat noi a fost super ok și chiar m-am distrat cu băieții',', a spus cântăreața pe Instagram.

Theo Rose, o mămică dedicată pe platourile de filmare de la „Vocea României”

Theo Rose s-a alăturat filmărilor pentru cel de-al 11-lea sezon al emisiunii „Vocea României’. Pentru că petrece multe ore departe de nou-născutul ei, artista a decis ca Sasha Ioan să fie adus de tatăl lui în platoul de filmare. În viitor, micuțul o va însoți în majoritatea locurilor unde se desfășoară proiectele artistei.

„Suntem buni prieteni și ne potrivim din multe puncte de vedere, mai ales ca voci, dar și ca preferințe muzicale. Asta îmi place foarte tare. Sezonul trecut am avut o altfel de experiență. De la Smiley am avut de preluat alte chestii. Era foarte diferit spre deosebire de mine și am funcționat cumva în complementaritate.

Practic, astăzi îmi închei perioada de lăuzie. Este prima oară când plec de acasă atâtea ore. Ca să nu am așa mari emoții, o să vină după-amiază și el (n.red.: fiul ei, Sasha Ioan) cu tatăl lui. O să-l aducă să vadă și el, să fie și el integrat, să ne obișnuim cu ideea că va fi copilul prezent în majoritatea locurilor în care voi fi la muncă’, a declarat cântăreața, potrivit unica.ro.

FOTO: Instagram


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton