Ce a povestit Connect-R, la Festivalul Mamaia 2024, despre Smiley și Marius Moga: ”Fata a plecat, între timp, cu...” Cei trei au încercat să cucerească aceeași femeie / EXCLUSIV

 Solomon Tatiana
.

Connect-R a adus muzica lăutărească la Festivalul Mamaia 2024. În cadrul celebrului eveniment care s-a ținut, din nou, la malul mării, solistul a interpretat și o piesă de muzică lăutărească pe care o cânta regretata Romica Puceanu. Spectatorii și telespectatorii au urmărit, cu sufletul la gură, reprezentația cu adevărat deosebită a îndrăgitului cântăreț.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Connect-R a interpretat Șaraiman, din repertoriul regretatei Romica Puceanu, în stilul lui caracteristic. Artistul a făcut un show de zile mari la Festivalul Mamaia, fiind foarte bine primit de public. Recitalul lui a fost unul dintre cele mai apreciate de la Festivalul Mamaia 2024. Dar, în afară de recital, Connect-R a mai făcut și declarații controversate, pe scenă.

DF1_2010DF1_2010

Citește și: Ce face Connect-R ca să-și recapete energia, după perioadele solicitante: „Practic meditația de șase ani de zile încoace”. Ce planuri are artistul pentru fetița lui, Maya

Citește și: Connect-R a povestit ce s-a întâmplat în club, în noaptea în care l-a cunoscut pe Alex Velea, și cum a evoluat relația lor de atunci: „El a venit la mine, ‘băi frate, te uiți urât la mine sau mi se pare?!’. A avut un rol mare în destinul meu, în special muzical…” / Cei doi artiști nu și-au vorbit 6 ani

Citește și: Cum se înțelege Antonia cu fostul soț, Vincenzo Castellano, în privința fiicei lor, Maya: „A fost o situație delicată, am suferit mult din cauza distanței, dar nu m-a oprit să fiu aproape de ea” / EXCLUSIV

Citește și: Eva Kiss povestește că nu i-a fost ușor din momentul în care a devenit mamă prima oară la 18 ani: „Sigur că ar fi putut fi mult mai bine, sigur că poate aș fi putut face altfel lucrurile, dar…”. Ce spune despre momentele dificile din copilărie, după moartea tatălui / EXCLUSIV

Ce a spus Connect-R despre Smiley și Marius Moga chiar pe scenă

Connect-R a cântat muzică lăutărească pe scena Festivalului Mamaia 2024, unde a susținut un concert de zile mari, sâmbăta trecută. Artistul a interpretat melodia Șaraiman, a celebrei cântărețe Romica Puceanu. Artista ne-a părăsit de ani buni, dar muzica ei este iubită și în ziua de astăzi.

'Vreau să încercăm o sonată muzicală pentru Mamaia 2024.', a spus Connect-R, care a început să cânte și muzică lăutărească, în cadrul concertului său. 'Acest moment este inspirat de la doamna muzicii lăutărești din România, cea care a fost, este și va fi nimeni alta decât Romica Puceanu.', a mai spus artistul și a continuat să cânte Șaraiman: 'De te-ar bate neică, bate, dragostele mele toate…', în timp ce sala era în delir. 'Nici Chopin nu avea dulceața Romicăi Puceanu!', a mai spus cântărețul.

'Dați-mi voie să fuzionez rock-ul cu muzica lăutărească. Așa cum numai noi știm… Vreau să vă simt energia aceasta mare. Hai, Mamaia. Îi salutăm și pe cei de acasă…', a spus Connect-R, care a cântat și a dansat non-stop, așa cum numai el știe să o facă. Mai târziu, el i-a învățat pe spectatorii de la Mamaia să danseze țigănește.

Cum au încercat Smiley, Connect-R și Marius Moga să cucerească aceeași femeie

La un moment dat, artistul a povestit, cu umor, că a încercat să vrăjească o fată, dar s-a trezit că îl bate pe umăr Smiley: 'Vine la un moment dat și mă bate pe umăr și spune că 'nu e ok, vorbesc eu cu ea de vreo două ore, dar nu ai fost tu atent!' Și zic: 'Păi, cum?' Și până am dezbătut noi problema asta, fata a plecat, între timp, cu Marius Moga… Și noi am rămas cu ochii în lună, dar și cu o poveste frumoasă. Așa s-a născut un cântec, pentru că pe fată o chema Rita', a povestit Connect-R. De altfel, așa și-a prezentat el următoarea piesă, 'Rita'.

Cântărețul a declarat să este extrem de onorat să cânte pe scena acestui eveniment de anvergură, care s-a reluat după o pauză de 11 ani, anul trecut. 'Sunt extrem de onorat că mă aflu aici și mai ales să le cânt spectatorilor pe această scenă. Le-am pregătit mai multe surprize și sper să le placă', a declarat Connect-R, pentru viva.ro, înainte să concerteze.

Connect-R apelează la meditație ca să își recapete energia

Connect-R încearcă să îmbie viața de familie cu proiectele tot mai numeroase pe care le are. Artistul are tot mai multe concerte, iar asta nu poate decât să îl bucure. Pe de altă parte, Connect-R visează la câteva zile de relaxare.

„E o perioadă foarte aglomerată, nu găsim decât câteva zile, 4-5, să mergem undeva la apă, la mare, nu știu exact unde,  nu am stabilit. Muncesc oricum foarte mult și asta îmi ocupă majoritatea timpului. Mă încarc și îmi iau energie atunci când stau cu Maya și cel mai des în meditație, pentru că practic meditația de șase ani de zile încoace’,  a spus Connect-R pentru Ciao.ro.

Foto: Mamaia 2024

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton