Ce a răspuns Deea Maxer când a fost întrebată dacă merge la nunta lui Dinu, fostul ei soț, cu Magdalena Chihaia: "Onorariu 2.000 de euro, cu contract pe propria firmă"

 Tudorache Simona
.

Deea Maxer a fost întrebată dacă merge la nunta lui Dinu Maxer cu Magdalena Chihaia și a avut un răspuns pe măsură. Deea și Dinu Maxer s-au despărțit după o relație de 18 ani în urmă cu an și patru lui. După divorț fiecare a ales să pășească prin viață alături de altcineva.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

Deea Maxer s-a îndrăgostit de Robert Drilea, iar fostul ei soț de Magdalena Chihaia. După un an de iubire pasională, Dinu Maxer și-a anunțat căsătoria cu frumoasa brunetă. Artistul și-a cerut partenera în căsătorie la Veneția, iar acum fac planuri de nuntă. Spte deosebire de cei doi, Deea nu a spus până acum că relația ei cu Robert va trece la alt nivel.

deea-maxer-56-1deea-maxer-56-1

Ce a răspuns Deea Maxer atunci când a fost întrebată dacă merge la nunta lui Dinu Maxer cu Magdalena Chihaia

Acum Deea Maxer a fost întrebată pe rețelele de socializare, de cei care îi urmăresc postările, dacă va lua parte la nunta lui Dinu Maxer cu aleasa lui. Deea a răspuns ironic și a recunoscut că ar face asta dacă ar prezenta evenimentul și ar primi 2000 de euro pentru asta.

„Desigur, prezint nunți ca MC, onorariu 2.000 de euro cu contract pe propria firmă', a fost răspunsul Deei Maxer.

Magdalena Chihaia și Dinu Maxer au trăit prima noapte de dragoste în Dubai și s-au logodit la Viena

Magdalena Chihaia și Dinu Maxer nici nu și-au anunțat bine logodna că invitațiile la nuntă au început să curgă. Magdalena Chihaia și Dinu Maxer au trăit prima noapte de dragoste în Dubai, apoi și-au continuat povestea în țară și magia dintre ei nu a dispărut. Ba mai mult mult, chimia dintre ei a devenit tot mai puternică, astfel că într-un an de zile au ajuns să se logodească.

Fericitul eveniment a avut loc la Viena. Dinu Maxer a complotat cu mama Magdalenei și totul a ieșit conform planului. Sunt fericiți, iar relația lor devine tot mai puternică pe zi ce trece. Cei doi sunt asaltați acum de cererile celor care se invită la nuntă, așa că acea zi specială se anunță de pe acum a fi una grandioasă.

Citește și: Cum l-a cunoscut Catrinel Sandu pe Steve, fix când nu-și mai dorea niciun bărbat în viața ei, după divorț: „Așa am ajuns la el, prima dată. Eram o mamă singură, focusată pe job. Dacă-mi spunea cineva ce urma să se întâmple…”. Cât de mult o sprijină el și cum se înțelege cu fiicele ei / EXCLUSIV

Citește și: Ramona Gabor a spus adevărul despre relația dintre Monica Gabor și Irinel Columbeanu: „Monica îl ajută cum poate și a educat-o și pe fiica ei să fie la fel, ținând cont de cum s-au terminat lucrurile” / După divorț, Irinel i-a luat Monicăi și copilul și cadourile

Citește și: Fiul Monicăi Anghel are nevoie de o nouă operație, la un an după intervenția medicală de la picior: 'Trebuie să fiu cu el acolo, la spital, nemâncat, nebăut de seara…' Cât durează recuperarea / EXCLUSIV

Citește și: Cristina Cioran s-a temut pentru viața ei și a fetiței, în relația cu Alex Dobrescu: „Dacă era copilul acasă, am încercat să aplanez conflictele ori să plec cu el repede”

Citește și: Adriana Bahmuțeanu și George Restivan s-au despărțit, după 1 an și 3 luni de căsnicie: 'Am decis să mergem fiecare pe drumul său și să punem punct aici relației noastre. Din păcate…'

Magdalena Chihaia și Dinu Maxer vor o singură pereche de nași

Magdalena Chihaia și Dinu Maxer au impresionat pe toată lumea cu iubirea lor. Au anunțat că s-au logodit, așa că prietenii lor, dar și cei care îi admiră s-au invitat la nuntă.

„Eu deja am primit autoinvitații de la mulți prieteni, dacă te măriți, eu vin, acum mă treci pe listă’, spune Magdalena Chihaia pentru Cancan„Avem deja și lista de nași’, adaugă Dinu Maxer. „E lungă. Dar mie îmi place cu o singură pereche de naș’ , susține actrița.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton