Ce a trebuit să facă Mihai Petre la castingul Dansez pentru tine, emisiunea care l-a făcut celebru: "Eu puneam la îndoială. Inițial nu am vrut să mă duc..."

 Dumba Gabriela
.

Ce a trebuit să facă Mihai Petre la castingul Dansez pentru tine, emisiunea care l-a făcut celebru. Mihai Petre a devenit celebru pentru publicul larg odată cu participarea la Dansez pentru tine, show-ul care a debutat la Pro TV, în 2006. Mihai Petre era campion național la dans atunci și a fost invitat la casting, însă nu credea că va fi acceptat la Dansez pentru tine și a dezvăluit ce s-a întâmplat la vremea aceea.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Ce a trebuit să facă Mihai Petre la castingul Dansez pentru tine, emisiunea care l-a făcut celebru. Mihai Petre a povestit cum a ajuns să facă parte din proiectul 'Dansez pentru tine', emisiune la care a fost atât coregraf, cât și jurat. Deși era cunoscut în zona dansului, Mihai Petre nu era celebru și pentru publicul larg, iar asta s-a întâmplat după ce a apărut la Dansez pentru tine, un show extrem de popular la vremea lui.

488a337d7d4c6808c9b1dd0f12ef5843_xl488a337d7d4c6808c9b1dd0f12ef5843_xl

Ce a trebuit să facă Mihai Petre la castingul Dansez pentru tine, emisiunea care l-a făcut celebru

Mihai Petre a fost implicat în numeroase proiecte de televiziune de-a lungul timpului, însă emisiunea care l-a făcut celebru a fost 'Dansez pentru tine', prezentată de Ștefan Bănică Junior și Iulia Vântur la postul de televiziune Pro TV, în urmă cu mulți ani.

„Eram cunoscut în zona mea, în bula mea acolo în dansul sportiv, fiindcă aveam rezultate foarte bune ca sportiv. După, s-a schimbat totul în bine. În primul rând pentru că 'Dansez pentru tine', prima emisiune pe care am făcut-o, a popularizat enorm ceea ce eu iubesc și ceea ce fac și acum și ăsta este un câștig.

Mi-a bătut cineva la sală, la ușă, probabil că se documentaseră, știau că sunt campion național la dans, exista proiectul ăsta. Au bătut la ușă, mi-au povestit despre el și m-au chemat la un casting pe care l-am și luat, mă rog, cu peripeții că ne-au pus să dansăm ceva din stilurile noastre, apoi alt stil, eu puneam la îndoială.

Dar ce echipă e asta? Mă pun pe mine să dansez disco? Ei nu știu că nu dansez disco? O întreagă poveste, după care mi-au spus: 'Lăsați că vă sunăm noi', celebrul 'vă sunăm noi'. Și chiar m-au sunat. Inițial nu am vrut să mă duc, mi se părea că nu mai am timp de școala mea de dans. Încă eram dansator activ în primul an de Dansez.

Citește și: De ce au plâns Elwira și Mihai Petre la Asia Express:„Viața mea sunt fetele mele

Citește și: Laura Cosoi, mărturisiri dureroase la 3 ani de la moartea tatălui: „Întotdeauna spun că mi-a lăsat moștenire…. Ce relație are actrița cu mama ei / EXCLUSIV

Citește și: Totul despre povestea de dragoste dintre Elwira și Mihai Petre de la Asia Express

Dar bine am făcut că m-am dus și am cunoscut oamenii de acolo și de atunci știți povestea, s-au întâmplat foarte multe lucruri bune„, a declarat Mihai Petre pentru playtech.ro.

Cum au ajuns Mihai Petre și Elwira la Dansez pentru tine

Mihai Petre a fost coregraf în cadrul show-ului în prima ediție, dar apoi a devenit jurat. Totuși, s-a gândit mult până să accepte propunerea primită din partea producătorilor. Însă, după mai multe discuții avute cu soția sa, coregraful a decis să accepte provocarea.

„E o poveste interesantă. Noi aveam sala undeva la un centru cultural. La un moment dat, ne bate cineva la ușă. Era cineva din producție. Au bătut la ușă, au făcut ei un research, aveau nevoie de coregrafi.

Inițial, asta a fost propunerea. Știam formatul din alte țări. Am zis că nu cred că e cazul. Ăștia n-or să danseze bine, îi învăț și mă chinui. Nu am avut starea necesară. Mi se părea o chestie superficială.

Eu știam că ai nevoie de ani de pregătire, aveam un mindset pe care foarte mulți profesioniști îl au și este greșit. Am zis că nu are sens, că îmi ia foarte mult timp. Nu vedeam un avantaj. Eram orb complet. Elwira mi-a spus că poate ar trebuie să încerc’, și-a amintit Mihai Petre la PRO FM, acum ceva timp.

Elwira știa destul de bine formatul emisiunii, având mai mulți colegi care au participat la varianta poloneză a emisiunii.

„Eu știam formatul ăsta din Polonia. Mulți colegi din generația mea au început să participe la acest proiect, în Polonia. Noi aveam o perioadă structurată, cu concursuri, iar pe noi ne încurca această emisiune’, a declarat nevasta lui Mihai Petre.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton