Ce a răspuns Dani Oțil când a fost întrebat dacă a purtat chiloți tanga: „Da, am experimentat”

 Lupescu Anca
.

Dani Oțil i-a uimit pe toți cu dezvăluirea pe care a făcut-o în cadrul emisiunii Neatza. Colegul său, Răzvan, dar și cei prezenți în platou au rămas fără replică atunci când au auzit afirmația făcută de Dani Oțil despre vremurile în care era tânăr.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Dani Oțil și Răzvan Simion, alături de restul echipei au avut o ediție specială, având invitați de seamă. Printre aceștia s-a numărat și Loredana Groza, pe care prezentatorii au pus-o într-o postură inedită. Artista a fost invitată să modereze celebrul joc Am/N-am', la care de data asta au participat matinalii Răzvan, Ramona, Dani și Florin Ristei.

Printre întrebările pe care Loredana le-a adresat simpaticilor prezentatori s-a numărat și una total neobișnuită. Întrebarea delicată l-a pus pe prezentator în dificultate, în timp ce restul invitaților au fost uimiți de răspuns.

otil-si-iubitaotil-si-iubita

„Ai purtat vreodată chiloți tanga?, a fost întrebarea Loredanei Groza.

„În tinerețe, când vrei să experimentezi, am fost și la epilat cu ceară și am purtat și chiloți tanga', a mărturisit Dani Oțil, citat de Impact.ro.

Dani Oțil, în conflict cu Șerban Huidu

Dani Oțil și Șerban Huidu au făcut deliciul internauților fascinați de scandaluri mondene, împărțindu-și replici acide pe Facebook. Mărul discordiei îl reprezintă o glumă legată de emisiunea Cronica Cârcotașilor pe care Dani a făcut la Neatza.

Într-o ediție a emisiunii ‘Neatza cu Răzvan și Dani’, Ramona a căzut în direct, iar Dani a spus: „Dacă mai exista Cronica Cârcotașilor ne vedeam și noi miercuri.’ Asistenta TV a răspuns imediat: „Există’ După replica Ramonei, Dani a avenit cu o completare care pare că l-a deranjat pe Șerban Huidu.

„Dar nu se mai uită nimeni’, a completat Dani Oțil.

Se pare că precizarea făcută de Dani Oțil a ajuns și la urechile lui Șerban Huidu, care a reacționat imediat printr-o postare pe pagina de Facebook, atacându-l pe matinalul de la Antena1. Huidu a luat foc și a făcut o serie de comentarii dure la adresa lui Dani, dezgropând amintiri vechi cu acesta, fără legărură cu discuția.

Citește și: Andra și Cătălin Măruță dezvăluie secretele unei căsnicii de 12 ani:'Nu ne blocăm în certuri'. Cum au depășit greutățile în relație / EXCLUSIV

Citește și: Cătălin Măruță pune punct suspiciunilor! E Andra însărcinată pentru a treia oară? ‘Eva ar mai vrea o surioară, David un frate’ / EXCLUSIV

Citește și: Andra, confesiune emoționantă despre relația cu Măruță în timpul pandemiei: ‘Pentru noi, e ca o lună de miere, ne bucurăm să adormim în fiecare seară împreună’/ EXCLUSIV

„Cu ceva timp în urma colegul Codrut Keghes-Dezbracatu se întâlnea cu Dani Oțil. La care Dani îl întreabă: „câți ani are mașina ta?' Dezbră răspunde: „Zece.' Dani: „Hm și lucrezi în televiziune?!?' În poza de mai jos vedeți cum „marele’ antreprenor Horeca, acum lovit de Pandemie, ia haine cu împrumut pentru emisiunea de real succes. Dani, dacă citești asta să știi că a fost scrisă de echipa Cronicii, despre care nu știai dacă mai există.’ a scris Șerban Huidu pe Facebook.


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton