Ce a răspuns Oana Roman la întrebarea "Ești implicată într-o relație în momentul de față?": "Mă bucur de liniște și pace și de Isa"

 Radulescu Ruxandra
.

Oana Roman a fost întrebată dacă are un nou partener în urma despărțirii de Marius Elisei. Oana Roman și Marius Elisei și-au spus „adio” definitiv, la începutul lunii septembrie, când bărbatul și-a luat lucrurile din casa vedetei. Elisei și-a găsit fericirea alături de actuala iubită. Recent, Oana Roman a decis să vorbească despre statutul ei amoros.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Oana Roman și Marius Elisei s-au despărțit după o relație de 10 ani împreună, timp în care au devenit părinții unei fetițe adorabile, pe nume Isa. Din păcate, cuplul și-a anunțat despărțirea la începutul anului, iar la 6 septembrie, Elisei și-a mutat lucrurile din casa vedetei, semn că nu mai este loc de împăcare. La scurt timp, acesta s-a afișat alături de noua sa cucerire, o brunetă care lucrează în domeniul medical. Oana Roman a evitat să vorbească despre viața ei personală, până recent, când a decis să spună lucrurilor pe nume. Iată ce a răspuns Oana Roman, când a fost întrebată dacă are un nou partener!

oana-roman-si-isabela-1oana-roman-si-isabela-1

Ce a răspuns Oana Roman la întrebarea „Ești implicată într-o relație în momentul de față?”

Oana Roman este foarte activă pe social-media și a propus fanilor o rundă de întrebări și răspunsuri. Cei care o urmăresc pe Oana Roman au dorit să știe dacă este implicată într-o relație. Vedeta a mărturisit, cu sinceritate că, momentan, nu-și dorește un nou partener alături ea, fiind de părere că o relație autentică se construiește în timp.

Citește și: Ce decizie a luat Oana Roman în privința relației cu fiica sa, după despărțirea de Marius Elisei: „Dacă aștepți până la 20 de ani, ai pierdut trenul”

Citește și: Oana Roman a arătat un mail trimis lui Marius Elisei, prin care îl imploră să-i acorde afecțiune fiicei lor, după ce el și-a făcut iubită: „Totul a fost atât de brutal și brusc, e pierdută și suferă”

Citește și: America Express 13 noiembrie – Iulia Albu și Mike, scandal uriaș în timpul probei: „Nu este nimic pertinent în ceea ce faci. Nu vreau să apar la televizor așa!' / De ce s-au certat, din nou

Citește și: A murit mama Iulianei Tudor: „Un om care a trăit în fiecare zi cu o neputință fizică extrem de grea”. Care a fost cauza morții

„Hai să stăm de vorbă! Cu sinceritate, ca de obicei, aștept întrebările voastre'. Urmăritorii nu au ezitat și au întrebat-o: „Ești implicată într-o relație în momentul de față?'.

„Nu și nici nu mă gândesc să fiu prea curând (n.r. – într-o relație). Mă bucur de liniște și pace și de Isa. Niciodată nu m-am aruncat într-o nouă relație după o despărțire. Nu-mi doresc sub nicio formă să grăbesc lucrurile și cred că o relație reală se caută, apare și se clădește în timp, nu peste noapte', a răspuns Oana Roman.

Oana Roman îl acuză pe Marius Elisei că nu plătește pensie alimentară pentru fiica lor

Oana Roman e teribil de supărată pe Marius Elisei și susține că acesta nu se implică deloc în creșterea fiicei lor, Isabela. Elisei nu ar fi plătit niciodată pensia alimentară, în valoare de 500 de lei, și nici nu ar petrece timp alături de fiica sa. Din aceste motive, Oana Roman a mărturisit că fetița are nevoie de psiholog.

„Trebuie să merg la școală să o iau pe Isa și apoi să o duc să facă prima ședință cu o doamnă psiholog cu care va putea vorbi pentru că are mare nevoie. Este extrem de afectată emoțional din cauza lipsei totale și bruște a tatălui din viața ei.' a mărturisit Oana pe Instagram.

Marius Elisei, declarație de dragoste pentru noua iubită

Elisei și-a refăcut viața alături de o tânără misterioasă și pare a fi absolut îndrăgostit. Oana Roman l-a acuzat, recent, pe Elisei că nu se preocupă de fiica lor și că nu a plătit niciodată pensie alimentară. Marius Elisei nu se lasă afectat și se focusează pe noua relație. Acesta a publicat o fotografie alături de partenera sa, în care amândoi arată precum doi îndrăgostiți. Recent, Marius Elisei și femeia din viața lui s-au pozat într-o ipostază romantică, iar bărbatul i-a transmis un mesaj emoționant.

„Cel mai uimitor lucru din lume este să privești pe cineva la care ții cu adevărat și să știi că simte același lucru pentru tine. Te iubesc’, a scris Marius Elisei, pe Instagram.

FOTO: Instagram Facebook

.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton